Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Kingsford Smith International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor de Kingsford Smith International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Kingsford Smith International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Kingsford Smith International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Hyundai Accent
7 Dagen van 09.09 - 15.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 64 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 09.09 - 15.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Kia Rio
7 Dagen van 09.09 - 15.09.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Kingsford Smith International Airport

Boek een huurauto, pak je koffer en neem het vliegtuig naar de luchthaven van Sydney. Zodra u in Sydney bent aangekomen, kunt u meteen naar de autoverhuur gaan en mobiel en flexibel met uw eigen huurauto aan uw welverdiende zomer beginnen. Sydney wacht u in de zomermaanden op met talrijke hoogtepunten die u met een huurauto op elk moment flexibel kunt bezoeken.

Uw gewenste huurauto op de luchthaven van Sydney

Rijd direct met een huurauto vanaf de luchthaven van Sydney SYD naar de metropool Sydney en de rest van Australië in de zomer van 2020. Vooral in de zomermaanden mei, juni, juli en augustus kan een vlucht naar Sydney en het gebruik van een huurauto vanaf de luchthaven van Sydney de moeite waard zijn, want verder naar het noorden in het land kunt u op elk moment van het jaar een tropisch klimaat verwachten, dat u in geen geval mag missen. Met een huurauto van Sydney Airport kunt u genieten van een minder druk Sydney in het laagseizoen en toch het hele jaar door genieten van het warme klimaat in het noorden. De lente begint in Sydney in september, en u kunt temperaturen tot 21 graden verwachten wanneer u op de luchthaven van Sydney aankomt, oplopend tot 25 graden in december. Bekijk voor vertrek vanuit uw luie stoel de verschillende aanbiedingen en beschikbare huurauto's op MietwagenCheck, vergelijk direct de vele beschikbare huurauto's en reserveer met slechts een paar klikken.

De luchthaven is de grootste van het land en heeft dan ook een groot aantal passagiers. Daarom is het raadzaam vroeg te boeken door online prijzen te vergelijken om van de beste prijzen te profiteren en een ruime keuze aan huurauto's te hebben. Zodra u Sydney nadert, ziet u de indrukwekkende skyline en het beroemde Sydney Opera House, evenals andere bezienswaardigheden, vanuit een heel bijzonder perspectief.

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Sydney Luchthaven?

Sydney Luchthaven Autoverhuur Pick Up

Sydney Luchthaven Autoverhuur Collectie

De talrijke autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Sydney bevinden zich in de aankomsthal van Terminal T1, de internationale terminal. Zodra u de formaliteiten hebt vervuld en de sleutel van uw huurauto hebt ontvangen, wordt u naar uw voertuig geleid in een van de bijgevoegde parkeergarages. Wanneer u uw huurauto inlevert, kunt u deze naar wens parkeren in een van de 3 terminals op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen voor huurauto's . Volg en let op de juiste bewegwijzering.

Categorieën huurauto's op de luchthaven van Sydney SYD

Door het grote aantal klanten en ook autoverhuurbedrijven ter plaatse, heeft u een ruime keuze uit verschillende voertuigcategorieën. U kunt dus uw gewenste voertuig vooraf reserveren op MietwagenCheck en vervolgens direct ontspannen wegrijden. Het aanbod aan huurauto's varieert van kleine auto's en 7-zitters tot terreinwagens en SUV's. U kunt er zeker van zijn uw gewenste voertuig te vinden bij onder andere de volgende autoverhuurbedrijven:

  • Alamo
  • Avis
  • Onderneming
  • Hertz
Aanbiedingen tegen de beste voorwaarden

Aanbiedingen tegen de beste voorwaarden

Onder welke voorwaarden kan ik een huurauto reserveren?

Let op de verschillende voorwaarden bij het reserveren van uw huurauto. Sommige verhuurbedrijven bieden een volledige omniumverzekering met of zonder eigen risico, hebben kilometerbeperkingen of onbeperkte kilometers en een of meer geregistreerde extra bestuurders. U moet ook rekening houden met de tankbeurten , maar de meeste verhuurbedrijven bieden een zogenaamde "fair refuelling arrangement" aan, wat betekent dat u uw auto met een volle tank in ontvangst neemt en met een volle tank terugbrengt.

Tankstations voor huurauto's op de luchthaven van Sydney SYD

De luchthaven is omgeven door een ringweg, waar u verschillende benzinestations vindt waar u uw huurauto kunt tanken voordat u hem inlevert.

Benzinestation Afstand tot luchthaven
Shell 1 km
BP Botany Road 1,6 km
BP Butler Road 2,5 km

Van de luchthaven naar het centrum van Sydney en andere bestemmingen

Sydney Centrum

Sydney Centrum

De luchthaven van Sydney (SYD) ligt op slechts 9 km van het stadscentrum en het stadscentrum en andere voorsteden zijn gemakkelijk bereikbaar met een huurauto. Het zakencentrum van Sydney, de CBD of Central Business District ligt ongeveer 13 km ten noorden van de luchthaven en is bereikbaar via de snelweg M1. Houd er rekening mee dat deze weg tijdens de spitsuren vaak overbelast is en plan uw reis dienovereenkomstig. De snelweg M5 verbindt de luchthaven met de voorsteden in het zuidwesten van Sydney en gaat verder naar de steden Canberra en Melbourne. Op de snelweg M5 moet in westelijke richting tol worden betaald vanaf de afrit Kingsgrove Road.

Interessante feiten over de luchthaven van Sydney SYD

Terminal luchthaven Sydney

Terminal luchthaven Sydney

De luchthaventerminals zijn zeer druk, vooral tijdens de ochtend- en avondspits, zowel voor de passagiers die met het vliegtuig aankomen als voor die welke met de auto naar de luchthaven komen. Vooral tijdens de ochtendspits, plan genoeg tijd om er te komen. Omdat de luchthaven midden in het stadscentrum en naast woonwijken ligt, geldt er een nachtlandingsverbod van 23 - 5.30 uur. De twee terminals T2 en T3 voor binnenlandse vluchten sluiten daarom na 23.00 uur. De internationale terminal T1 sluit ook om 23.00 uur en gaat pas om 4.00 uur weer open. Er is een kleine transitzone op niveau 1 bij de ingang van het station. Deze ruimte biedt echter slechts enkele zitplaatsen en vult zich zeer snel met reizigers wanneer de luchthaven sluit. De laatste trein vertrekt om 23.45 uur van de luchthaven naar Sydney. U kunt ook overnachten in een hotel direct bij Terminal 1, in andere hotels in de buurt van de luchthaven of gebruik maken van de lounges van de verschillende luchtvaartmaatschappijen, die inclusief zijn voor Business en First Class of tegen betaling kunnen worden gebruikt.

Bezienswaardigheden met een huurauto vanaf de luchthaven van Sydney SYD

Sydney Opera House: herkenningspunt van de stad

Sydney Opera House: herkenningspunt van de stad

Het eerste wat in je opkomt over Sydney is zeker het beroemde Sydney Opera House en Bondi Beach. De nabijheid van de luchthaven van Sydney tot de stad Sydney en alle attracties en bezienswaardigheden kunnen binnen enkele minuten rechtstreeks met uw huurauto worden bereikt. Voor uw gemak hebben we hieronder een tabel samengesteld met de belangrijkste bestemmingen en de afstand vanaf de luchthaven van Sydney, zodat u direct na het ophalen kunt beginnen. Plaatsen van belang en afstand, alsmede de vliegtijd vanaf de luchthaven:

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven SYD Reistijd
Central Business District (CBD) 13 km 19 minuten
Bondi Beach 16 km 30 minuten.
Manly Beach 27 km 40 minuten.
Sydney Opera House 19 km 20 minuten.
Sydney Olympisch Park 24 km 33 minuten
Kamay Botany Bay Nationaal Park 39 km 59 minuten
Koninklijk Nationaal Park 36 km 47 minuten
Canberra 273 km 3 uur
Goudkust 844 km 9,5 uur
Melbourne 864 km 9 uur
Brisbane 917 km 10 uur
Adelaide 1362 km 14 uur
Ayers Rock / Uluru 2800 km 30 uur

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat