Auto huren in Mexico

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Mexico: De populairste autohuur bestemmingen

Ontdek Mexico met een huurauto

Kustweg in Mexico

Kustweg in Mexico

Er is veel te beleven in Mexico en daarom mag u een huurauto niet missen. MietwagenCheck werkt samen met alle grote autoverhuurbedrijven in Mexico en helpt u prijzen te vergelijken. Met het juiste voertuig bent u perfect voorbereid op uw reis naar Mexico. Ontdek prachtige stranden in Puerto Escondido, mysterieuze ruïnes en een fascinerend landschap. Met een huurauto bent u altijd flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer.

Welke luchthavens zijn er in Mexico?

Als u vanaf het begin mobiel en flexibel wilt zijn in Mexico, kunt u uw huurauto het beste direct na aankomst op een van deze luchthavens ophalen:

Bezoek deze steden van Mexico met een huurauto

Maak een roadtrip door Mexico en bezoek de volgende steden. In de tabel vindt u de afstand tot Mexico-Stad.

stadje Afstand tot Mexico-stad
Chihuahuahua 1.444 km
acapulco 380 km
Veracruz 389 km
Merida 1.319 km
chetumal 1.334 km
Tijuana 2.777 km
Chihuahuahua, Mexico

Chihuahuahua, Mexico

Acapulco, Mexico

Acapulco, Mexico

Veracruz, Mexico

Veracruz, Mexico

Wat betekent eenrichtingshuur?

Als u bij de boeking de optie voor eenrichtingsverhuur opgeeft, kunt u de huurauto inleveren op een andere locatie dan de ophaallocatie. Dit is vooral handig als u van plan bent een road trip met een huurauto en wilt zien zo veel van Mexico als mogelijk.

Driveboo Tip:

U kunt ook profiteren van de extra optie voor de bestuurder. Op deze manier kunt u om de beurt de huurauto besturen en kan iedereen genieten van het uitzicht.

Huur een auto en ontdek het land van de Azteken

Culturele sites

De culturele bezienswaardigheden zoals Chichén Itzá of Teotihuacán zijn gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Chichén Itzá is een van de nieuwe zeven wereldwonderen die u als dagtocht vanuit Cancún kunt bezoeken. Teotihuacán ligt in de Centrale Hooglanden van Mexico en staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Parkeer uw huurauto en verken de archeologische vindplaats in uw eentje.

De mooiste stranden

Aan de Riviera Maya in Tulum vindt u een dromerig strand met adembenemende landschappen. Hier kunt u de archeologische vindplaats bezoeken en vervolgens zonnebaden op het strand. Meer mooie stranden zijn te vinden in Playa del Carmen, Cancún, Cozumel, Isla Mujeres en op vele andere plaatsen. Een speciale insider tip is de Isla Holbox, een klein Mexicaans paradijsje. Laat uw huurauto achter op een van de parkeerplaatsen bij de haven en neem de veerboot naar het kleine eiland. Alleen golfkarren zijn toegestaan op het eiland. In tegenstelling tot Cancún is dit Mexicaanse eiland ideaal om uit te schakelen. Het lange witte zandstrand nodigt uit tot zonnebaden en de turquoise blauwe zee om te duiken.

Eiland Cozumel

Eiland Cozumel

cenotes

Een reis naar Mexico moet ook een bezoek aan een aantal Cenotes omvatten. Cenotes zijn kalkgaten gevuld met zoet water die ontstaan zijn toen een grotplafond in elkaar stortte. Stap in uw huurauto en ontdek de avontuurlijke locaties zelf.

Dit zijn de mooiste cenotes in Mexico:

  • Grote Cenote
  • Cenote Calavera
  • Cenote Ik'kil...
  • Cenote X'keken

Huur een auto in Mexico

Huur een auto in Mexico

Huur een auto in Mexico

Wanneer u een huurauto in Mexico boekt, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. s Nachts rijden in Mexico met een huurauto moet voor het grootste deel worden vermeden, omdat de rijbaangrenzen en borden niet verlicht zijn. Op de wegen zijn er vaak drempels waar je met de huurauto langzamer moet rijden. Dergelijke gevaren worden echter meestal gewaarschuwd door andere chauffeurs.

MietwagenCheck wenst u een prettige en veilige reis en veel plezier in Mexico!