Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

9-persoons huren

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 50846 beoordelingen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

9-persoons huren

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

9-persoons bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 56 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse Mini Van
bijv. Renault Trafic
7 Dagen van 20.09 - 27.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 60 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Middenklasse Mini Van
bijv. Renault Trafic
7 Dagen van 20.09 - 27.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 72 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse Mini Van
bijv. Renault Traffic
7 Dagen van 20.09 - 27.09.2024
Voorbeeld auto

9-persoons autohuur - een optie voor kleine groepen

Het huren van een 9-persoonsbusje is vooral geschikt voor grote gezinnen en kleine groepen. U kunt gebruik maken van onze transparante online prijsvergelijking om aanbiedingen voor 9-zitters van verschillende autoverhuurbedrijven te vergelijken. Een huurauto huren met 9 zitplaatsen is eenvoudig via onze website. Kies een geschikte aanbieding en boek uw minibus online bij Driveboo! Als een groot gezin of kleine groep samen wil reizen, doen ze dat het liefst met een 9-persoons minibus of een busje voor personenvervoer. Reizen met een ruime auto, zoals een VW bus, heeft vele voordelen. In het volgende artikel wordt uitgelegd waarmee u rekening moet houden bij het huren van een 9-persoons bus.  

Met een 9-persoons huurauto genietend van het weekend

Een vakantiedag voor of na het weekend resulteert in meerdere vrije dagen, die bij mooi weer voor een korte vakantie gebruikt kunnen worden. Vaak willen vrienden het lange weekend samen doorbrengen en dit zou betekenen dat een groep van zeven tot negen personen met meerdere auto's moet rijden. Dit betekent op zijn beurt weer hoge brandstofrekeningen, slijtage van alle betrokken voertuigen en minstens twee, maar waarschijnlijk meer bestuurders. In deze context is het veel verstandiger om een voordelige huurauto te hebben die voldoende ruimte biedt voor alle betrokkenen. Idealiter koos deze groep voor een 9-persoons minibus van een autoverhuurbedrijf dat het bestelwagenformaat combineerde met de voorzieningen van een personenauto. In een huurauto met negen zitplaatsen beschikken alle leden van de groep over voldoende ruimte en is er voldoende ruimte voor de nodige bagage of andere reisuitrusting. Bestaat de groep uit minder dan negen personen, dan wordt toch een 9-zitsbank aanbevolen, omdat de bergruimte vergroot wordt door het inklappen van de ongebruikte stoelen. Dit maakt de 9-zitter, die voor een redelijke prijs gehuurd kan worden, ook ideaal als transportmiddel voor kampeeruitrusting, de barbecue en dergelijke omvangrijke objecten.

Wat zijn de voordelen van het huren van een 9-persoons bus?

  • Meer beenruimte
  • Veel ruimte voor bagage
  • Opklapbare stoelen voor meer opbergruimte
  • Kosteneffectief door laag brandstofverbruik op moderne modellen
  • Een 9-persoons minibus brengt de inzittenden tegen lage kosten naar hun gewenste bestemming

De 9-persoons auto verhuur service van uw autoverhuurbedrijf staat alle reizigers toe om comfortabel en snel hun bestemming te bereiken, de optie resulteert ook in financiële voordelen. Aan de ene kant is een moderne minibus uiterst zuinig en aan de andere kant verbruikt hij minder brandstof dan twee of drie auto' s, zelfs als hij snel rijdt. Toch blijven de kosten voor het huren van een minibus gelijk. De huurprijs moet echter in verhouding staan tot de totale kosten van alle alternatieve voertuigen en dan is de factuur ten gunste van de 9-zitter. Een ander voordeel van de 9-persoons minibus is dat de groep op een ontspannen manier uitkijkt naar de naderende bestemming, behalve de bestuurder. Met andere woorden, voor het overgrote deel van de inzittenden begint de vakantie met een zitplaats in de huurauto.

Ruime huurauto's kunnen ook worden gebruikt voor het bijwonen van evenementen

Natuurlijk is een 9-persoons minibus niet alleen geschikt voor een snelle weekendvakantie, de ruime huurauto kan ook gebruikt worden om samen interessante evenementen zoals concerten of sportevenementen te bezoeken. Ook hier is een 9-persoons huurauto de ideale oplossing, omdat er maar één parkeerplaats gevonden hoeft te worden en slechts één bestuurder actief hoeft te zijn.

Reis met het hele gezin in een 9-persoons busje

Als een bezoek aan de plaatselijke dierentuin of een excursie naar het pretpark wordt overwogen, zullen grootouders en kinderen in veel gevallen ook deelnemen. Omdat het niet mogelijk is om naar wens van zowel de kleine kinderen als opa en oma iedereen met hun eigen auto te laten gaan, kan een grote huurauto zoals een busje handig zijn. Alle passagiers vinden in het gehuurde busje voldoende plaats. De senioren kunnen hun benen strekken en er is voldoende ruimte voor de kinderwagen. Ieder gezinslid kan deelnemen aan de excursie met een gehuurde minibus en iedereen kan genieten van de dag in een ontspannen sfeer. Ook voor de gezinsvakantie is de gehuurde 9-persoons minibus met grote afmetingen dan ook zinvol. U kunt bijvoorbeeld Mallorca verkennen met de 9-persoons bus. De passagiers komen ontspannen aan op hun bestemming en hoeven zich niet te beperken tot bagage. Als club, familie of reisgroep zijn er naast de hier gepresenteerde voorbeelden nog vele andere redenen die spreken voor een 9-persoons huurauto. Er zijn echter een aantal criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij het huren van een minibus, waar we in de volgende paragraaf op zullen ingaan. 

Welke autohuur classificaties zijn beschikbaar voor busjes met 9 zitplaatsen?

Huurauto classificatie Auto Types
PVAR Mercedes Vito, VW Caravelle
SVMR Ford Transit, VW Bus, VW Caravelle
OVMR VW Multivan (VW Bus) Mercedes Vito

Diegene die in een 9-persoons huurauto geïnteresseerd zijn dienen met hetvolgende rekening te houden

De minibus voor maximaal negen personen behoort tot de categorie van bestelwagens en het gebruik vereist enige ervaring. Weinig autoverhuurbedrijven lenen dergelijke personenbusjes uit aan jonge automobilisten, maar stellen de minimale huurleeftijd vast op 21 jaar of meer. Afhankelijk van het model dat de voorkeur geniet, verhuren sommige autoverhuurbedrijven alleen personenbussen aan klanten tussen 23 en 25 jaar oud aan. Alle autoverhuurbedrijven dringen ook aan op langere schadevrije jaren, die in individuele gevallen moet worden bewezen voor periodes tot twee jaar.

Huur een auto en kies de juiste verzekering

Aangezien voor een 9-persoons huurauto na schade de reparatiekosten veel hoger kunnen oplopen dan een conventionele huurauto, adviseren wij huurders altijd de best mogelijke verzekeringsoptie kiezen. Alleen een uitgebreide verzekering zonder eigen risico dekt alle schade. Daarnaast dient een aanvullende verzekering te worden gekozen voor een bestelwagen met ramen rondom, die banden- en glasschade specifiek reguleert. Indien meer dan één persoon afwisselend met de huurauto van 9 personen rijdt, moeten eventuele extra bestuurders bij de overname van de minibus aan het autoverhuurbedrijf worden gemeld en in het huurcontract worden opgenomen. Als dit niet gebeurt en een extra bestuurder is verantwoordelijk voor een ongeval, vervalt de autoverhuur verzekering meestal. En zo zou de gehuurde minibus een duur plezier kunnen zijn voor de familie of vrienden.

Veel gestelde vragen over huurauto boeken 9-persoons

Wat kost een huurauto 9-persoons?

⌃
Een huurauto 9-persoons kost gemiddeld 190,07 € per dag.

Wat kost een huurauto per week 9-persoons?

⌃
Een huurauto 9-persoons kost gemiddeld 1.330,51 € per week (190,07 € per dag).

Welke autoverhuurder is de goedkoopste 9-persoons?

⌃
Auto Europe is 9-persoons de goedkoopste. Een autohuur kost 760,29 € voor 4 dagen.

Kun je 9-persoons een auto huren zonder borg?

⌃
Nee, helaas kunt u op dit moment geen 9-persoons auto huren zonder borgsom.

Kun je 9-persoons een auto huren zonder creditcard?

⌃
Nee, helaas kunt u op dit moment geen 9-persoons auto huren zonder creditcard.

Hoeveel kost het om een huurauto te annuleren 9-persoons?

⌃
Tot 24 uur voor aanvang van de huur kost een annulering tijdens de openingstijden van Driveboo niets.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat