Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Perth Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Maximilian: “Zoals altijd was alles top. Ik boek al jaren bij MietwagenCheck....”

1 van 145 beoordelingen voor de Perth Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Perth Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Perth Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 40 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Kia Rio
7 Dagen van 25.04 - 02.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. MG HS
7 Dagen van 25.04 - 02.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Kia Rio
7 Dagen van 25.04 - 02.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Perth Airport

Zelfs in onze zomermaanden heersen er in Perth aangename temperaturen tijdens de Australische winter. Geniet van uw vakantie in Australië met uw eigen huurauto. Haal het voertuig direct op bij de luchthaven van Perth en begin aan uw eigen flexibele roadtrip. Verken de oostkust vanuit Perth en beleef een fantastische vakantie in Australië.

Autoverhuur op de luchthaven van Perth

Perth Luchthaven

Perth is de hoofdstad van de Australische deelstaat West-Australië. Het is dan ook een van de belangrijkste steden van het continent. Een vlucht naar Perth is ook in de zomer en de herfst van 2020 de moeite waard, want vooral in de tweede helft van het jaar kunt u minder toeristen verwachten met zeer milde temperaturen. Als u het wat warmer wilt hebben, kunt u na uw ontdekkingstocht door het westen van Australië, naar het noorden gaan, waar het in elk jaargetijde warm is. Vooral in de maanden mei, juni, juli, augustus en september bezoeken minder toeristen Australië, waardoor de prijzen voor accommodatie en huurauto's betaalbaarder worden. Accommodatie in Perth en de rest van Australië is vaak zeer flexibel en gemakkelijk te vinden ter plaatse, vooral in de zomermaanden, waardoor u extra flexibiliteit in uw huurauto reis en zodat u elke dag te benaderen op een ontspannen manier zonder veel strikte planning.

De luchthaven, die op slechts 20 minuten van de stad ligt, is een van de belangrijkste van Australië. De internationale luchthaven van Perth - PER is naar internationale normen een middelgrote luchthaven. De geografische ligging speelt echter een belangrijke strategische rol voor Afrika, Azië en Australië. Net zo belangrijk als de luchthaven, zijn de autoverhuurstations. Autohuur biedt niet alleen het onmiskenbare voordeel van onmiddellijke onafhankelijkheid bij aankomst, het bespaart u ook een taxirit naar de stad of ticketkosten voor het openbaar vervoer. Vaak zijn voertuigen op de luchthaven goedkoper dan in de stad door het grote aantal aanbieders.

Hoe vlieg ik naar Perth? Veel verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen op Perth. Vanuit Europa is dit echter altijd alleen mogelijk met een tussenstop. De rechtstreekse verbinding met Perth vanuit andere delen van de wereld, bv. vanuit andere steden in Australië of vele plaatsen in Azië, maakt een stop in Perth bijzonder goedkoop en aantrekkelijk.

Onder meer de volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen van Duitsland met een tussenstop naar Perth:

  • Lufthansa/ Singapore Airlines
  • Emirates
  • Cathay Pacific
  • Scoot Airlines
  • Qatar Airways
  • Quantas
  • Thai Airways

Perth stad - vertrekpunt voor een huurauto trip

Perth City

Er wonen ongeveer twee miljoen mensen in de Australische metropool. Het is niet alleen het economische maar ook het culturele centrum van de staat West-Australië. Wanneer u in Australië aankomt, kunt u ook een pauze inlassen in uw accommodatie en een auto huren in de stad. Onze zorgvuldig geselecteerde partners hebben stations over de hele stad Perth . Zorg ervoor dat u bij het huren van een auto niet alleen de autopapieren, maar ook een geldige kredietkaart voorlegt. Voordat u Duitsland verlaat, moet u ervoor zorgen dat u een internationale versie van uw rijbewijs krijgt. Aangezien niet alle informatie in het Engels wordt weergegeven, wordt dit vaak geweigerd.

Voor bijna elke huur is een geldige kredietkaart nodig. Dit wordt gebruikt om de borg te betalen, die door de agent wordt geïnd.

Huurauto - waarborgsom en allriskverzekering

Overhandiging huurauto

Al tijdens de reservering kunnen zij op het prijsvergelijkingsportaal van huurauto's veel verschillende filters controleren. Verzekeringsdiensten, voertuigcategorie, aanvullende wensen en nog veel meer kunnen direct worden geselecteerd. Wat betekent uitgebreide verzekering zonder eigen risico? Wat houdt de terugbetaling van het eigen risico in? Wat houdt een eerlijke regulering van brandstoffen in? Dit zijn veel vragen die wij hier meer in detail willen beantwoorden. Als u nog vragen hebt, beantwoordt ons serviceteam deze graag per e-mail of telefoon.

  • Volledig omniumverzekering zonder eigen risico - Met dit type verzekering bent u niet aansprakelijk voor schade of vuil aan het huurvoertuig. Uw verzekering en de organisator nemen de schade volledig op zich.
  • Terugbetaling van het eigen risico - Voor elke verhuur moet een borgsom worden betaald. Deze wordt ingehouden door het verhuurbedrijf in geval van schade. Het ingehouden bedrag wordt u bij terugkomst terugbetaald door de autoverhuurder.
  • Borgsom - De hoogte van de borgsom is meestal even hoog als het bedrag van het eigen risico. Informatie hierover vindt u altijd in het individuele aanbod en in de huurvoorwaarden van uw boeking.
  • Creditcard - Het bedrag van de aanbetaling wordt voor de duur van uw reis op de creditcard geblokkeerd. Deze zal worden vrijgegeven wanneer het voertuig in goede staat wordt teruggebracht. Zorg ervoor dat u voor vertrek voldoende saldo op uw creditcard heeft staan.
Driveboo Tip:

Onze kant-en-klare servicepakketten maken het filteren nog eenvoudiger! Kies uit onze Basic, Plus of All-inclusive aanbevelingspakketten om uw zoektocht zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Perth Luchthaven Autoverhuur Locaties - PER

Perth Luchthaven

Auto's huren is gemakkelijk op Perth International Airport. Het autoverhuurcentrum bevindt zich direct bij de luchthaventerminal. Wat is een shuttle station? Er zijn twee verschillende soorten verhuurstations op de meeste luchthavens. De eerste zijn de eindstations. Hier wordt u het voertuig direct in het terminalgebouw overhandigd. De andere stations vereisen een pendeldienst, omdat zij zich niet direct in het gebouw bevinden, maar in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven. Bij de uitgang van het gebouw staan medewerkers van de afzonderlijke autoverhuurstations klaar om u met een gratis pendelbus naar het autoverhuurstation te brengen.

Ter plaatse vindt u onder meer de volgende autoverhuurbedrijven.

  • Alamo
  • Avis
  • Begroting
  • Onderneming
  • Firefly
  • Hertz

Verken West-Australië met een huurauto

Pink Lake in West-Australië

Pink Lake in West-Australië

Western Australia is de grootste staat. Hoewel deze regio vooral bekend is om zijn natuurschoon, zult u op eigen gelegenheid vele verborgen hoogtepunten van deze streek ontdekken wanneer u met uw huurauto op verkenning gaat. Laat u niet afschrikken door de vermeende lange afstanden in deze regio, met onze filteroptie voor onbeperkte kilometers hoeft u zich geen zorgen te maken over verborgen kosten. West-Australië en Perth is de perfecte uitvalsbasis voor een spannende en fascinerende roadtrip met vrienden of familie. Waar moet ik heen rijden vanaf de luchthaven van Perth?

Hier zijn de afstanden van het vliegveld naar de belangrijkste plaatsen in West-Australië:

Locatie Afstand tot luchthaven - PER Reistijd
Kalbarri Nationaal Park 570 km 6 uur. 10 min.
Haaienbaai 820 km 8 uur 30 minuten
Koraal Baai 1132 km 11 uur en 30 minuten
Exmouth 1260 km 13 uur.
Broome 2219 km 23 uur

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat