Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Playa del Carmen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor Playa del Carmen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Playa del Carmen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Playa del Carmen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 32 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Nissan March
14 Dagen van 31.03 - 14.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Nissan March
14 Dagen van 31.03 - 14.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Nissan March
14 Dagen van 31.03 - 14.04.2024
Voorbeeld auto

Playa del Carmen in Mexico wordt beschouwd als een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld tijdens de zomer. U kunt het beste van te voren een goedkope huurauto in Playa del Carmen reserveren om al het moois van het schiereiland Yucatan te kunnen ontdekken. Rijd met uw huurauto naar andere populaire resorts zoals Cancún en ontdek de betoverende cenotes van de regio. Autoverhuur Check geeft een snel overzicht van de prijzen van alle autoverhuurbedrijven in Playa del Carmen.

Ontdek Playa del Carmen en het schiereiland Yucatan met een huurauto

Playa del Carmen is een kustplaats in Mexico, gelegen op het schiereiland Yucatan aan de Caribische kust van de Riviera Maya en perfect voor het besturen van een huurauto. Ook in de zomer en het najaar van 2020 wordt Mexico en vooral Playa del Carmen beschouwd als een van de droombestemmingen. Terwijl u in juni, juli, augustus en september temperaturen tot 33 graden kunt verwachten, kunt u in oktober en november genieten van een verlengde zomer in Playa del Carmen met temperaturen tussen 29 en 31 graden. Het staat bekend om zijn met palmen omzoomde stranden en koraalriffen. De Quinta Avenida promenade loopt parallel aan het strand, met winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden van relaxte bars tot dansclubs. Voor de verandering kunt u een auto huren en de unieke omgeving op eigen houtje verkennen in een huurauto. In Playa del Carmen vindt u filialen van de bekende autoverhuurbedrijven en via MietwagenCheck kunt u het aanbod van autoverhuurbedrijven in Playa del Carmen vergelijken en gemakkelijk online een huurauto boeken voor uw reis.

Haal de huurauto op in Playa del Carmen

Het centrum is goed ontwikkeld voor toerisme en u vindt er bekende autoverhuurbedrijven ter plaatse. U kunt online prijzen en keuze vergelijken op MietwagenCheck en dan direct beslissen om een auto te huren die het beste bij uw plannen past. De meeste toeristen komen in Cancun aan met een chartervlucht. Vanuit Cancún kunt u per bus, huurauto of zelfs per taxi naar Playa del Carmen. De rit duurt ongeveer 1 uur en kost ongeveer 400 pesos per taxi. Goedkoper zijn de zogenaamde Collectivos (collectieve taxi's). De chauffeur wacht tot er genoeg reizigers bij elkaar zijn en dan kun je relatief goedkoop in de buurt komen. De luchthaven van Cancún (CUN, Aeropuerto Internacional de Cancún) is een internationale luchthaven in het toeristische centrum van Cancún op het schiereiland Yucatán in Mexico. Het is de luchthaven met de meeste internationale passagiers in Latijns-Amerika.

Belangrijke informatie voor uw huurauto in Playa del Carmen

Tol & Vignet

Zijn er tolwegen in Mexico? Op veel wegen in Mexico moet tol worden betaald. Ook voor bepaalde bruggen wordt vaak tol geheven. Tolwegen ("cuota") worden aangeduid met de letter "D" achter het wegnummer. Betaling geschiedt contant of met een elektronische kaart, de "Tarjeta Pase Urbano". Sommige tolhuisjes accepteren ook creditcards, maar het is altijd raadzaam om contant geld bij u te hebben. Alle tolrekeningen moeten worden bewaard, want zij dienen als verzekeringsbewijs voor het geval er na een ongeval herstellingen aan de weg moeten worden uitgevoerd.

Parkeren

Zijn er specifieke parkeerverboden in Mexico? Parkeren is verboden voor de banken en in de rood gemarkeerde rijstroken en zones. Parkeerzones zijn gemarkeerd met een "E" (Estacionamiento).

Promille limiet

Wat is het alcoholpromillage in Mexico? Het is 0,8 promille. Bij een positief resultaat van de blaastest van meer dan 0,8 promille kan de politie de bestuurder in hechtenis nemen gedurende 12 tot 36 uur.

Reizen met een huurauto

Wat heb ik nodig om zonder aarzeling met een huurauto in Mexico te kunnen reizen? Voor iedereen die een huurauto in Mexico wil besturen, wordt het internationale rijbewijs aanbevolen. De minimumleeftijd varieert tussen 21 en 25 jaar. De nodige huurvoorwaarden (zoals vereiste minimumleeftijd, rijbewijs, kredietkaart als waarborg, verzekeringsdekking, enz.

Maximumsnelheden met een huurauto in Playa del Carmen

Wegcategorie Maximum snelheid
Dichtbij scholen, ziekenhuizen en voetgangersgebieden 20 km/h
In de stad 50 km/h
Buiten de stad 100 km/h

De belangrijkste noodnummers in Mexico

Noodgeval Telefoon
Politie 066
Brandweer 080
Toeristische politie 061
Toeristische hotline 56 58 11 11
Noodoproep 911

Ontdek Playa del Carmen

Playa del Carmen strand

Playa del Carmen strand

De stad is ideaal gelegen in de buurt van de internationale luchthaven van Cancún, maar ver genoeg naar het zuiden om gemakkelijk Cozumel, Tulum, Cobá en andere interessante bestemmingen te kunnen bereiken. De meeste toeristen die hier hun vakantie doorbrengen zijn op zoek naar prachtige zwemstranden, en die zijn hier te vinden. Maar de staat heeft nog veel meer te bieden. Naast de zwemmogelijkheden zijn er hier talloze eersteklas duik- en snorkelgebieden. Niet alleen voor cultuurliefhebbers en hobby-onderzoekers bieden de Maya-cultuur en haar talrijke ruïnes unieke ervaringen. Playa del Carmen is een van de top duikbestemmingen in de wereld, dankzij zijn levendige onderwaterwereld en prachtige grotten en spelonken. Aan land is Playa, zoals Playa del Carmen bekend staat bij de plaatselijke bevolking, een hippe en moderne versie van het vissersdorpje dat het ooit was. Breng tijd door op de golfbaan of bezoek de schattige spinapen in de dierentuin The Jungle Place. Verken de oude ruïnes van het Coba Mayadorp of slenter door de winkelstraat Quinta Avenida. De riffen hier zijn uitstekend en er kan in de buurt worden gedoken en gesnorkeld. Kijk uit naar roggen, murenen, zeeschildpadden en een enorme variëteit aan koralen. De waaiers van zacht koraal zorgen voor een zeer schilderachtig schouwspel.

Excursies met een huurauto in de omgeving

Cozumel: eiland bij Playa del Carmen

Cozumel: populaire excursiebestemming

Cozumel is een eiland in Quintana Roo in Mexico. Het is het grootste eiland van Mexico en is vooral populair bij duikers vanwege de vele duik- en snorkelgebieden van wereldklasse. Het eiland is meer dan 16 km breed en meer dan 45 km lang. Het centrum is de eilandhoofdstad San Miguel de Cozumel waar bijna alle eilandbewoners wonen.

Puerto Morelos Vuurtoren

Vuurtoren van Puerto Morelos

Puerto Morelos is vooral populair bij snorkelaars en duikers. Op slechts 600 meter van de kust ligt het rif met zijn rijke koraal- en visleven. Een bijzonder hoogtepunt is het wrak van een Spaans galjoen. Snorkelaars kunnen hier met een beetje geluk ook een haai of rog zien. Verdere bezienswaardigheden zijn Jardin Botánico, deze botanische tuin ligt in het zuiden van de stad en is 60 hectare groot, evenals de Faro Inclinado, een vuurtoren die in het jaar 1957 door een orkaan in scheefstand werd gebracht. Het staat er nog steeds en is het onofficiële herkenningspunt van de stad geworden.

Maya tempel van Coba

Maya Tempel van Coba

Coba is een Maya-ruïnestad. Tot nu toe is slechts een fractie opgegraven. Op een oppervlakte van 70 km2 konden tot dusver meer dan 20 samenstellingen worden geïdentificeerd. De tot dusver verrichte opgravingen zijn beperkt tot vijf groepen. Deze zijn echter al de moeite waard omdat hier de piramiden niet allemaal gesloten zijn zoals in Chichén Itzá, Uxmal of Tulum en dus na de beklimming een prachtig uitzicht bieden.

Uitzicht op Chichen Itza

Chichen Itza: bezienswaardigheid van Mexico

Chichén-Itzá is misschien wel de best bewaarde ruïne van de Mayacultuur op Yucatán, en het is zeker de meest bezochte. Met meer dan 8.000 bezoekers per dag is deze bezienswaardigheid nu de tweede meest bezochte archeologische site in Mexico na Teotihuacán. Elke avond is er een heel bijzonder hoogtepunt. Vervolgens baadt het noordelijke deel van het terrein (met inbegrip van El Castillo en het grote balspeelveld) in gekleurd licht in de vorm van een lichtshow. Chichén Itzá biedt de zeldzame mogelijkheid om te overnachten in een hotel op de archeologische site. Dit is iets duurder, maar zeer comfortabel en de moeite waard. Als u het goedkoper en iets eenvoudiger wilt, moet u 's ochtends een tocht van 5 km maken. Hier ligt het dorp Pisté, dat kan dienen met ca. 20 verschillende accommodaties.

Nog een insider tip voor Playa del Carmen

Yal-Ku Lagoon bij Playa del Carmen

Yal-Ku Lagoon: snorkelparadijs

De Yal-ku Lagoon is nog een soort insider-tip en daarom (gelukkig) nog geen massabestemming. Het ligt ongeveer 3 km buiten Akumal. U kunt van daaruit met een huurauto of rechtstreeks van Playa del Carmen naar de lagune rijden. Langs de weg vindt u veel vakantiehuisjes, kleine hotels en ook een paar restaurants als u iets wilt eten. De Yal-Ku lagune is uniek met zijn mangrove landschap. Als hoogtepunt van dit mangrove-landschap heeft de lagune een opening naar zee, waardoor een mengsel ontstaat van zoet water uit de cenote en zout water uit de zee. Dit mengsel van water is de perfecte omgeving voor kleurrijke, tropische vissen voordat ze naar open zee zwemmen. U zult zeker zeedieren zien die u nog nooit in uw leven hebt gezien. Daarom is een reis erheen zeker de moeite waard!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat