Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Wenen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 209 beoordelingen voor de Luchthaven Wenen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Wenen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Wenen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 15 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 15 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Opel Corsa
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 22 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Wenen

De lente staat voor de deur en u wilt naar Oostenrijk? MietwagenCheck werkt samen met internationale en nationale partners. Zo kunt u online prijzen vergelijken en de beste huurauto's in Vienna-Schwechat Luchthaven vinden. Geniet flexibel van de cultureel rijke hoofdstad van Oostenrijk en haar omgeving met uw eigen huurauto.

Tour door de stad met een huurauto vanaf de luchthaven van Wenen

Stad Wenen

Vakanties in de herfst en winter van 2020 zijn bijzonder populair in Oostenrijk. Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en wordt vaak de meest leefbare stad van de Duitstalige wereld genoemd. Wenen staat bekend om zijn imposante gebouwen en zijn vele componisten. Jongeren zijn vooral geïnteresseerd in het hedendaagse, zij houden van het gevarieerde nachtleven in deze pulserende stad. Exclusieve clubs, trendy discotheken of andere evenementen met een muzikale achtergrond wachten hier op u. Beleef een prachtige reis in Wenen op eigen gelegenheid en onafhankelijk van het openbaar vervoer, met de hulp van een huurauto. Boek eenvoudig online de juiste auto voor uw reis en begin uw flexibele vakantie direct vanaf de luchthaven.

Wenen-Schwechat LuchthavenMenu-Invoer

Wenen-Schwechat Luchthaven

Er zijn veel redenen voor een vakantie in de Oostenrijkse metropool Wenen. Het is praktisch om direct in de stad mobiel te zijn. Haal uw huurauto daarom direct na aankomst op de luchthaven van Wenen op . De meeste autoverhuurbalies bevinden zich in de aankomsthal. Wij werken samen met alle bekende providers in Oostenrijk. Dus met onze prijsvergelijking van auto's, kunt u zich verzekeren van de goedkoopste deal voor Vienna Airport. Hoe ver is het vliegveld van Wenen? De luchthaven van Wenen ligt op iets minder dan 20 kilometer van het stadscentrum in de Neder-Oostenrijkse stad Schwechat. Het is ook bekend als de internationale luchthaven van Wenen.

U kunt deze bezienswaardigheden direct na aankomst op de luchthaven met een huurauto verkennen:

Vizieren Afstand tot de luchthaven Duur per huurauto
Centrale Begraafplaats Wenen ongeveer 10 kilometer ca. 12 minuten
Gasometer ongeveer 15 kilometer ca. 15 minuten
Kastelen van Laxenburg ongeveer 24 kilometer ongeveer 21 minuten
Kasteel Liechtenstein ongeveer 32 kilometer ongeveer 25 minuten
Grot ongeveer 32 kilometer ca. 26 minuten
Nationaal Park Donau uiterwaarden ongeveer 52 kilometer ca. 43 minuten

Hoe huur ik goedkoop online een auto via MietwagenCheck? rentMenu-Entry

Wij werken samen met elk autoverhuurbedrijf aanwezig op de luchthaven van Wenen. Wij bieden u een transparante prijsvergelijking, die u veel geld kan besparen. Idealiter reserveert u een huurauto via onze website vóór uw aankomst. Dit kan u veel tijd en geld besparen. Onze populaire filters tonen u alles wat belangrijk is voor uw huurauto. Wij helpen u graag met onze kant-en-klare dienstenpakketten. In het algemeen raden wij altijd de eerlijke brandstofregeling aan en de optie om alle kilometers vrij te kiezen. Bovendien wordt de registratie van een extra bestuurder aanbevolen. U hebt ook de mogelijkheid om de geboekte huurauto 24 uur voor de huurperiode kosteloos te annuleren. Ontdek hoe u kunt profiteren van risicovrij boeken in onze blogs.

Parkeren Wenen
Wegverkeer Wenen
Basis Plus Rondom zorgeloos
Uitgebreide dekking en bescherming tegen diefstal Uitgebreide dekking en bescherming tegen diefstal Volledig omnium en bescherming tegen diefstal
Eerlijke regelgeving inzake tanken Eerlijke regelgeving inzake tanken eerlijke verordening inzake brandstofbevoorrading
zonder overdaad zonder overdaad
alle kilometers gratis alle kilometers gratis
Bescherming van glas en banden
Bijtanken op de luchthaven van Wenen

U kunt het beste kiezen voor de eerlijke bijtankregeling (vol/vol). Dit betekent dat u uw huurauto ophaalt met een volle tank en terugbrengt met een volle tank. Dit bespaart u veel geld en tijd, want u kunt meteen beginnen. Dit maakt uw reis bijzonder gemakkelijk vanaf het moment dat u uw auto ophaalt. Gelukkig zijn er benzinestations direct bij de luchthaven. Komende van de afhaalplaats op parkeerplaats vier , volgt u de uitvalsweg naar parkeerplaats C en ziet u aan de rechterkant een BP-tankstation ervoor. Het benzinestation, op minder dan een kilometer van de afhaalplaats, is elke dag de klok rond geopend.

Ontdek Wenen en de belangrijkste bezienswaardighedenMenu-Intrede

Wenen Belvedere Palace

Belvedere Palace, Wenen

Na dagen vol afwisseling in Wenen, wordt u naar het platteland getrokken. Uw auto, gehuurd op de luchthaven, brengt u naar de Weense bossen, een romantische kasteelruïne of een fascinerende dierentuin. In het warme seizoen nodigt het meer van Neusiedl, 80 kilometer verderop, uit om te gaan zwemmen of surfen. U kunt met uw huurauto over de oostelijke snelweg langs de luchthaven naar Purbach rijden en na het zwemmen een wandeling maken in het gelijknamige natuurpark. U kunt ook een korte omweg naar Slowakije maken , naar Bratislava . De stad ligt op ongeveer 63 kilometer van de luchthaven Wenen-Schwechat en is met een huurauto binnen 50 minuten te bereiken.

Hundertwasser huis

Hundertwasser huis

Het Hundertwasserhaus, is een woongebouw in Wenen ontworpen door de Oostenrijkse kunstenaar Friedensreich Hundertwasser. Het huis is een zeer ongewoon kleurrijk gebouw met ongelijke groene vloeren in de gang. Er zijn vier winkels en 52 appartementen in het gebouw. De schilder sprak vaak over zijn zorg voor architectuur die meer in harmonie is met de natuur en de mensen, wat ook te zien is in zijn gebouwen. Zijn werken worden gekenmerkt door felle kleuren en vreemde lijnen, of golven en krommingen.

Paleis Schönbrunn

Paleis Schönbrunn

Het paleis Schönbrunn, dat vroeger de zomerresidentie van de Habsburgers was, is nu een museum. Zo is er in de westelijke vleugel van het paleis een interactieve belevingswereld voor kinderen, aan wie de geschiedenis van het paleis op een speelse en vereenvoudigde manier moet worden geïllustreerd. Het paleis en de tuinen zijn gebruikt als decor voor 7 verschillende films, zoals de James Bond-film "The Touch of Death".

St. Stephen's Kathedraal

St. Stephen's Kathedraal

Op de Stephanplatz in Wenen staat de beroemde Stephansdom, ook bekend als "Steffl", een rooms-katholieke kathedraal die al sinds 1365 bestaat en wordt beschouwd als het herkenningspunt van Wenen en het Oostenrijkse nationale heiligdom. Het gebouw is ongeveer 136 meter hoog en elk jaar wordt het Steffl-Kirta-Festival gevierd, dat loopt van eind mei tot begin juni. Op de Stehanplatz staan veel kraampjes, zoals op een markt, en het festival wordt gevierd met muziek en amusement.

Staatsopera Wenen

Staatsopera Wenen

  • De Hofburg
  • Belvedere Palace
  • St. Stephansdom en St. Stephansplein
  • Wenen Prater
  • Stadhuis
  • Museum van Kunstgeschiedenis
  • Sint-Caroluskerk
  • Dierentuin Schönbrunn
  • Spaanse Rijschool
  • Wiener Secession
  • Oostenrijkse Nationale Bibliotheek

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

209 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Wenen

Beoordeling van Martin L.

“Snel, ongecompliceerd en klantvriendelijk! Graag weer op elk moment.”

Beoordeling van Frauke H.

“Ik was zeer tevreden over Alamo. Ik kreeg ter plekke een gratis upgrade en kreeg een auto in topconditie. De transactie verliep zeer goed en snel. Ik heb niets te klagen.”

Beoordeling van Sandra D.

“Ik had verschillende telefoontjes met vragen en kreeg altijd vriendelijke en behulpzame informatie. De transactie was ongecompliceerd en vlekkeloos. Altijd blij om weer zaken met ons te doen!”

Beoordeling van Marco H.

“Alles verliep geweldig en heel gemakkelijk. Hartelijk dank!”

Beoordeling van Helmuth G.

“Geweldig team ter plaatse in Wenen, personeel super vriendelijk en meegaand....voertuig was goed uitgerust en het beste van alles was dat het tenminste een hybride was en je het gevoel had dat je iets voor het milieu deed...”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat