Huurauto Perth Airport

Autohuur Perth Luchthaven

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Perth Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Kia Rio of gelijkwaardig
Kia Rio
vanaf 24 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Kia Rio
vanaf 26 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Kia Rio
vanaf 24 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Kia Rio
vanaf 24 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Hyundai I20 of gelijkwaardig
Hyundai I20
vanaf 25 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Hyundai I20
vanaf 26 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Hyundai I20
vanaf 25 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Hyundai I20
vanaf 25 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Hyundai Accent of gelijkwaardig
Hyundai Accent
vanaf 26 €/dag
Minibus
bijv. Kia Carnival 8ST of gelijkwaardig
Kia Carnival 8ST
vanaf 41 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Kia Carnival 8ST of gelijkwaardig
Kia Carnival 8ST
vanaf 41 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. 12 Seat Bus Auto - Toyota Commuter of gelijkwaardig
12 Seat Bus Auto - Toyota Commuter
vanaf 103 €/dag
SUV
bijv. Nissan X-Trail of gelijkwaardig
Nissan X-Trail
vanaf 30 €/dag
Premium klasse
bijv. B5 VOLKSWAGEN GOLF GTI of gelijkwaardig
B5 VOLKSWAGEN GOLF GTI
vanaf 95 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autohuur op Perth Airport

Luchthaven van Perth

Perth is de hoofdstad van de Australische staat West-Australië. Het is dus een van de belangrijkste steden op het continent. Een vlucht naar Perth is ook in de zomer en het najaar van 2020 de moeite waard, want vooral in de tweede helft van het jaar kun je minder toeristen verwachten met zeer milde temperaturen. Als u het wat warmer wilt hebben, kunt u na uw ontdekkingstocht door West-Australië naar het noorden rijden, wat in elk seizoen warme temperaturen biedt. Vooral in de maanden mei, juni, juli, augustus en september zijn er minder toeristen die Australië bezoeken, wat de prijzen voor accommodatie en huurauto's goedkoper maakt. Accommodatie in Perth en de rest van Australië is vaak zeer flexibel en gemakkelijk te vinden, vooral in de zomermaanden, waardoor uw huurauto reis zeer flexibel is en u elke dag ontspannen en zonder veel strikte planning kunt benaderen.

De luchthaven ligt op slechts 20 minuten afstand van de stad en is een van de belangrijkste in Australië. De International Airport Perth - PER is een middelgrote luchthaven in internationale vergelijking. De geografische ligging speelt echter een belangrijke strategische rol voor Afrika, Azië en Australië. Net zo belangrijk als de luchthaven is, zijn er ook veel autoverhuurbedrijven. Het huren van een auto biedt niet alleen het beslissende voordeel van onmiddellijke zelfstandigheid bij aankomst, maar bespaart u ook een taxirit naar de stad of de kosten van een openbaar vervoersbewijs. Door het grote aantal aanbieders op de luchthaven zijn voertuigen vaak goedkoper dan in de stad.

Hoe vlieg ik naar Perth? Veel verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen op Perth. Vanuit Europa is dit echter altijd alleen mogelijk met een tussenstop. De directe verbinding met Perth vanuit andere delen van de wereld, bijvoorbeeld vanuit andere steden in Australië of vele plaatsen in Azië, maakt een tussenstop in Perth bijzonder goedkoop en aantrekkelijk.

Onder andere de volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen vanuit Duitsland met een tussenlanding naar Perth:

 • Lufthansa/ Singapore Airlines
 • Emiraten
 • Cathay Pacific
 • Scoot Airlines
 • Qatar Luchtwegen
 • Quantas
 • Thaise luchtwegen

Perth City - Vertrekpunt voor een huurauto reis

Perth Stad

Er wonen ongeveer twee miljoen mensen in de Australische metropool. Het is niet alleen het economische, maar ook het culturele centrum van de staat West-Australië. Bij aankomst in Australië kunt u ook een pauze inlassen in uw accommodatie en een huurauto huren in de stad. Stations van onze zorgvuldig geselecteerde partners zijn verspreid over de hele stad Perth. Zorg ervoor dat u bij het huren van een huurauto niet alleen uw voertuigdocumenten moet laten zien, maar ook een geldige creditcard. Voordat u Duitsland verlaat, moet u ervoor zorgen dat u een internationale versie van uw rijbewijs heeft. Omdat niet alle informatie in de Engelse taal wordt weergegeven, wordt dit vaak geweigerd.

Voor bijna elke huur is een geldige creditcard nodig. Dit wordt gebruikt om de borg te betalen, die door de agent wordt geïnd.

Huurauto - borg en volledige omniumverzekering

Overdracht van de huurauto

Al tijdens de boeking kunt u veel verschillende filters instellen op het prijsvergelijkingsportal van MietwagenCheck. Verzekeringsvoordelen, voertuigcategorie, extra wensen en nog veel meer kunnen direct worden geselecteerd. Wat betekent een volledig omniumverzekering zonder eigen risico? Wat betekent de terugbetaling van het eigen risico? Wat betekent eerlijke brandstofregulering? Dit zijn veel vragen die we hier graag nader willen beantwoorden. Als u nog vragen heeft, ontvangt ons serviceteam graag uw vraag per e-mail of telefoon.

 • Volledig omniumverzekering zonder eigen risico - Bij dit soort verzekeringen bent u niet aansprakelijk voor schade of vervuiling van het gehuurde voertuig. Uw verzekering en de organisator dekken de schade volledig.
 • Aftrekbare vergoeding - Voor elke huur moet een borg worden betaald. Deze wordt door de verhuurder bewaard in geval van schade. Het ingehouden bedrag wordt dan door het autoverhuurbedrijf bij terugkomst aan u terugbetaald.
 • Borg - De som van de borg is meestal even hoog als het bedrag van het eigen risico. Informatie hierover vindt u altijd terug in de individuele offerte en in de huurvoorwaarden van uw boeking.
 • Creditcard - Op de creditcard wordt het bedrag van de aanbetaling geblokkeerd voor de duur van uw reis. Als het voertuig in perfecte staat wordt geretourneerd, zal het worden vrijgegeven. Zorg er dus voor dat de kredietlimiet voor vertrek hoog genoeg is.

Onze kant-en-klare servicepakketten maken het filteren nog gemakkelijker! Kies uit onze aanbevelingspakketten Basis, Plus of Rundum-Sorglos om uw zoektocht zo eenvoudig mogelijk te maken.

Autoverhuurstations op Perth Airport - PER

Luchthaven van Perth

Een auto huren op Perth International Airport is heel eenvoudig. Het autoverhuurcentrum bevindt zich direct bij de luchthaventerminal. Wat is een shuttlestation? Er zijn twee verschillende soorten pendelstations op de meeste luchthavens. Ten eerste zijn dit de eindstations. Hier krijgt u uw auto direct in het terminalgebouw. De andere stations hebben een shuttle nodig, omdat ze zich niet direct in het gebouw bevinden, maar in de directe omgeving van de luchthaven. Bij de uitgang van het gebouw staan de medewerkers van de afzonderlijke autoverhuurbedrijven te wachten om u met een gratis pendelbus naar het autoverhuurbedrijf te brengen.

U vindt onder andere de volgende autoverhuurbedrijven ter plaatse.

 • Alamo
 • Advies
 • Begroting
 • Onderneming
 • Firefly
 • Hertz

Ontdek West-Australië met de huurauto

Roze meer in West-Australië

Roze meer in West-Australië

West-Australië is de grootste staat. Hoewel deze regio vooral bekend is om zijn landschap, vindt u vele verborgen hoogtepunten van deze regio op eigen houtje tijdens een ontdekkingsreis met de huurauto. Laat u niet intimideren door de vermeende lange afstanden van deze regio, met onze onbeperkte kilometerfilteroptie hoeft u zich geen zorgen te maken over verborgen kosten. West-Australië en Perth is het perfecte uitgangspunt voor een spannende en fascinerende road trip met vrienden of familie. Waar moet ik heen vanaf het vliegveld van Perth?

Hier vindt u de afstand van het vliegveld tot de belangrijkste plaatsen in West-Australië:

Locatie Afstand tot de luchthaven - PER Reistijd
Kalbarri Nationaal Park 570 km 6 uur 10 min.
Haaienbaai 820 km 8 uur 30 min.
Koraalbaai 1132 km 11 uur 30 min.
Exmouth 1260 km 13 uur.
Broome 2219 km 23 uur.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders