Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven van Madeira

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 863 beoordelingen voor de Luchthaven van Madeira
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven van Madeira

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven van Madeira bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo
7 Dagen van 02.11 - 09.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. VW Up
7 Dagen van 02.11 - 09.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Peugeot 108
7 Dagen van 02.11 - 09.11.2024
Voorbeeld auto

In maart komt de lente geleidelijk aan op het bloemeneiland Madeira, zodat u kunt genieten van een opwindende vakantie met een huurauto vanaf de luchthaven van Madeira. Rijd door het platteland van Madeira in een huurauto en geniet van de voorjaarszon op uw huid. Met uw eigen huurauto bent u altijd flexibel en onafhankelijk op Madeira.

autoverhuur op de luchthaven van Funchal op Madeira

Uitzicht op de luchthaven van Funchal, Madeira

Uitzicht op de luchthaven van Funchal

Een huurauto vanaf de luchthaven van Funchal (FNC) is ideaal om het Atlantische eiland Madeira op eigen gelegenheid te verkennen. Madeira trekt bezoekers aan met zijn fascinerende natuur en buitengewone landschappen. De beste manier om naar Madeira te reizen is met een huurauto. U kunt er een ophalen direct na uw aankomst op de luchthaven van Funchal en bent dus te allen tijde flexibel en onafhankelijk. U kunt de autoverhuurbedrijven die zich op de luchthaven bevinden gemakkelijk en overzichtelijk vinden op MietwagenCheck en uw gewenste huurauto online boeken. Ervaar het eiland onafhankelijk en flexibel met een huurauto vanaf de luchthaven van Funchal.

Funchal: Lente op het Bloemeneiland

Een van de beste tijden om naar Madeira te reizen is de lente. Madeira wordt niet voor niets het Bloemeneiland genoemd en biedt u de volle pracht van bloemen, vooral in het voorjaar. Verken de kusten, parken, kliffen en stranden van Madeira tijdens uw voorjaarsvakantie. De beste manier om dit te doen is met een huurauto vanaf de luchthaven van Funchal. Neem de auto van uw keuze en scheur in de lentezon over de wegen van Madeira.

De juiste huurauto op de luchthaven FNC

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven hebben de nieuwste automodellen om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Erkende bedrijven, lokaal en internationaal, bieden u een veilige en betrouwbare rijervaring. Kies uit een brede selectie van voertuigen. U vindt uw gereserveerde huurauto net buiten de terminal. Met een huurauto bent u onafhankelijk en flexibel wanneer u rondreist op het eiland Madeira.

Sleutel huurauto

Autoverhuur op Funchal Luchthaven

Op de luchthaven van Funchal op Madeira vindt u de volgende autoverhuurbedrijven direct na uw aankomst:

  • Avis
  • Europcar
  • Onderneming
  • Hertz
  • Sixt

Informatie over de luchthaven van Madeira-Funchal

Madeira Airport FNC, ook bekend als de luchthaven van Funchal, is de internationale commerciële luchthaven van het Atlantische eiland Madeira, dat tot Portugal behoort. Het is gelegen in het oosten van het eiland, naast de stad Santa Cruz en 13 km ten noordoosten van de hoofdstad Funchal, waarnaar het soms in de volksmond wordt genoemd. Zij verzorgt hoofdzakelijk vluchten naar Europese grootstedelijke gebieden vanwege Madeira's belang als vrijetijdsbestemming en is van cruciaal belang voor de luchtvracht van en naar de archipel Madeira. Het is de vierde drukste luchthaven van Portugal.

Deze vliegmaatschappijen vliegen naar Funchal Luchthaven

Luchtvaartmaatschappijen Bestemmingen in Duitssprekende landen
Austrian Airlines Wenen
Condor Stuttgart, Hamburg
EuroWings Düsseldorf
Lufthansa Frankfurt
Nikki München, Zürich

Funchal luchthaven vervoersverbindingen

De pendelbus naar de luchthaven

De Aerobus rijdt van de luchthaven FCN naar Formosa Beach en stopt onderweg bij talrijke hotels. De reistijd naar het eindpunt Formosa Beach bedraagt ongeveer 45 minuten. Van daaruit kunt u ook in 20 minuten naar Funchal reizen.

Met de bus

Er zijn dagelijkse busdiensten van de luchthaven naar veel verschillende bestemmingen op Madeira. U kunt de dienstregeling vinden op de luchthaven en online. Ter indicatie: een enkele reis van de luchthaven naar Funchal kost €3,35.

Winkelen en eten op de luchthaven van Madeira

Op de luchthaven vindt u cafés, internationale en Portugese gerechten, een ijssalon, een tapasbar en een Pizza Hut. Op de luchthaven kunt u terecht voor cadeaus, mode en accessoires, sport- en voetbalartikelen, reisbenodigdheden en delicatessen.

Sightseeing in Madeira met een huurauto

Markthal in Funchal, Madeira

Markthal in Funchal

Mandenrit in Funchal, Madeira

Mandenrit in Funchal

Botanische tuin van Madeira

Botanische tuinen van Madeira

  • Bezoek de markthal in Funchal en geniet van vers fruit, groenten en vele andere producten.
  • In de oude stad "Santa Maria" in het oostelijke stadscentrum staan talrijke oude gebouwen in de prachtige bouwstijl "Emanuelisme", die typerend was voor Portugal in die tijd.
  • Mis de kans niet om door de smalle straten van Funchal te rijden in een mandslee. Het is leuk voor de hele familie!
  • Een bezoek aan de botanische tuinen van Madeira is ook zeker aan te bevelen. Hier kunt u ontspannen en genieten van een picknick.
  • Als u een auto wilt huren om uw eigen avonturen te beleven, mag u het Aquapark in Santa Cruz niet missen.
  • Het zeezwembad in Porto Moniz aan het andere eind van het eiland is met een huurauto in iets minder dan een uur te bereiken vanaf FNC .
  • Een andere toeristische attractie is de lavagrot "Grutas e Centro do Vulcanismo" in Sao Vicente. Het is met de huurauto in 45 minuten te bereiken vanaf de luchthaven.

Ontdek het vasteland van Portugal met een huurauto

Porto

De voorgevels van huizen in Porto

De voorgevels van huizen in Porto

Als u met het vliegtuig naar Portugal reist vanaf de luchthaven van Funchal op Madeira, kunt u uw autoreis beginnen in Porto. Porto is de op één na grootste stad van Portugal en wordt vaak de "hoofdstad van het noorden" genoemd. Het is een van de oudste Europese steden en verrukt haar bezoekers met een verscheidenheid aan kunst en cultuur. Breng met uw huurauto zeker een bezoek aan de Clerigos Toren, het Palacio da Bolsa en de Zona Ribeirinha.

Lissabon

De volgende bestemming op uw road trip is Lissabon. Lissabon is de hoofdstad van Portugal en trekt elk jaar ontelbare bezoekers. En dat is geen wonder: Lissabon wacht op u met een veelheid aan fantastische bezienswaardigheden. Het standbeeld van Cristo Rei, de Torre de Belém en het klooster Mosteiro dos Jerónimos zijn er maar een paar die u gemakkelijk met uw huurauto kunt bereiken.

Lagos & Faro

Lagos, Portugal

Lagos

Uw reis gaat verder via Lagos naar Faro. In Lagos wachten u prachtige stranden te midden van bizarre rotsformaties en een fascinerende oude stad. Vertrek in uw huurauto vanuit Lagos op een ontdekkingsreis langs de dromerige kust van de Algarve en verken de ongerepte en bijna verlaten baaien. Uiteindelijk bereikt u Faro, "de poort naar de Algarve". Slenter door de straten en steegjes en geniet van Portugese lekkernijen.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

863 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven van Madeira

Beoordeling van Michael T.

“We kwamen op tijd aan buiten de openingstijden. Toen had onze vlucht vertraging en was de bagage zoek, dus duurde het veel langer op de luchthaven. De medewerker controleerde telefonisch en wachtte geduldig en liet ons niet in de steek. Veel lof...”

Beoordeling van Udo D.

“Alles ging zeer snel en correct. Na twee dagen knipperde een van de controlelampjes van de auto (uitlaatsysteem). De auto werd toen op korte termijn ingeruild. De terugkeer van de auto was ook snel....Alles was goed!”

Beoordeling van Philip P.

“Snelle en ongecompliceerde verwerking ter plaatse. De auto kwam precies overeen met het aanbod. Graag weer.”

Beoordeling van Rainer B.

“Ter plaatse wist het personeel van alles af (ook niet altijd gebruikelijk). Het was de snelste en meest ongecompliceerde drop-off en pick-up die we ooit hebben gehad....”

Beoordeling van Wolfgang F.

“De steun was zeer persoonlijk.”

Beoordeling van Elisabeth A.

“We hadden een heel leuk contact. Het proces was soepel en ongecompliceerd.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat