Auto huren in Australië

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Australië: De populairste autohuur bestemmingen

Huurauto Australië: Ervaar Down Under van dichtbij en persoonlijk.

Roadtrip door Australië

Roadtrip door Australië

Maak een road trip door Australië met een huurauto! Bestemmingen zoals Ayers Rock en het Great Barrier Reef, zeilregatta's en outback tours, kangoeroes en koala's - de reis naar het vijfde continent staat bij veel mensen bovenaan de lijst met emmers. De uitgestrekte woestijnen en steppe landschappen van Australië zijn ideaal voor uitgebreide road trips met een huurauto. Steden zoals Sydney of Melbourne zijn populaire vakantiebestemmingen voor internationale toeristen. Als u Australië wilt verkennen met een huurauto, weg van de grote steden, is het een goed idee om een all-terrain voertuig te huren. U kunt uw huurauto direct na aankomst in Australië ophalen.

Welke luchthavens zijn er in Australië?

Er zijn veel luchthavens in Australië waar u een huurauto kunt ophalen. Boek uw gewenste voertuig gemakkelijk vooraf online op MietwagenCheck en haal het op van de luchthaven zodra u in Australië aankomt. Zo bent u vanaf de eerste minuut mobiel en flexibel. Onderstaande tabel geeft een overzicht van enkele luchthavens in Australië:

Over Australië

Kangoeroe op straat

Kangoeroe op straat

Verken het land van de Aboriginals met een huurauto. Australië is het op zes na grootste land ter wereld qua oppervlakte. Het is gelegen op het zuidelijk halfrond ten noordwesten van Nieuw-Zeeland en ten zuiden van Indonesië. Ongeveer 21 miljoen mensen wonen op ongeveer 7,7 miljoen vierkante kilometer. De hoofdstad is Canberra. Het land is vooral bekend onder buitenlandse toeristen sinds de Olympische Zomerspelen, die plaatsvonden in Sydney. Australië is ook populair bij jongeren voor werk en reizen. Ze verdienen hun brood in Australië met kleine tijdelijke banen, waarvoor ze meestal zakgeld en kost en inwoning krijgen. Vooral op de Australische boerderijen werken veel Europese en Amerikaanse "vrijwilligers", die inzicht krijgen in het Australische plattelandsleven.

Driveboo Tip:

Rijd altijd voorzichtig als u in Australië reist met uw huurauto. Het is niet ongewoon voor een kangoeroe om over de straat te springen. Wij raden u aan om een volledige verzekering af te sluiten zonder eigen risico. Op deze manier, zelfs in het geval van een schadegeval, zult u geen extra kosten hebben en kunt u zonder stress van Australië genieten!

Welke steden mag ik niet missen in Australië?

Perth

Perth ligt aan de zuidwestkust van Australië. Hier kunt u met de huurauto comfortabel naar de verschillende bezienswaardigheden, parken en stranden rijden. Bekijk zeker het nachtleven - Perth heeft in dit opzicht het meeste te bieden in vergelijking met andere steden in West-Australië!

Brisbane
Brisbane

Brisbane

In Brisbane komen cultuurliefhebbers in Brisbane aan hun trekken. Neem het stuur van uw huurauto en bezoek historische gebouwen, musea en kunstgalerijen. Maar zelfs zij die graag eten zullen van Brisbane houden. Na een inspannende sightseeing tour, neem plaats in een van de cafés of restaurants en laat u zich verwennen met culinaire hoogstandjes.

Andere bezienswaardige steden
Springbrook Nationaal Park

Springbrook Nationaal Park

Surfers Paradijs

Surfers Paradijs

Koala in Australië

Koala in Australië