Huurauto Playa del Carmen

Autoverhuur Playa del Carmen vanaf 15 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Playa del Carmen

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Hyundai i10 of gelijkwaardig
Hyundai i10
vanaf 15 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
VW Polo
vanaf 18 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Hyundai i10
vanaf 15 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
VW Polo
vanaf 18 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Toyota Yaris of gelijkwaardig
Toyota Yaris
vanaf 16 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Toyota Yaris
vanaf 19 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Toyota Yaris
vanaf 16 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Toyota Yaris
vanaf 19 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Chevrolet Aveo of gelijkwaardig
Chevrolet Aveo
vanaf 20 €/dag
Minibus
bijv. R DODGE GRAND CARAVAN of gelijkwaardig
R DODGE GRAND CARAVAN
vanaf 30 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. T DODGE JOURNEY 7 PAX of gelijkwaardig
T DODGE JOURNEY 7 PAX
vanaf 30 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Toyota Hiace of gelijkwaardig
Toyota Hiace
vanaf 76 €/dag
SUV
bijv. Chevrolet Trax of gelijkwaardig
Chevrolet Trax
vanaf 27 €/dag
Premium klasse
bijv. VEHICLE DETERMINED UPON PICK-UP (COMPACT OR LARGER) of gelijkwaardig
VEHICLE DETERMINED UPON PICK-UP (COMPACT OR LARGER)
vanaf 20 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Morgen: 10:00 - 14:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Ontdek Playa del Carmen en het schiereiland Yucatan met een huurauto

Playa del Carmen is een kustplaats in Mexico, gelegen op het schiereiland Yucatan aan de Caribische kust van de Riviera Maya en perfect geschikt voor autoverhuur. Ook in de zomer en het najaar van 2020 wordt Mexico en vooral Playa del Carmen beschouwd als de droombestemming. Terwijl u in juni, juli, augustus en september temperaturen tot 33 graden kunt verwachten, kunt u in oktober en november in Playa del Carmen genieten van een verlengde zomer met temperaturen tussen 29 en 31 graden. Het staat bekend om zijn met palmen omzoomde stranden en koraalriffen. De Quinta Avenida promenade loopt parallel aan het strand, met winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden variërend van relaxte bars tot dansclubs. Waarom huurt u niet eens een auto voor de verandering en verkent u de unieke omgeving op eigen gelegenheid met een huurauto. In Playa del Carmen vindt u vele bezienswaardigheden voor autoverhuur in Playa del Carmen en met Car RentalCheck kunt u het aanbod van autoverhuur in Playa del Carmen vergelijken en uw huurauto online boeken.

Haal de huurauto op in Playa del Carmen

Het centrum is goed ontwikkeld voor het toerisme en er zijn bekende autoverhuurders ter plaatse. Hier kunt u online prijzen en keuzes vergelijken op MietwagenCheck en vervolgens direct besluiten om een auto te huren die het beste bij uw plannen past. De meeste toeristen landen in Cancún met een chartervlucht. Vanuit Cancún kunt u met de bus, huurauto of taxi naar Playa del Carmen. De reis duurt ongeveer 1 uur en kost ongeveer 400 pesos per taxi. Goedkoper zijn de zogenaamde Collectivos (gedeelde taxi's). De chauffeur wacht tot er genoeg reizigers bij elkaar zijn en dan kun je relatief goedkoop naar de nabije omgeving komen. De luchthaven Cancún (CUN, Aeropuerto Internacional de Cancún) is een internationale luchthaven in het toeristische centrum Cancún op het schiereiland Yucatán in Mexico. Het is de luchthaven met de meeste internationale passagiers in Latijns-Amerika.

Belangrijk voor uw reis met de huurauto in Playa del Carmen

Tol & Vignet

Is er een tol in Mexico? Op veel wegen in Mexico wordt tol geheven. Ook wordt op bepaalde bruggen vaak tol geheven. Tolwegen ("cuota") zijn gemarkeerd met de letter "D" achter het wegnummer. De betaling gebeurt contant of met een elektronische kaart, de "Tarjeta Pase Urbano". Sommige tolstations accepteren ook creditcards, maar het is altijd aan te raden om contant geld bij zich te hebben. Alle tolrekeningen moeten worden bewaard, omdat ze worden beschouwd als een verzekeringsbewijs wanneer er na een ongeval wegenreparaties nodig zijn.

Parkeren

Zijn er bepaalde parkeerverboden in Mexico? Parkeren is verboden voor de oevers en op rood gemarkeerde randen en terreinen. De parkeerzones zijn gemarkeerd met een "E" (Estacionamiento).

Alcoholgehalte in het bloed

Wat is de alcohollimiet in het bloed in Mexico? Het is 0,8 per duizend. Als het resultaat van een positieve alcoholtest boven 0,8 promille ligt, kan de politie de chauffeur 12 tot 36 uur in hechtenis nemen.

Reizen met huurauto

Wat heb ik nodig om zonder aarzeling met de huurauto in Mexico te kunnen reizen? Voor degenen die een huurauto in Mexico willen rijden, is het Internationaal Rijbewijs aan te bevelen. De minimumleeftijd varieert tussen 21 en 25 jaar. De noodzakelijke huurvoorwaarden (zoals vereiste minimumleeftijd, rijbewijs, creditcard als borg, verzekeringsdekking, etc.) moeten worden aangevraagd bij uw autoverhuurbedrijf.

Maximale snelheden met de huurauto in Playa del Carmen

Categorie wegen Maximale snelheid
In de buurt van scholen, ziekenhuizen en voetgangerszones 20 km/u
Stedelijke gebieden 50 km/u
Buiten de stad 100 km/u

De belangrijkste noodnummers in Mexico

Noodgevallen telefoonnummer
Politie 066
Brandweer 080
Toeristische politie 061
Toeristische hotline 56 58 11 11
Noodoproep 911

Ontdek Playa del Carmen

Strand van Playa del Carmen

Strand van Playa del Carmen

De stad is ideaal gelegen in de buurt van de internationale luchthaven van Cancún, maar ver genoeg naar het zuiden om Cozumel, Tulum, Cobá en andere interessante bestemmingen gemakkelijk te bereiken. De meeste toeristen die hier hun vakantie doorbrengen zijn op zoek naar mooie stranden, die ook hier te vinden zijn. Maar de staat heeft veel meer te bieden. Naast de zwemmogelijkheden zijn er talloze eersteklas duik- en snorkelgebieden. Niet alleen voor cultuurliefhebbers en hobbyonderzoekers bieden de Mayacultuur en haar talrijke ruïnes unieke ervaringen. Playa del Carmen is een van de top duikbestemmingen ter wereld, dankzij de levendige onderwaterwereld en de overweldigende grotten en grotten. Op het land is Playa, zoals Playa del Carmen door de lokale bevolking wordt genoemd, een hippe en moderne versie van het vissersdorp dat het ooit was. Breng tijd door op de golfbaan of bezoek de schattige spinaapjes in The Jungle Place Zoo. Verken de oude ruïnes van het Coba Maya-dorp of wandel door de winkelstraat Quinta Avenida. De riffen hier zijn uitstekend en duiken en snorkelen is in de buurt. Zoek naar roggen, murenen, zeeschildpadden en een grote verscheidenheid aan koralen. De waaiers van zachte koralen zorgen voor een zeer schilderachtig uitzicht.

Cozumel: Eiland bij Playa del Carmen

Cozumel: populaire bestemming

Cozumel is een eiland in Quintana Roo, Mexico. Het grootste eiland van Mexico is vooral populair bij duikers vanwege de vele eersteklas duik- en snorkelgebieden. Het eiland is meer dan 16 km breed en meer dan 45 km lang. Het centrum is de eilandhoofdstad San Miguel de Cozumel waar bijna alle eilandbewoners wonen.

Vuurtoren van Puerto Morelos

Vuurtoren van Puerto Morelos

Puerto Morelos is vooral populair bij snorkelaars en duikers. Op slechts 600 meter van de kust vindt u het rif met zijn rijke koraal- en viswereld. Een bijzonder hoogtepunt is het wrak van een Spaans galjoen. Ook snorkelaars kunnen hier met een beetje geluk een haai of rog zien. Andere bezienswaardigheden zijn Jardin Botánico, deze botanische tuin ligt in het zuiden van de stad en is 60 ha groot, evenals de Faro Inclinado, een vuurtoren die in 1957 door een orkaan in een hellende positie werd gebracht. Het staat nog steeds overeind en is nu het onofficiële herkenningspunt van de stad.

Mayatempel van Coba

Mayatempel van Coba

Coba is een door de Maya's geruïneerde stad. Tot nu toe is er slechts een fractie opgegraven. Op een oppervlakte van 70 km2 zijn tot nu toe meer dan 20 assemblages geïdentificeerd. De tot nu toe uitgevoerde graafwerkzaamheden zijn beperkt tot vijf groepen. Deze zijn de moeite waard omdat niet alle piramides gesloten zijn zoals in Chichén Itzá, Uxmal of Tulum en daarom een geweldig uitzicht bieden na de beklimming.

Gezicht op Chichen Itza

Chichen Itza: mijlpaal van Mexico

Chichén-Itzá is waarschijnlijk de best bewaarde ruïnesite van de Maya-cultuur op Yucatán, het is zeker de meest bezochte. Met meer dan 8.000 bezoekers per dag is deze site nu de tweede meest bezochte archeologische site in Mexico, na Teotihuacán. Elke avond is er een heel bijzonder hoogtepunt. Vervolgens wordt het noordelijke deel van de site (inclusief El Castillo en de grote balspeelplaats) in gekleurd licht gebadderd in de vorm van een lichtshow. Chichén Itzá biedt de zeldzame mogelijkheid om te overnachten in het hotel op de archeologische site. Dit is iets duurder maar zeer comfortabel en de moeite waard. Degenen die het goedkoper en iets eenvoudiger willen, moeten een aankomst van 5 km 's morgens accepteren. Hier ligt het dorp Pisté, dat met ongeveer 20 verschillende accommodaties kan dienen.

Yal-Ku Lagune bij Playa del Carmen

Yal-Ku Lagoon: snorkelparadijs

De Yal-ku lagune is nog steeds een soort van insider tip en daarom (gelukkig) nog geen massale bestemming. Het ligt ongeveer 3 km buiten Akumal. U kunt van daaruit met een huurauto rijden of direct van Playa del Carmen naar de lagune. Langs de weg vindt u veel vakantiehuizen, kleine hotels en ook een paar restaurants als u een hapje wilt eten. De Yal-Ku lagune is uniek met zijn mangrove landschap. Als hoogtepunt van dit mangrove-landschap heeft de lagune een opening naar de zee, waardoor een mengeling ontstaat van zoet water uit de cenote en zout water uit de zee. Dit watermengsel is de perfecte omgeving voor kleurrijke tropische vissen voordat ze de open zee in zwemmen. U zult zeker soorten zeeleven zien die u nog nooit eerder in uw leven hebt gezien. Een reis daarheen is dus zeker de moeite waard!

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders