Auto huren in Portugal

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Portugal: De populairste autohuur bestemmingen

Autohuur Portugal - Ontdek een cultureel land in Europa

Ontdek Portugal met de huurauto

Ontdek Portugal met de huurauto

Portugal, volledig gelegen aan de Atlantische Oceaan en grenzend aan Spanje, is een van de kleinste landen in Europa in termen van oppervlakte, maar toch een populaire bestemming voor veel autohuurreizigers. Naast spannende bezienswaardigheden en geweldige bestemmingen biedt Portugal een verscheidenheid aan minder bekende, maar zeer rustig gelegen, mooie hoeken en plaatsen die allemaal de moeite waard zijn om te bezoeken met uw huurauto. Het bloemeneiland Madeira en de Azoren met het vliegveld Ponta Delgada liggen ver in de Atlantische Oceaan. Met een huurauto op de luchthaven van Funchal kunt u direct de adembenemende natuur van het eiland ontdekken.

Vergelijk Autoverhuur in Portugal & Bespaar

Het grote voordeel van reizen in of naar Portugal is dat Portugal, op enkele plaatsen na, niet is getroffen door het massatoerisme. Ideaal voor een huurauto reis in Portugal is een route langs de kust. Reis flexibel en vrij; begin bijvoorbeeld in het noorden, rijd langs de kust via Porto, door de hoofdstad Lissabon, naar beneden naar de prachtige Algarve en bezoek de stad Faro. Unieke kuststroken, slaperige vissersdorpjes, grote stranden en indrukwekkende natuur begeleiden u op uw reis. Vanwege de Atlantische Oceaan is Portugal vooral populair bij surfers en andere watersporters. In de zomermaanden is Portugal echter ook geschikt voor uw strandvakantie. De luchthaven van Faro is een populair vertrekpunt voor road trips. Hoe verder naar het zuiden u met uw huurauto reist, hoe warmer de watertemperatuur wordt.

Portokosten

Portokosten

Lissabon

Lissabon

Een auto huren in Portugal - tips

Huur een auto zonder creditcard

U wilt een auto huren terwijl u op vakantie bent in Portugal en u heeft geen creditcard? Geen probleem, we werken ook met geselecteerde autoverhuurbedrijven die geen creditcard nodig hebben.

Optie extra bestuurder

Kies de optie extra bestuurder op het moment van de boeking en rij om de beurt met de huurauto. Zo kan iedereen even pauzeren en genieten van het uitzicht.

Volledig omniumverzekering zonder eigen risico

Aangezien zelfs veilige chauffeurs uw huurauto kunnen beschadigen, raden wij u aan om een volledige verzekering zonder eigen risico af te sluiten. Zo maakt u geen verdere kosten in geval van schade en kunt u zorgeloos en zonder stress van uw reis genieten.

De populairste vakantiebestemmingen in Portugal

Vlieg naar Madeira, de Azoren of maak een road trip langs de Algarve. De regio's Porto en Lissabon zijn ook populair bij autoverhuurders. Ook mag je deze plaatsen niet missen:

Geniet van de natuur van de Portugese eilanden

Madeira

Madeira

Ver weg van het Portugese vasteland zijn natuurlijk ook de Azoren en Madeira aan te bevelen. De vulkanische Azoren, vooral populair bij wandel- en natuurliefhebbers, en het bloemeneiland Madeira met zijn prachtige landschap, zijn zeker de moeite waard voor een huurauto trip. Boek uw droomauto vanuit het comfort van uw eigen huis en haal hem direct na aankomst op aan de luchthaven. Zo kunt u vanaf het eerste moment met volle teugen genieten van uw vakantie.

Dit moet worden opgemerkt:

Als u van plan bent om een auto te huren, is het belangrijk om van tevoren te weten te komen over de tolregels, omdat deze in Portugal veel complexer zijn dan in andere landen. U vindt de kosten en gedetailleerde informatie in ons tolalphabet.