Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Innsbruck

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Innsbruck
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Innsbruck

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Innsbruck bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 40 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo
7 Dagen van 19.05 - 26.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 44 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo
7 Dagen van 19.05 - 26.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 46 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Opel Corsa
7 Dagen van 19.05 - 26.05.2024
Voorbeeld auto

Huurwagen van de luchthaven van Innsbruck

U landt in Oostenrijk en wilt een auto huren op Innsbruck Airport? Vergelijk dan de prijzen voor autoverhuur op Innsbruck Airport. U vindt de verschillende aanbieders op Car RentalCheck en u kunt uw gewenste auto eenvoudig, veilig en gemakkelijk online boeken. Deze bedrijven worden vertegenwoordigd door filialen en servicebalies op de luchthaven:

  • Visite
  • Begroting
  • Europcar
  • Hertz
  • Megadrive / Enterprise
  • Sixt

Het autoverhuurcentrum bevindt zich in de directe nabijheid van het luchthavengebouw en is ook bij slecht weer met droge voeten via een overdekte ingang te bereiken!

Algemene informatie over Innsbruck Airport

Airport Innsbruck (INN), ook bekend als Flughafen Kranebitten, is de grootste internationale luchthaven in Tirol in het westen Oostenrijk. Het is ongeveer 2,5 km van het centrum van Innsbruck. De luchthaven, die in 1925 werd geopend, verzorgt regionale vluchten rond de Alpen en seizoensgebonden internationaal verkeer naar andere Europese bestemmingen. In de winter nemen de activiteit op de luchthaven en het aantal passagiers aanzienlijk toe door het grote aantal skiërs dat naar de regio reist.

De weg van de terminal naar het vliegtuig gaat meestal met de bus naar het platform of direct vanaf het luchthavengebouw via een trap omdat er geen poorten op de luchthaven zijn.

Vliegtuigen tot de grootte van een Boeing 767 kunnen op de luchthaven landen. In februari 2017 werd aangekondigd dat de huidige passagiersterminal, die voor de Olympische Winterspelen van 1964 in gebruik werd genomen, zou worden vervangen door een nieuwe, grotere faciliteit. De start van de bouw is gepland voor 2019.

.

Innsbruck Airport dient als basis voor Welcome Air. De volgende luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten van Duitstalige landen naar Innsbruck aan:

>

Vlietlijnen van Duitsland naar Innsbruck

>

Transportverbindingen op de luchthaven Innsbruck-Kranebitten

"Bus">
bus

De luchthaven is verbonden met het stadscentrum en het hoofdstation van Innsbruck. De bus vertrekt om de 15 minuten en rijdt in 18 minuten naar het stadscentrum.

Auto en huurauto

Innsbruck Airport in het hart van de Alpen is door de centrale ligging een aangename en goed bereikbare luchthaven. Gelegen aan de rand van Innsbruck, de hoofdstad van de deelstaat, zijn er uitstekende verbindingen met de binnenstad en de snelweg.

Niet alleen Tirolers, maar ook steeds meer passagiers uit Vorarlberg, Zuid-Tirol en Beieren waarderen het vliegen vanaf Innsbruck Airport.

De regionale luchthaven blijkt ook een geschikt startpunt voor onze gasten die vanuit het buitenland naar Tirol komen om hun bestemming in Tirol te bereiken. Binnen ca. 1 uur zijn bijvoorbeeld bijna alle wintersportplaatsen vanaf de luchthaven te bereiken.

Komende vanuit het westen (Garmisch (D) / Bregenz) op de A 12, neemt u de afslag Kranebitten en volgt u de borden naar de luchthaven.

Vanuit het oosten van Kufstein / München neemt u de A 12 tot de afslag Innsbruck West en volgt u de borden naar de luchthaven.

Komende vanuit het zuiden (Brenner / Bozen) neemt u de A13 en verlaat u de snelweg bij de afslag Innsbruck West. Volg de borden naar de luchthaven.

Taxi en collectieve taxi's / Transfers

Een taxistandplaats bevindt zich direct voor de terminal. Zo kunt u direct voor de deur in een taxi stappen wanneer u op de luchthaven aankomt of u kunt comfortabel naar de luchthaven worden gebracht door de andere kant op te stappen.

Houdt u er rekening mee dat de prijzen ook afhankelijk zijn van de grootte van de taxi en het aantal vervoerde bagagestukken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat