Auto huren in Oostenrijk

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Oostenrijk: De populairste autohuur bestemmingen

Huurauto Oostenrijk - Sacher torte & Weense wals

Oostenrijk heeft veel bezienswaardigheden te bieden. Met uw huurauto bent u onafhankelijk, veilig en flexibel onderweg in de Alpenrepubliek. Van het Salzkammergut tot Wenen kunnen zowel cultuurliefhebbers als sportliefhebbers hun vakantie doorbrengen. Huurauto’s zijn in ruime mate beschikbaar en belangrijk voor de vrijheid om zich te kunnen bewegen.

De grote steden Innsbruck, Graz, Klagenfurt en Linz nodigen uit om te winkelen en te genieten. Met een huurauto ervaart u bijvoorbeeld de geschiedenis van Mozart.

Het is bijzonder geschikt voor actieve vakantiegangers om een huurauto te rijden in Oostenrijk, omdat de bergen ideaal zijn om te wandelen, skiën en klimmen. Met een huurauto bereikt u snel de mooiste plekjes voor deze activiteiten. U kunt op driveboo.com auto's van verschillende locaties boeken en vergelijken. Afhaallocaties zijn in de Oostenrijkse stadscentra en op de grote luchthavens aanwezig. Haal bijvoorbeeld uw huurauto op de luchthaven van Wenen en verken vanuit daar het Alpenland.

Goedkoop een auto huren en Oostenrijk

Huur een auto in Oostenrijk op driveboo.com. Profiteer van de prijsvergelijking. Op ons online portaal kunt u de prijzen van alle grote autoverhuurbedrijven in Oostenrijk vergelijken. Of u nu een kleine auto, sportauto of familiebus wilt boeken, in onze transparante prijsvergelijking vindt u het juiste aanbod.

Hoewel de Oostenrijkse wijn een plezier is om te drinken, moet men oppassen met de huurauto, om de maximale limiet van 0,5% alcohol niet te overschrijden. De wegomstandigheden zijn zeer goed in Oostenrijk, maar de snelheidslimiet op de snelwegen is 130 km/u. Dit moet strikt in acht worden genomen bij het besturen van een huurauto. Bovendien is voor Oostenrijkse wegen een vignet vereist. De hoogte van de kosten en exacte informatie over de aankoop en gebruik van het juiste vignet vindt u bijvoorbeeld op de website van de ANWB. Geniet van uw reis in Oostenrijk!