Huurauto Lissabon

Autohuur Lissabon

7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Awarded for very good service Comodo Certificaat

Autohuur Lissabon overzichtelijk gemaakt

Lissabon, de hoofdstad van Portugal, is een schitterende stad om naar op vakantie te gaan, of om een stedentrip naar te plannen. In het altijd zonnige Lissabon kunt u eindeloos vermaak vinden, voor iedere leeftijd. Het indrukwekkende centrum van de hoofdstad is volledig opnieuw gebouwd na een aardbeving in 1755, waardoor het een uniek karakter uitstraalt.

Verder heeft Lissabon de naam dat het het San Fransico is van Portugal. Dit komt doordat de stad over een brug beschikt die verdacht veel weg heeft van de indrukwekkende Oakland Bay Bridge die in San Fransico staat. Niet voor niets is Lissabon al meerdere keren uitgeroepen tot de beste citytrip bestemming.

Hoe kunt u het schitterende Lissabon dan ook beter verkennen dan met de auto. Wij hebben speciaal voor u het auto huren in Lissabon overzichtelijk gemaakt, zodat u precies weet waar voor de beste prijs u uw favoriete auto kunt huren. Zo nemen wij een zorg uit handen zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Autohuur Lissabon in kaart

Lissabon is een wereldstad en heeft natuurlijk ontelbaar veel locaties waar een auto gehuurd kan worden. Logischerwijs is er de mogelijkheid om direct na aankomst op het vliegveld van Lissabon een auto te huren bij één van de vele verhuurbedrijven op de het vliegveld. Hier kunt u direct na aankomst een auto meenemen om te genieten van uw vakantie.

Mocht u een transfer hebben naar uw hotel, of gewoon liever een auto in het centrum huren, dan kan dat natuurlijk ook. In het centrum zijn ongelofelijk veel partijen waar een auto gehuurd kan worden. Autohuur in Lissabon is heel eenvoudig en makkelijk te vinden bij ons op de website door middel van de speciale stadsfilter.

Tolwegen Portugal

In Portugal zijn verschillende trajecten waar tol betaald moet worden. Voor sommige van deze tolwegen geldt dat dat er uitsluitend elektronisch betaald kan worden. Zorg er dus voor dat vóór aanvang van de reis u deze informatie bekend is.

Voor sommige trajecten kan achteraf betaald worden, maar dit kan alleen wanneer de auto over een Portugees kenteken beschikt. Hier kan men dan na vijf dagen in een ‘payshop’ of op het postkantoor betalen.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een huurauto kan dit dus ook en wordt veelal direct op de eindafrekening van uw autohuur afgerekend. Er zijn verschillende mogelijkheden om de tolwegen handig en snel te betalen. Lees dus voor vertrek goed welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Autohurr Lissabon - maximumsnelheden

Voor personen auto’s gelden de volgende maximum snelheden.

Zeestraat Maximumsnelheid
Binnen de bebouwde kom: 50 km/h
Buiten de bebouwde kom: 90 km/h
Snelwegen: 120 km/h

Bezienswaardigheden Lissabon

Lissabon beschikt als grote Europese stad natuurlijk over veel bezienswaardigheden. Zo beschikt het bijvoorbeeld over twee van de grootste voetbalclubs van het land. Sporting Lissabon en Benfica. Beide clubs hebben in Lissabon een groot stadion die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken voor voetballiefhebbers.

Voor mensen die meer van kunst houden dan van voetbal beschikt Lissabon ook over meerdere museums. Het grootste en meest bekende museum is het Museum Nacional de Arte Antiga. Dit museum is één van de belangrijkste kunst museums van Europa. Het museum opende haar deuren al in 1884 en heeft een indrukwekkende collectie opgebouwd met onder andere werken van Jeroen Bosch en Pieter Brueghel.

En voor een uitje voor het hele gezin beschikt Lissabon ook over een grote dierentuin. De ‘Zoo van Lissabon’ beschikt over meer dan 2.000 dieren en ongeveer 400 verschillende soorten. Hier kan iedereen zijn of haar favoriete dier vinden en voor kinderen is er natuurlijk ook voldoende ruimte om te spelen.

Al met al is Lissabon de uitgelezen stad om op citytrip te gaan of gewoon op vakantie. Wij helpen u met het vinden van de perfecte huurauto in Lissabon!

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:00 - 20:00 uur

Uw voordelen met Driveboo

  • Huurauto's vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
  • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
  • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
  • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
  • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
  • Express Service en lange termijn verhuur
  • Goedkoop busjes huren
  • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
  • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders