Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Brisbane Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 145 beoordelingen voor de Brisbane Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Brisbane Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Brisbane Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse
bijv. Toyota Corolla
7 Dagen van 09.07 - 16.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 68 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 09.07 - 16.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse
bijv. Toyota Corolla
7 Dagen van 09.07 - 16.07.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Brisbane Airport

Indien u van plan bent om in de zomer naar Brisbane te reizen, kunt u het beste een auto huren op Brisbane Airport. Met uw eigen huurauto kunt u optimaal genieten van de zomer in Brisbane, omdat u te allen tijde flexibel en onafhankelijk bent. Maak een wandeling langs het strand en geniet van de zomeravonden in de restaurants van Brisbane.

Autoverhuur op Brisbane Luchthaven (BNE)

Landt u in de zomer van 2020 op Brisbane Airport (BNE) en wilt u Brisbane en de mooiste kuststroken van Australië per huurauto verkennen? Dan kunt u het beste direct op de luchthaven een goedkope huurauto huren bij een van de zes autoverhuurbedrijven. Wat is de beste tijd van het jaar om naar Brisbane te reizen? De beste tijd van het jaar om Brisbane te bezoeken is van augustus tot december en van januari tot mei. In augustus kunt u aangename temperaturen van 21 graden verwachten, oplopend tot 27 graden in december. Vooral de tweede helft van het jaar wordt beschouwd als de tijd met de minste regenval, wat betekent dat u het meeste uit uw reis kunt halen met uw huurauto. MietwagenCheck geeft u de mogelijkheid om de prijzen van alle autoverhuur bedrijven op Brisbane Airport online vanuit uw huis te vergelijken en de huurauto te boeken die het beste bij uw reis door Australië past.

Waar zijn de autoverhuurlocaties in Brisbane Luchthaven?

Autohuur Brisbane luchthaven pick-up

Autoverhuur Brisbane Luchthaven

Als u aankomt op Brisbane Airport na een internationale vlucht, dan vindt u de autoverhuur balies op"Level 2". Indien u echter op Brisbane Airport aankomt na een binnenlandse vlucht, vindt u de autoverhuurbalies op"Level 1".

Autoverhuur op de luchthaven van Brisbane - hier staat uw huurauto te wachten.

Gelukkig hebben een aantal internationaal actieve autoverhuurbedrijven zich op de luchthaven van Brisbane gevestigd, zodat u weet dat u in goede handen bent zodra u aankomt en u te allen tijde contact kunt opnemen met een bekwame contactpersoon. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van autoverhuurbedrijven waar u een auto kunt huren op Brisbane Airport:

  • Avis
  • Begroting
  • Europcar
  • Hertz
  • Redspot
  • Thrifty

Kan ik mijn huurauto bijtanken op Brisbane Airport?

Tankstation niet ver van het vliegveld

Tankstation niet ver van de luchthaven

Heeft u gekozen voor een huurauto met een eerlijke bijtankregeling die u met een volle tank naar de luchthaven laat terugkeren? Dan hoeft u op de terugweg niet ver te zoeken naar een benzinestation, want net buiten de luchthaven vindt u zowel een Coles Express-tankstation (24 uur per dag open) als een BNE -servicecentrum, waar u ook een hapje kunt eten.

Autoverhuur op Brisbane Airport (BNE) - zo snel bent u in het centrum van de stad

Uitzicht op de stad Brisbane

Uitzicht op de stad Brisbane

Of het nu gaat om City Hall, Anzac Square, Kurilpa Bridge of The Old Windmill, het is de moeite waard om een paar dagen in Brisbane te blijven om alle bezienswaardigheden van de stad te zien voordat u met uw huurauto langs de kust vertrekt. Hieronder hebben we wat afstanden op een rijtje gezet om je op weg te helpen.

Autoverhuur bestemmingen van Brisbane Luchthaven

Naam van de stad Afstand tot luchthaven BNE Reistijd
Brisbane stadscentrum 14,9 km 20 minuten.
Sunshine Coast 105 km 1 uur en 21 minuten
Goudkust 85,5 km 1 uur en 6 minuten
Toowoomba 139km 1 uur 44 minuten
Sydney 929 km 10 uur 27 minuten

Naar de stad met een huurauto of het openbaar vervoer?

Als u zich na uw lange vlucht wilt ontspannen en niet direct met een huurauto naar het stadscentrum wilt gaan, kunt u natuurlijk een taxi nemen van de twee maatschappijen die op de luchthaven actief zijn,"Black & White Cabs" en"Yellow Cab".Het is echter veel goedkoper om het centrum van de stad te bereiken door de zogenaamde Airtrain of de trein te nemen. Bovendien rijdt de Airtrain ook tussen beide luchthaventerminals, met een enkele reisprijs van $5. Bovendien kunt u in de stad Brisbane motorfietsen huren bij MietwagenCheck.

Algemene informatie over de luchthaven van Brisbane

Of het nu gaat om duty-free winkels, koffiebars, fast-food restaurants of eetgelegenheden, u hoeft zeker niets te missen op de luchthaven van Brisbane, waar jaarlijks meer dan 19 miljoen passagiers passeren, dus u bent verzekerd van een paar ontspannen minuten tot uw vlucht vertrekt nadat u uw huurauto hebt ingeleverd.

Rondreis of zijreis? Neem een huurauto langs de kust!

Het beroemde Groot Barrièrerif

Het beroemde Groot Barrièrerif

Of het nu gaat om het Great Barrier Reef, Fraser Island of het regenwoud op het Cape York Peninsula, met Brisbane hebt u een ideaal vertrekpunt gekozen om de mooiste plekjes, bezienswaardigheden en natuurschoon van Australië op eigen houtje met een huurauto te verkennen. Maak een uitstapje naar Springbrook National Park, maak een ritje met de Skyrail over het regenwoud, dompel jezelf onder in een andere wereld bij Warner Bros. Movie World en mis een bezoek aan de Queensland Gallery of Modern Art niet.

Verkeersregels in Australië en Brisbane

Goed onderhouden wegen maken het besturen van een huurauto in Australië een aangename ervaring. Er zijn echter enkele verschillende verkeersregels waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u aan uw reis begint en die wij hieronder kort hebben samengevat.

Zijn er tolwegen in Brisbane?

Ja, er wordt tol geheven op sommige snelwegen, tunnels en bruggen rond Brisbane. Daarom moet u bij uw autoverhuurbedrijf navragen of uw huurauto is uitgerust met een geschikte transponder (e-tag) die door het elektronische tolsysteem kan worden gelezen en hoe de betaling wordt uitgevoerd. Indien uw huurauto niet met een transponder is uitgerust, kunt u zich bij de betrokken tolwegbeheerder laten registreren en een lezer verkrijgen. De kosten voor de lezer en de tol worden dan van uw kredietkaart afgeschreven.

Is er een alcoholpromillage voor autorijden in Australië?

In Australië geldt een alcoholpromillage van 0,5. Beginnende bestuurders daarentegen moeten zich houden aan een alcoholpromillage van 0,0.

Hoe kan ik mijn huurauto parkeren in Brisbane?

U herkent aangewezen parkeerplaatsen aan een grote P (Parking). U kunt kort stoppen in gebieden gemarkeerd met een grote S (Staan). Stoppen en parkeren is niet toegestaan in alle andere zones, zoals die welke met een hoofdletter C zijn aangeduid (Clearway).

Huurauto reis in de Outback - Dit is wat u moet overwegen

Fascinerende Australische Outback

Fascinerende Australische Outback

Als u van plan bent met uw huurauto de outback in te rijden, moet u indien mogelijk overdag rijden, omdat het risico dat u 's nachts een kangoeroe verwondt en met autoschade komt te staan vrij groot is. Verder moet u voldoende drinkwater en reservebrandstof bij u hebben, evenals een satelliettelefoon om in geval van nood hulp te kunnen inroepen. Voorts moet bijzondere voorzichtigheid worden betracht bij het inhalen van de soms 50 m lange vrachtwagen-aanhangwagencombinaties, en als u betrokken bent geweest bij een ongeval met lichamelijk letsel, moet de politie altijd worden ingelicht.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat