Huurauto 7-zitter

7-zitter huren

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto -

Laatste aanbieding
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Huur een grote familieauto voor uw gezin voor maximaal 7 zitplaatsen

Een gezinsuitstapje is op handen en u wilt niet met meer dan één auto rijden? Huur dan een grotere auto voor deze gelegenheid. Voor vervoeren van meerdere mensen in een voertuig zijn er 7-zitters beschikbaar. Hier hebben we een ruime keuze aan verschillende modellen waaruit u kunt kiezen, zoals minibussen, bestelwagens of MPV’s. Huur een familiebusje, bijvoorbeeld voor uw vakantie in Mallorca en geniet met het hele gezin van het Spaanse eiland.

Huur een MPV tegen lage prijzen en geniet van voldoende ruimte

Het grootste voordeel van deze voertuigtypes is de grote hoeveelheid ruimte met veel bergruimte voor koffers en andere spullen. Extra bagage kan ook tijdens een reis worden ondergebracht en de passagiers kunnen nog steeds comfortabel in het voertuig reizen. Door het naar beneden klappen van afzonderlijke stoelen is het ook mogelijk om een vlakke ondergrond te creëren voor het transport van grote objecten.

Nuttige MPV’s en minibussen kunnen worden bestuurd met een rijbewijs B. Voor privé gebruik van de verschillende 7-zitters heeft u geen speciaal rijbewijs nodig om passagiers te vervoeren.

Waar moet u rekening mee houden bij het boeken van een 7-persoons auto?

Om er zeker van te zijn dat de gehuurde 7-persoons huurauto aan uw wensen voldoet, is het raadzaam om speciale aandacht te besteden aan bepaalde zaken:

 • Brandstofbeleid
 • Dekking van de verzekering: volledige verzekering zonder eigen risico
 • Extra bestuurder optie: pauze voor de bestuurder
 • Voldoende opbergruimte voor bagage op vakantie
 • het rijbewijs klasse B volstaat

Voordelen van het huren van een familiebusje

Het huren van een grotere auto voor een bepaalde gelegenheid is een goedkoop alternatief voor het huren van meerdere auto' s tegelijk. Enerzijds heeft u minder brandstof nodig voor de reis en kunt u allen in één voertuig worden ondergebracht. Aan de andere kant hoeft slechts één persoon te rijden en kan iedereen ontspannen reizen. Aangezien voor het personenvervoer geen extra rijbewijs vereist is, kunnen de andere passagiers ook het voertuig besturen en de bestuurder een korte pauze nemen.

Moderne vouwsystemen maken het mogelijk om de auto zonder veel moeite om te bouwen tot een comfortabele gezinsauto. De gehuurde 7-zitsmodellen zijn verkrijgbaar in diverse modellen met verschillende systemen die het kinderspel maken om de stoelen naar beneden te klappen. De bediening is eenvoudig, maar mocht u toch onzeker zijn, laat dan de werking op uw verhuurstation toelichten. Door de verschillende concepten in de derde rij stoelen zijn multi-seaters zeer variabel en bieden veel ruimte voor mensen en bagage.

Opslagproblemen? Niet met de zeven zitter!

Veel bagage op vakantie? Geen probleem met een grotere auto: Alleen al de vraag hoeveel koffers er in de auto passen als ze een huurauto huren met het hele gezin is geen probleem bij een 7-persoons auto op vakantie.

Speciaal voor reizen met kinderen die nog vallen onder de verplichting van het gebruik van kinderzitjes, staat een gezin voor een ruimteprobleem. Kinderzitjes en babydragers nemen veel ruimte in beslag en maken het rijden in een conventionele auto vaak tot een beproeving. Met extra zitplaatsen bieden de MPV en minibus een goede oplossing voor dit probleem.

Categorie 7-persoonsauto' s

Huurauto code Auto type
FVMR Ford Galaxy, VW Sharan, Seat Alhambra
IVRM VW Touran
SVMR VW stationwagen, Ford S Max
LVMR VW Multivan (VW Bus), Mercedes Viano

Of het nu voor een gezinsuitstapje naar de dierentuin met de kinderen en oma en opa is, of voor een concert met vrienden - er zijn veel situaties waar u een grotere auto zou willen. Huur een MPV voor uw volgende gezinsuitstapje naar het pretpark, of een reis met vrienden naar de wedstrijd van uw favoriete club en geniet samen van een uitstapje. Wanneer u een 7-persoons auto huurt, hoeft niemand thuis te blijven en kunt u uw reis samen beginnen in een ontspannen sfeer.

Huur 7-zitters goedkoop in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven

Huur goedkoop een 7-persoons bus in Amsterdam, Den Haag, en Eindhoven en vele andere plaatsen in Nederland voor uw excursie. Met de multi-seater krijg je iedereen aan boord. Voor gezinsuitstapjes, jeugdvoetbal uitwedstrijden of kleine zakenreizen - met een 7-persoons huurauto heeft u minder voertuigen, minder chauffeurs en lagere brandstofkosten nodig. U doet het milieu ook goed door het huren van een multi-seater. En toch kunt u nog steeds iedereen naar hun bestemming brengen met de verhuur multi-zitter.

In grote Nederlandse steden als Amsterdam, Den Haag en Eindhoven kunt u bij talrijke autoverhuurstations een 7-persoonsauto huren. Multi-seaters zijn ook beschikbaar voor verhuur op vele andere plaatsen in Nederland. Daaronder bevinden zich 7-zitters van de merken VW Sharan, VW Touran of Ford S-Max.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders