Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Adelaide Airport

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor de Adelaide Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Adelaide Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Adelaide Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 14 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Hyundai Accent
7 Dagen van 29.06 - 06.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 74 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 29.06 - 06.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 24 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. MG MG3
7 Dagen van 29.06 - 06.07.2024
Voorbeeld auto

Vind goedkope autoverhuuraanbiedingen op Adelaide Airport

Bent u van plan een reis naar Australië te maken? Waarom ervaar je het continent niet alleen. Een huurauto tour is de meest individuele vorm van reizen. Zo ervaart u Australië zelfstandig en niet gestresst door een gids of andere reizigers. Waar kan ik een auto huren in Australië? Huurauto's van onze partners zijn overal in het land te vinden. De meeste stations bevinden zich echter altijd op vliegvelden en grote treinstations. Wat voor soort autoverhuur agenten zijn beschikbaar op Adelaide Airport? Hier ziet u enkele van onze partners waar u uw huurauto direct op de luchthaven kunt ophalen.

 • Alamo
 • Advies
 • Begroting
 • Oostkust
 • Onderneming
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
Luchthaven Adelaide

Om geweldige aanbiedingen te vinden voor de door u gewenste reisperiode, hoeft u alleen maar uw gegevens in te voeren in het zoekmasker bij MietwagenCheck online. Let ook op de tijden van acceptatie en teruggave, want deze kunnen vaak pas achteraf worden gewijzigd door annulering en nieuwe boeking. Annulering is gratis tot 24 uur voor de ingebruikname van het voertuig. Is er ook een kleine auto? In de filters in de online prijsvergelijking vindt u de verschillende voertuigcategorieën. U vindt er ook filters voor bijna alle andere onderwerpen, zoals verzekeringen of aanvullende diensten.

Verzekering voor uw autohuur in Australië

Welke verzekering moet ik afsluiten voor mijn huurauto? Voorafgaand aan de reservering en het vertrek dient u zich te informeren over de inbegrepen diensten van de aanbiedingen en te beslissen in hoeverre u verzekerd wilt zijn. In het algemeen wordt een onderscheid gemaakt tussen een volledig omniumverzekering met eigen risico en een volledig omniumverzekering zonder eigen risico. Wat betekent aftrekbaar? Dit is het deel waar u aansprakelijk bent voor toevallige schade. U kunt dit echter laten terugbetalen door een volledige omniumverzekering zonder eigen risico te reserveren.

Wij raden u ook de volgende diensten aan voor uw volgende autoverhuur tour in Australië.

 • Volledig omniumverzekering zonder eigen risico
 • Aansprakelijkheidsverzekering (verzekerde som 1 miljoen euro)
 • Onderlichaamsverzekering
 • Eerlijke tankregulering
 • Alle kilometers vrij
Driveboo Tip:

Houd er rekening mee dat voor elke huurperiode een borgsom wordt gevraagd. Dit is meestal zo hoog als de som van het eigen risico. U wordt door de organisator vergoed in geval van schade.

Tanken - Regels voor eerlijk tanken met controle van de huurauto's

Benzinestation Australië

Bij de meeste aanbiedingen op MietwagenCheck ziet u de zogenaamde "free tank regulation (full/full)" als een inclusieve service. Met deze regeling bent u aan de veilige kant. U ontvangt het voertuig met een volle tank brandstof en moet het ook met een volle tank inleveren. U kunt alle benzinestations gebruiken en tanken tegen de gebruikelijke nationale benzineprijzen. Als u uw voertuig niet met een volle tank inlevert bij het verhuurstation, is er niet alleen een verhoogde prijs per liter, maar ook een servicekostenvergoeding. Waar kan ik tanken in de buurt van Adelaide Airport? Er zijn tankstations in de buurt van de huurstations op Adelaide Airport. Direct bij de uitgang van de luchthaven vindt u het 24 uur per dag geopende tankstation OTR.

Tips voor het accepteren van uw huurauto op de luchthaven

Parkeerplaats voor auto's

Heeft u besloten om een huurauto te huren? Dan behoort u tot de meerderheid van de vakantiegangers. Er zijn verschillende voordelen aan het huren op de luchthaven. Ten eerste, je bent flexibel en onafhankelijk direct na aankomst. Zo kan je avontuur in Australië meteen beginnen. Een ander voordeel is dat door de hoge dichtheid van verschillende autoverhuurbedrijven meer concurrerende prijzen kunnen worden bereikt. Dit betekent dat u niet alleen tijd maar ook geld bespaart bij aankomst. Op het prijsvergelijkingsportal MietwagenCheck kunt u vooraf de beste aanbiedingen krijgen. U moet zich ook goed voorbereiden op het moment dat het voertuig wordt overhandigd op Adelaide Airport.

Welke documenten heb ik nodig voor de huur? Hier zie je de belangrijkste dingen die je niet mag vergeten.

 • Rijbewijs: Het belangrijkste is natuurlijk het rijbewijs. Helaas kan het autoverhuurbedrijf u geen voertuig overhandigen zonder geldige papieren. Houd ook uw rijbewijs bij de hand tijdens de verhuur.
 • Internationaal rijbewijs: Voor verhuur in Australië is uw EU-rijbewijs alleen helaas niet voldoende. Ook hiervoor is een internationaal rijbewijs nodig. U kunt dit verkrijgen bij de burgerbureaus en bij de rijbewijskantoren in uw woonplaats.
 • Voucher: Na de succesvolle boeking op MietwagenCheck ontvangt u van ons een boekingsbevestiging. U ontvangt dan een voucher in het PDF formaat van de boeking van de organisator van de boeking. Neem het mee in geprinte vorm of in elektronische vorm op uw smartphone of tablet.
 • Creditcard: U heeft een creditcard nodig om de borg van het station te betalen. Het is raadzaam om u vooraf in de huurvoorwaarden te informeren over het bedrag van de borg en de dekking van de creditcard te laten controleren. Het is ook belangrijk om op te merken dat de creditcard op naam van de hoofdbestuurder wordt uitgegeven.

Wat kun je in Adelaide doen?

Adelaide is een kosmopolitische stad en tegelijkertijd de hoofdstad van de Australische staat Zuid-Australië. Eigenlijk heeft het stadscentrum slechts 20.000 inwoners, maar de 250 omliggende plaatsen worden ook tot het stadsgebied gerekend. Vanwege de lange afstanden en de grote natuur kan Australië alleen maar worden aanbevolen als een perfect startpunt voor een road trip. Reis lange afstanden met een huurauto en beleef tegelijkertijd het land en de mensen. Hier zijn enkele van de bezienswaardigheden die u niet mag missen tijdens uw verblijf in Adelaide.

 • Adelaide Centrale Markt
 • Glenelg in de Holfast Bay
 • Bezoek wijngaarden en kelders
 • Adelaide Botanische Tuin
 • Monteer de Lofty Ranges
 • Kangoeroe-eiland
botanische tuinen

botanische tuinen

Holfast Bay

Holfast Bay

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat