Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Salzburg

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Salzburg
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Salzburg

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Salzburg bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 33 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. VOLKSWAGEN POLO
7 Dagen van 31.03 - 07.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 31.03 - 07.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Opel Corsa
7 Dagen van 31.03 - 07.04.2024
Voorbeeld auto

De Mozartstad Salzburg in de zomer verkennen met uw eigen huurauto? Uw goedkope huurauto staat al op u te wachten in Salzburg Luchthaven. Idyllisch gelegen, is de stad zeker een van de mooiste van Oostenrijk! Rijd naar hoogtepunten zoals de vesting Hohensalzburg of de kathedraal van Salzburg, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Met een huurauto kunt u altijd flexibel verdere uitstapjes in de boeiende regio plannen.

Boek een huurauto op Salzburg Luchthaven

Uitzicht op het mooie Salzburg

Met een huurauto naar het mooie Salzburg

Om uw aankomst in Salzburg zo gemakkelijk mogelijk te maken, loont het de moeite vooraf een auto te huren op de luchthaven van Salzburg. Of het nu voor een vakantie of een zakenreis is, wij hebben de juiste huurauto voor u. Met onze onafhankelijke vergelijkingsportaal kunt u gerenommeerde autoverhuurbedrijven vergelijken op Salzburg Luchthaven en de goedkoopste deal vinden. Kies tussen verschillende verzekeringen, extra diensten en andere extra's. Maak uw verblijf in Salzburg comfortabel en gemakkelijk - reserveer uw huurauto van tevoren op de luchthaven SZG.

Met de huurauto van Salzburg Luchthaven naar het centrum

Uitzicht op de vesting Hohensalzburg

Rit naar de bezienswaardigheden van Hohensalzburg

Met zijn historische stadscentrum tegen het schilderachtige Alpenpanorama wordt Salzburg beschouwd als een romantische en gevarieerde bestemming. Waar ligt Salzburg? Salzburg, de op drie na grootste stad van Oostenrijk, ligt in het noordwesten van het land, dicht bij de grens met Duitsland. Bezienswaardigheden zoals de Hohensalzburg vesting zijn een must-see. Treed in de voetsporen van Wolfgang Amadeus Mozart. In de winter reizen ook veel sportliefhebbers naar Salzburg om te gaan skiën of snowboarden in de bergen. Wat is de beste manier om Salzburg te bereiken? De beste manier om de stad Mozart vanuit Duitsland te bereiken is per vliegtuig. Salzburg Airport is verbonden met vele Duitse luchthavens, zoals Berlijn en Düsseldorf. Huur een auto van tevoren en haal hem direct op de luchthaven op bij het ophaalstation van het autoverhuurbedrijf. Op die manier kunt u uw verblijf individueel en tegen een redelijke prijs regelen. Voor meer informatie over autoverhuur in Salzburg en op de luchthaven, kunt u contact opnemen met ons service team.

Salzburg Luchthaven (SZG)

Aankomst op de luchthaven van Salzburg

Haal uw huurauto op bij Salzburg Luchthaven

Salzburg Airport heeft de code IATA SZG en is vernoemd naar Wolfgang Amadeus Mozart. Het is de op één na grootste luchthaven van het land en werd in 1926 geopend. Ongeveer 1,7 miljoen passagiers komen jaarlijks aan en vertrekken via terminal 1 en 2. Terminal 2, die in 2003 is geopend en de Amadeus Terminal wordt genoemd, is speciaal ontworpen voor het luchtverkeer in de winter. Duizenden toeristen reizen elk jaar naar Salzburg voor hun wintervakantie, vooral vanuit Duitse steden als Berlijn en Düsseldorf. Terminal 1 is het hele jaar in bedrijf, terwijl de Amadeus Terminal van het voorjaar tot het najaar voor evenementen wordt gebruikt. De luchthaven is verbonden met belangrijke bestemmingen in Duitsland, zoals Düsseldorf en Berlijn. Luchtvaartmaatschappijen vliegen van hieruit ook naar tientallen bestemmingen in heel Europa. Dankzij de nabijheid van het stadscentrum van Salzburg is de luchthaven W. A. Mozart goedkoop, snel en comfortabel met een huurauto te bereiken. Het is ook aangesloten op het openbaar vervoer.

Waar haal ik mijn huurauto op in Salzburg Luchthaven?

Autoverhuurbalies op de luchthaven

Autoverhuurbalies op de luchthaven

Bijna alle autoverhuurbalies bevinden zich in een parkeergarage direct voor het terminalgebouw. Terminals 1 en 2 zijn verbonden met de parkeergarage via een korte, overdekte loopbrug. Daarom kunt u de autoverhuurkantoren gemakkelijk bereiken vanaf de luchthaven na een korte wandeling, die met borden is aangegeven. Alle kantoren van het autoverhuurbedrijf bevinden zich op de begane grond. U komt de parkeerplaats op via een elektrische schuifdeur. De balies voor autoverhuur bevinden zich direct rechts en links van de deur, dus u kunt ze niet missen. Avis / Budget, Sixt, Hertz, Buchbinder, Europcar en Megadrive autoverhuur zijn hier allemaal gevestigd.
De enige uitzondering is Sunny Cars autoverhuur. U vindt hun balie direct in de aankomsthal in het terminalgebouw. Na de douane gaat u schuin naar rechts. De autoverhuurbalie bevindt zich op een paar passen afstand aan de tegenoverliggende muur. Huur hier uw gereserveerde auto.

Voordelen van het ophalen van een huurauto op de luchthaven:

  • De meeste en goedkoopste aanbiedingen
  • De langste openingstijden
  • Flexibel ophalen en wegbrengen

Tankstations voor uw huurauto in de omgeving van Salzburg Luchthaven SZG

Tankstation bij de luchthaven van Salzburg

Begin direct met de verordening inzake eerlijk tanken

Het beste is te kiezen voor de eerlijke tankregeling om geld te besparen en direct te kunnen starten. Het dichtstbijzijnde benzinestation bevindt zich aan de Innsbrucker Bundesstraße in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven. Slechts een paar honderd meter verderop zijn er nog twee benzinestations in de Franz-Bötzner-Straße. Hier kunt u ook uw huurauto tanken. Hoe kom ik van Salzburg Airport naar het centrum van de stad? De luchthaven ligt op vier kilometer van Salzburg. Aangezien de luchthaven is aangesloten op de West-Autobahn A 1 en de Wiener Straße B 1, kunt u uw bestemming zeer snel bereiken met een huurauto. Afhankelijk van het verkeer, heeft u slechts ongeveer tien minuten nodig om het centrum van Salzburg te bereiken. Als u een auto huurt op de luchthaven, kunt u ook de skigebieden in de omgeving in korte tijd bereiken.

Ontdek alle bezienswaardigheden van Salzburg

Rijd met een huurauto naar de vesting Hohensalzburg

Huur een auto en bezoek de bezienswaardigheid van de stad. De middeleeuwse vesting Hohensalzburg ligt op de vestingheuvel midden in het stadsgebied. Het is een van de grootste kastelen van heel Europa. Bezoek het complex en geniet van het weidse uitzicht over Salzburg en omgeving. Binnen in het monumentale gebouw kunt u bijvoorbeeld de kantelen, de folterkamer en de kamer van de prins bezichtigen.

Huur een auto en bezoek de oude stad

Het historische centrum van de stad staat sinds 1996 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In de dichtbebouwde oude stad vindt u een verscheidenheid aan historische gebouwen. Het werd gebouwd tussen de Middeleeuwen en de Barok. De rivier de Salzach stroomt door het midden van de oude stad. Aan de linkerkant van de rivier staan indrukwekkende sacrale gebouwen, zoals de op de monumentenlijst geplaatste Dom van Salzburg met zijn drie torens. U kunt ook de oude en nieuwe residentie van de voormalige keurvorsten bezoeken, evenals het stadhuis op de Kranzlmarkt. Aan de rechterkant van de rivier kunt u onder meer flaneren langs de beroemde Linzergasse, de barokke Sebastiaankerk bezoeken en het Mirabellpaleis bezichtigen.

Autohuur in Salzburg: een reis naar de Salzburger Festspiele

Elk jaar wordt in de stad gedurende zes weken een van 's werelds belangrijkste festivals voor klassieke muziek en podiumkunsten gehouden: Op de Salzburger Festspiele worden opera's van o.a. Mozart en Richard Strauss opgevoerd, maar ook diverse toneelstukken en concerten. Meer dan een kwart miljoen gasten reizen hier elk jaar naartoe. Met een huurauto kunt u de verschillende plaatsen comfortabel en goedkoop bereiken en dus volop van de cultuur genieten.

Afstand tot de mooiste steden van Oostenrijk

Stad in Oostenrijk Duur van Salzburg Afstand van Salzburg
Wenen 3 h 4 min 295,6 km
Graz 2 h 59 min 277,8 km
Innsbruck 2 h 7 min 185,8 km
Linz 1 uur 23 min. 132,3 km
Bregenz 3 uur 29 min. 332,8 km

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat