Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Maastricht

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Maastricht
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Maastricht

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Maastricht bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 30 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. KIA PICANTO
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto

Auto huren Maastricht

Wij  willen dat u een stressvrije verhuurervaring hebt, dus we maken het gemakkelijk om een ​​auto te huren in Maastricht, door eenvoudige zoekhulpmiddelen, klantbeoordelingen en veel ophaallocaties in de stad te bieden. Niet alleen dat, maar met de handige filters kunt u de resultaten beperken op basis van uw behoeften en voorkeuren, zodat u snel de juiste auto voor u kunt vinden.

Of u nu op zoek bent naar een handig voertuig voor het rijden in de stad Maastricht of u hebt een ruime keuze aan auto’s op onze website.

Om u te helpen beslissen met welke auto u wilt huren of bij welke autoverhuurder, kunt u de beoordelingen en recensies bekijken die onze klanten hebben geschreven.

Zoeken naar autoverhuur in Maastricht

De bruisende stad Maastricht heeft zoveel dingen te doen dat u uzelf nooit zult vervelen. Of u nu wat cultuur wilt opsnuiven of alleen wilt rondlopen, u bent nooit ver verwijderd van een of andere activiteit.

Ga op ontdekkingstocht. Maastricht heeft zich verspreidt naar naburige steden en dorpen, naarmate er meer mensen naar het gebied verhuisden, dus er is ook genoeg te ontdekken buiten het stadscentrum. Huur een auto en rijd bijvoorbeeld naar Valkenburg. Valkenburg heeft een sterk toeristisch karakter, dat zeker een bezoek waard is.

Maastricht, gelegen in het zuiden van Nederland, is een stad met een reputatie voor prachtige gebouwen met een verfijnde keuken en een unieke multiculturele sfeer. Wanneer u een auto huurt in Maastricht heeft u de mogelijkheid om rond te toeren en deze charmante stad en haar rijke geschiedenis te verkennen. Rijd met uw huurauto naar het Natural History Museum, dat meer dan 550.000 objecten bevat. U kunt ook een auto huren en rijden naar de grotten van Saint Pietersberg, een lokale mergelmijn met meer dan 20.000 tunnels en doorgangen. Maak kennis met de levendige stad Maastricht in uw eigen tempo met het comfort en gemak van uw huurauto. We kijken ernaar uit om u de sleutels te overhandigen en mee te helpen met uw reis!

In Maastricht is heel veel te beleven. Van winkelen tot musea, van cafés en restaurants tot evenementen. Zin in een dagje Maastricht? Plan uw reis al van tevoren want het kan erg druk zijn.

Maastricht is erg gemakkelijk te bereiken met de auto. Wie met de auto naar Maastricht reist dient er wel rekening mee te houden dat tijdens de spits het in en rond de stad vrij druk zal zijn. Files zijn rond deze tijd eerder gewoonte dan uitzondering. Er zijn op meerdere plaatsen in en rond de stad betaalde parkeergelegenheden te vinden en maar weinig onbetaalde parkeerplaatsen. Het openbaar vervoer in en naar de stad is goed geregeld. Het centrum van de stad is niet heel uitgestrekt en prima te belopen. Wie maar van de stad wilt zien kan bijvoorbeeld een stadswandeling maken maar een ritje in een toeristentreintje of een boottocht over de Maas behoort ook tot de mogelijkheden.

Goedkope auto huren in Maastricht

Wij bieden alle producten van elke autoverhuurder of broker and kunnen daardoor u altijd een scherpe prijs garanderen. En zonder bijkomende kosten voor het boeken, wijzigen of annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur, maakt het u nog flexibeler.

Hebt u een huurauto nodig in Maastricht? Wij bieden ook autoverhuur in de buurt van het Centraal Station van Maastricht. Wij bieden in Maastricht betaalbare autohuur die u makkelijk online of via de telefoon kunt boeken. Of u nu zakelijk of privé in Maastricht een auto wilt huren, huur uw auto bij ons en u bent verzekerd van een soepele reis. Met onze moderne huurauto's komt u op tijd en in stijl aan.

Kies wat het beste past bij uw reis van moderne kleine auto's, stationwagens,  sportwagens of SUV's. Wanneer u online of telefonisch boekt, kunt u ook handige extra's aanvragen, zoals bijvoorbeeld een routeplanner,  een kinderzitje of een extra verzekering.

Maastricht ligt in het zuiden van Nederland en deelt de grens met België. Als u geïnteresseerd bent in cultuur, dan is Maastricht de perfecte stad. De stad heeft een rijke culturele geschiedenis met talrijke musea en toeristische gebieden die gemakkelijk met de auto te bereiken zijn. Waarom bezoekt u niet de prachtige tuinen van "Mondo Verde", waar u door verschillende themagebieden kunt wandelen en ondergedompeld kunt worden in de natuur. Eindelijk, als u op zoek bent naar iets meer ontspannen, rijd dan naar de top van de Cauberg, waar u kunt genieten van de natuurlijke voordelen van thermaal water, saunabad en meer.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat