Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Sydney

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 145 beoordelingen voor Sydney
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Sydney

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Sydney bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 16 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. MG 3
6 Dagen van 19.06 - 24.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 16 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Suzuki Baleno
6 Dagen van 19.06 - 24.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. MG 3
6 Dagen van 19.06 - 24.06.2024
Voorbeeld auto

Van strand naar strand in Sydney met de huurauto

Gezicht op Sydney

Sydney is de grootste stad van Australië met ongeveer 3,8 miljoen inwoners. Het is gelegen aan een aftakking van de Stille Oceaan in de staat New South Wales. Kenmerken van de stad zijn het zeilvormige operagebouw en de wereldberoemde Harbour Bridge. In Sydney kunt u gemakkelijk een auto huren. Afhankelijk van het aantal personen waarmee u reist, is het huren van een familiebusje of SUV de moeite waard. Sydney zelf, evenals de hele staat New South Wales, is perfect voor een road trip met een huurauto. Met Autoverhuur Check kunt u eenvoudig offertes van veel verschillende autoverhuurbedrijven vergelijken en de huurauto kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Waar kan ik een auto huren in Sydney?

Sydney Luchthaven

Hoewel er op veel plaatsen in zo'n grote stad autoverhuurbedrijven zijn, is het het handigst om de huurauto direct na aankomst op de luchthaven op te halen. Op de luchthaven van Sydney (SYD), zijn er veel autoverhuurbedrijven beschikbaar, die zijn gevestigd in Terminal 1. Nadat u de formaliteiten heeft afgerond en de sleutel van uw huurauto heeft ontvangen, wordt u naar de auto begeleid in een van de naastgelegen parkeergarages. U kunt dan direct aan uw reis beginnen en comfortabel bij uw accommodatie aankomen. Nadat u uw auto heeft teruggebracht, kunt u deze parkeren in een van de 3 terminals in de daarvoor bestemde parkeergarages. Je hoeft alleen maar de bijbehorende borden te volgen.

Huurauto correct vanuit huis MietenMenu-Entry

Vanuit huis kunt u uw huurauto eenvoudig en gemakkelijk online boeken. Bij het boeken moet u echter rekening houden met een aantal opties die u heeft. Vergeet ook niet dat u niet elk filter afzonderlijk hoeft in te stellen, maar dat u ook kunt kiezen tussen een van onze drie servicepakketten.

Servicepakket 1 (basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (allround zorgeloos)
Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging
billijke brandstofregeling billijke regeling van de tanks billijke regeling van de tanks
zonder overdaad zonder overdaad
kilometerrendement vrij kilometerrendement vrij
Bescherming van glas en banden
Sydney
Eenrichtingshuur

Ten eerste is er de eenrichtingsverhuur, waarmee u twee verschillende locaties als huur- en retourpunten kunt opgeven. Met deze optie wordt vooral een roadtrip veel handiger voor u, omdat u niet de hele afstand terug hoeft te rijden om de huurauto terug te brengen.

Extra bestuurdersmogelijkheid
Het Rocky District

Een praktische optie die voor u beschikbaar is, is de extra chauffeursoptie. Met deze optie kunt u een van uw reisgenoten als extra chauffeur opgeven. U kunt dan om de beurt met deze persoon rijden. Dit betekent dat je niet de hele route alleen hoeft te rijden. U betaalt slechts een kleine toeslag per dag, wat betekent dat alle verzekeringspolissen automatisch worden overgedragen aan de extra bestuurder. Als u de huurauto laat rijden door een persoon die niet bevoegd is, vervallen alle afgesloten verzekeringen.

Annulering
Koninklijke Botanische Tuin

De laatste belangrijke informatie die u moet hebben voordat u een huurauto boekt, is dat u de geboekte huurauto tot 24 uur gratis kunt annuleren. Daarom is het beter om een huurauto eerder te boeken om een vroegboekkorting te krijgen. Sommige autoverhuurbedrijven bieden slechts een gratis annulering tot 48 uur aan, dus houd hier rekening mee bij het boeken. Om de huurauto te annuleren kunt u ons een e-mail sturen naar "buchung@mietwagencheck.de" en vanaf 72 uur voor de verhuur moet u ons ook bellen op 071 541 6666.

Welke verkeersregels moet ik volgen voor het huren van een auto in Sydney?

Allereerst moet u weten dat u in Australië aan de linkerkant van de weg rijdt, dus een automaat maakt het waarschijnlijk makkelijker om er aan te wennen. Een ander belangrijk gegeven is dat de straffen voor verkeersovertredingen zeer hoog zijn, dus het is altijd beter voor u, uw passagiers en andere weggebruikers om de volgende snelheidslimieten in acht te nemen.

 • Stedelijk: 60 km/u
 • Buiten de stad: 100 km/u
 • Snelweg: 120 km/u
Panorama Sydney Centrum

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig om een auto te huren in Sydney?

Alleen in sommige staten van Australië wordt een EU-rijbewijs door de politie en autoverhuurbedrijven geaccepteerd (alleen als het in het Engels is vertaald!). De meeste staten eisen echter dat bestuurders een internationaal rijbewijs bij zich hebben. U moet altijd uw originele rijbewijs bij u hebben! U kunt het internationale rijbewijs aanvragen bij het plaatselijke verkeerskantoor bij u in de buurt, doe dit vroeg genoeg. U heeft een geldige pasfoto nodig en ongeveer 15 €.

Het parkeren van een huurauto in de straten van Sydney

Sydney Centrum

Borden die de parkeerregels in Sydney beschrijven zijn moeilijk te begrijpen voor toeristen die niet vertrouwd zijn met de Australische verkeersregels. Ze geven in detail aan waar u kunt parkeren, hoe lang u een auto op een bepaalde plaats kunt laten staan, of u ervoor moet betalen of niet, en ook in welke richting de auto moet worden geparkeerd. Op parkeerplaatsen waar de auto loodrecht op de stoep moet worden geparkeerd, bepalen de borden de hoek waarin de auto moet worden geparkeerd en of deze naar voren of naar achteren moet worden gericht. Bovendien hebben de meeste wegen in Sydney ten minste twee rijstroken in elke richting en veel van deze wegen stellen u in staat om uw auto op de stoep te parkeren (alleen parallel parkeren) tijdens de daluren. U dient te parkeren in een aangewezen rijbaan in overeenstemming met de rijrichting. Het breken van deze regel kan meer dan 100 dollar kosten.

Zijn er tolwegen in Sydney?

Sommige snelwegen, bruggen en tunnels in en rond Sydney zijn onderworpen aan tolheffing. U moet ook weten dat Australië een elektronisch tolsysteem heeft. Op bepaalde punten boven de rijstrook vindt u speciale lezers die de transponders (zogenaamde e-tags) lezen die in een voertuig zijn geïnstalleerd wanneer het voorbijrijdt. Dit geldt ook voor huurauto's. Wanneer u een auto huurt, vraag dan of er een transponder is die automatische facturering mogelijk maakt. Autoverhuurbedrijven kunnen u hierover informeren.

Autoverhuur in Sydney: Ontdek de bezienswaardighedenMenu-Entry

Als je eenmaal de juiste huurauto voor Sydney hebt gevonden, zal het het moeilijkst zijn om te plannen wat je eerst moet bezoeken en welke plaatsen je moet zien. Hieronder hebben we een kleine selectie van de meest interessante hoogtepunten voor u samengesteld:

Mannelijk strand

Mannelijk strand

 • Operahuis Sydney
 • Koninklijke Botanische Tuin
 • Bondi Beach
 • De grond van Alexandrië
 • Havenbrug van Sydney
 • Mannelijk strand
 • Museum voor Hedendaagse Kunst (Museum voor Hedendaagse Kunst)
 • Queen Victoria Building
 • Koningskruis

Sydney bezoeken in de Australische herfst en winter?

Veel mensen vinden dat men alleen tijdens de Europese wintertijd Sydney en/of Australië moet bezoeken. Maar geloof ons als we zeggen dat een reis naar Sydney in de Europese lente en zomer, dus in de Australische herfst en winter, net zoveel voordelen heeft als in de Australische zomer. Ten eerste reizen niet veel toeristen naar Australië, waardoor vluchten, hotels en autoverhuur goedkoper zijn dan normaal. Bovendien zijn de bezienswaardigheden niet zo druk als gewoonlijk. Zeker, het is veel kouder dan in de roodgloeiende zomer, maar met een winddichte jas is het zeker draaglijk. Het positieve van de koelere temperaturen is dat men veel meer dingen kan doen en zeker geen vervelende insecten of slangen tegenkomt. Maart is de "kunstmaand" in Sydney, als je geïnteresseerd bent in kunst zou deze maand perfect voor je zijn. April is de maand van de Royal Easter Show en de Australian Fashion Week, die ook in mei en september plaatsvindt.

Levendig Sydney
Levendig Sydney

Maar de mooiste van allemaal in mei en juni is het "Vivid Sydney" festival. Vivid Sydney maakt de stad nog adembenemender. Vooral als je van licht houdt, is dit festival perfect voor je. Als je alleen naar Sydney gaat voor een paar dagen, zorg er dan voor dat je het einde van Vivid Sydney ervaart met prachtig vuurwerk en lichtshows. In augustus vindt elke 2e zondag van de City 2 Surf Run nog steeds plaats, het 5e grootste loopevenement ter wereld. Zoals je kunt zien is er veel te ontdekken en te ervaren en geloof ons als we zeggen dat je je nooit zult vervelen in Sydney op elk moment van het jaar.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat