Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Innsbruck

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Innsbruck
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Innsbruck

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Innsbruck bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 33 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Suzuki Swift
13 Dagen van 02.09 - 15.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 33 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Volkswagen Polo
13 Dagen van 02.09 - 15.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Volkswagen Up
13 Dagen van 02.09 - 15.09.2024
Voorbeeld auto

Met de huurauto door Innsbruck en omgeving

Onderweg in Innsbruck

Onderweg in Innsbruck

Neem een huurauto en leer Innsbruck en de adembenemende Tiroolse bergen comfortabel kennen. Innsbruck, de hoofdstad van Tirol, is een van de belangrijkste steden van Oostenrijk en kan op eigen houtje met een huurauto worden verkend. Al in de Middeleeuwen was Innsbruck een belangrijk knooppunt tussen Zuid-Italië en de Duitse vorstendommen en onderscheidt zich nog steeds door zijn bijzondere ligging in het centrum van Europa. Innsbruck heeft veel te bieden aan toeristen en het omringende alpenlandschap is perfect voor ontdekkingstochten met een huurauto. Vind de goedkoopste huurauto online in de prijsvergelijking en beveilig hem door online te boeken.

Deze activiteiten mag u in het voorjaar in Innsbruck niet missen.

Als uw voorjaarsvakantie dit jaar naar Innsbruck gaat, dan kunt u zich verheugen op een heel scala aan leuke vrijetijdsactiviteiten:

  1. Stap bijvoorbeeld op een mountainbike en maak een onvergetelijke fietstocht. Rijd door het lenteachtige landschap van Innsbruck en geniet van de bloeiende knoppen en lentekleuren. Een tip voor een beetje adempauze is de Höttinger Alm.
  2. Inline-skates zijn een alternatief voor de fiets. Met hen bent u flexibel op weg en kunt u Innsbruck op een andere manier ontdekken. Met de lentezon op je gezicht kun je langs de herberg rijden en met volle teugen genieten van de lente.
  3. Aan het einde van een perfecte lentedag raden wij het terras van de 360 graden aan. Hier voelt u de ondergaande lentezon op uw gezicht en sluit u de dag af met een boek en een heerlijk drankje. Zo is Innsbruck leuk!

Innsbruck en de Tiroolse bergregio

Architectonisch en historisch gezien is Innsbruck alleen al een bezoek waard. Talrijke gebouwen uit de tijd van keizer Maximiliaan I geven vorm aan het historische stadsbeeld. In de oude stad van Innsbruck kunt u het wereldberoemde Gouden Dak, de Hofburg en de kerk, de St. Jacobskathedraal en het Helblinghaus bezoeken. Niet alleen liefhebbers van historische gebouwen en cultuur vinden in Innsbruck een breed scala aan mogelijkheden - de stad is ook het perfecte uitgangspunt voor excursies en langere tochten in de Tiroolse Alpen. Bezoekers die genieten van het indrukwekkende berglandschap en willen sporten, vinden in Innsbruck een zeer breed scala aan activiteiten. Met de steden Salzburg en Kempten op korte afstand is Innsbruck ook het perfecte uitgangspunt voor een reis met de huurauto naar andere bestemmingen.

tips voor het boeken van uw huurauto in InnsbruckMenu-Entryhuurauto.

U kunt uw huurauto ophalen in het centrum van Innsbruck of op het nabijgelegen vliegveld Innsbruck-Kranebitten INN. Een onderzoek vooraf is de moeite waard. Vergelijk verschillende aanbiedingen en huurauto's met betrekking tot beschikbare modellen, voorwaarden en speciale uitrusting en reserveer uw huurauto voordat u aankomt om direct in Innsbruck aan de slag te gaan. Op de luchthaven van Innsbruck vindt u de grootste selectie van beschikbare huurauto's en agentschappen. Als u op een ongecompliceerde manier een auto wilt huren, is dit de beste optie.

Autohuur op Innsbruck Airport

Autohuur bij Innsbruck Luchthaven

Autohuur bij Innsbruck Luchthaven

Als u op de luchthaven Innsbruck-Kranebitten (INN) aankomt, kunt u hier uw huurauto ophalen. De luchthaven Innsbruck-Kranebitten ligt op ongeveer 5 km van het centrum van Innsbruck. Wij raden een directe vergelijking van huurauto's aan - zodat u een overzicht krijgt en eenvoudig vooraf uw huurautomodel kunt bepalen en reserveren. Niets staat uw ontdekkingstocht door Innsbruck en Tirol dus in de weg!

Snelheidslimieten in Oostenrijk en Innsbruck

Categorie wegen Maximale snelheid
Stedelijke gebieden 50 km/u
Buiten de stad 100 km/u
Snelwegen 130 km/u

Welke verkeersregels moet ik in acht nemen?

Drinken en rijden is ook in Oostenrijk niet welkom. De alcohollimiet in het bloed is 0,5 per mille - het is het beste om gewoon nuchter te blijven, dus je bent aan de veilige kant! Denk aan winterbanden als u tijdens het koude seizoen in Oostenrijk rijdt - winterbanden zijn verplicht tussen 1 november en 15 april.

Moet ik in Oostenrijk tol betalen?

In Oostenrijk is er een algemene tolplicht, dus u moet ervoor zorgen dat u een geldig vignet heeft. Deze kunt u bijvoorbeeld kopen bij douaneposten, benzinestations, autoclubs of op het postkantoor. Tien dagen kosten momenteel 7,90 euro, twee maanden 23 euro en het jaarlijkse vignet kost 76 euro. Het vignet zit aan de binnenzijde van de voorruit of op een voorruit en moet duidelijk zichtbaar zijn. Degenen die zonder geldig vignet onderweg zijn, zullen worden gevraagd te betalen en moeten rekening houden met onaangename boetes. Sommige tunnels en wegen zijn ook onderhevig aan speciale heffingen, die u mogelijk worden geadviseerd.

De parkeersituatie in Oostenrijk

Als u uw huurauto aan de rand van de stad wilt parkeren en te voet verder wilt gaan, moet u zich vertrouwd maken met de gebruikelijke parkeerregels. De parkeertijd in de blauw gemarkeerde korte termijn parkeerzones kan variëren en wordt normaal gesproken aangegeven. Hier is het parkeren meestal gratis en is alleen een parkeerschijf nodig. In grotere steden is het gebruik van parkeerkaarten vaak verplicht; deze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar bij tankstations.

Innsbruck - beleef de cultuur met een huurautoMenu-Entry

Innsbruck heeft een groot aantal theaters, musea en culturele steden. Met de Innsbruck Card hebben bezoekers gratis toegang tot alle musea en bezienswaardigheden in de regio en kunnen ze ook gebruik maken van de Sightseer Bus en de IVB lijnen. De praktische kaart bevat ook talrijke prijskortingen voor verschillende activiteiten en deelname aan een gratis stadswandeling met een stadsgids. En als u daarna wilt gaan winkelen, heeft Innsbruck een breed scala aan winkels naar ieders smaak, evenals tal van uitnodigende cafés en restaurants voor een pauze en ontspanning.

Belangrijke bezienswaardigheden in InnsbruckMenu-Entry

Bergisel Ski Jumping Stadion, Innsbruck

Bergisel Ski Jumping Stadion, Innsbruck

Als u in Innsbruck reist en een auto huurt, mag u de volgende bestemmingen niet missen:

  • Het gouden dak
  • De Hofburg
  • Het oude en nieuwe landhuis
  • Het Helbing House
  • De historische oude stad
  • De Hungerburgbahn
  • Ambras Kasteel
  • De cyclorama
  • Het Bergisel ski-jumpingstadion met een betoverend uitzicht

Interessante evenementen in InnsbruckMenu-Entry

Talrijke evenementen zoals het Zomerdansfestival, het Innsbruckse Oude Muziekfestival, de Ambras-kasteelconcerten, de prachtige kerstmarkt en het Berg-Nieuwjaarsfeest trekken bezoekers uit heel Europa. Andere interessante evenementen zijn de Air & Style Snowboard Contest, het Tiroolse Dramatistenfestival, het Festival der Dromen, het Wereldmuziekfestival, het New Orleans Festival, het Innsbrucker Sonnwend, het Innsbruck International Film Festival, het Four Hills Tournament en de Alpine Folk Music Competition.

Bestemmingen in de Tiroolse UmlandMenu-Entry

Talrijke dorpen op het Tiroolse platteland trekken de bezoekers van Innsbruck de natuur in:

De Nordkette

Binnen enkele minuten met de huurauto bent u in het grootste natuurpark van Oostenrijk! Een adembenemend 360° uitzicht wacht op u. Met de Hungerburgbahn bent u in een mum van tijd op de berg. De populaire uitzichtpunten Seegrube en Hafelekarspitze bieden een geweldig panorama over de stad Innsbruck en het Inntal.

Hal-Wattens regio

Wandelen, mountainbiken of klimmen - buitensporters komen aan hun trekken. Op de historische pekelwandelroute kunnen bezoekers veel leren over de regionale zoutmijnbouw en talrijke zwemmogelijkheden bieden verfrissing. De oude binnenstad van Hall en de Swarovski-kristalwerelden in Watten zijn ook een omweg waard.

De Hinterloch Mill

Kleine en grote bezoekers kunnen in de Hinterlocher Mühle meer te weten komen over de maaltechniek en de producten van de boerderij proeven. Wie het sportiever wil, begint hier voor langere wandelingen door de bergen.

Reizen in de Tiroolse bergen met een huurauto

Met uw huurauto kunt u comfortabel en snel in Innsbruck reizen en de Tiroolse bergen op eigen gelegenheid ontdekken. Geniet van het frisse geluid van het berglandschap en de pittoreske uitzichten en reis naar eigen wens - uw huurauto brengt u veilig en snel van A naar B.

Kleurrijke huisgevel in Innsbruck

Kleurrijke huisgevel in Innsbruck

Avond in Innsbruck

Avond in Innsbruck

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat