Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Frankfurt am Main

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 231 beoordelingen voor de Luchthaven Frankfurt am Main
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Frankfurt am Main

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Frankfurt am Main bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 18 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 15.04 - 22.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Skoda Fabia
7 Dagen van 15.04 - 22.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 22 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 15.04 - 22.04.2024
Voorbeeld auto

Een zomer in Frankfurt am Main is ideaal om met een huurauto op verkenning te gaan. Boek een huurauto op Frankfurt am Main Airport en ontdek de wereldberoemde financiële metropool. Tussen grootstedelijke flair en kleurrijke vakwerkhuizen - Frankfurt am Main heeft veel te bieden. Wandel langs de levendige oevers van de Main en geniet van een typische appelwijn. MietwagenCheck biedt u een snel overzicht van de beste huurauto aanbiedingen op Frankfurt Luchthaven.

Afhalen van een huurauto op de luchthaven van Frankfurt (FRA)

Uitzicht op Frankfurt

Ontdek Frankfurt met een huurauto

Dankzij de uitstekende vervoersverbindingen is de luchthaven van Frankfurt een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Huur een auto naar keuze bij een autoverhuurstation en ga met uw huurauto op pad om de stad Frankfurt am Main en de omgeving te verkennen. Als u de huurauto direct na aankomst op de luchthaven FRA ophaalt, bent u vanaf het eerste moment mobiel in Frankfurt.
Waar wacht je nog op? Boek een huurauto en begin uw reis op Frankfurt Airport. MietwagenCheck wenst u een prettige en veilige reis met uw huurauto en veel plezier in Frankfurt en omgeving!

Lente in Frankfurt am MainMenu-InvoerEvenementen

Frankfurt am Main in de lente

De lente heeft gewoon de aangenaamste temperaturen, wanneer de laatste sneeuw van de winter langzaam smelt en de natuur weer tot leven komt. De temperaturen worden warmer en je kunt eindelijk weer meer doen. Cafés en restaurants openen langzamerhand weer hun buitenterreinen en je kunt weer in een biertuin gaan zitten om bij mooi weer van een koud biertje te genieten, zoals op dek 8. Nu kun je weer langzaam naar een park gaan en spontaan gaan barbecuen, of gewoon bij de Main gaan zitten en van het uitzicht genieten. Zoals in veel grote steden in Duitsland is er ook in Frankfurt een lentefeest, de zogenaamde Dippemess, waar u in het reuzenrad kunt rijden, verschillende soorten eten kunt proberen en in nog veel meer achtbanen kunt rijden. Het vindt plaats in april of, als alternatief, in september. Met een huurauto bent u veel flexibeler in Frankfurt en kunt u gemakkelijk overal komen waar u maar wilt.

Informatie over de luchthaven van Frankfurt

Vluchtinformatie op de luchthaven van Frankfurt

Vluchtinformatie op de luchthaven van Frankfurt

Passagiers op de luchthaven FRA

Onderweg op de luchthaven FRA

De luchthaven van Frankfurt, vroeger ook Rhein-Main Airport genoemd, ligt in het zuiden van de metropool. Het is een vande grootste internationale luchthavens ter wereld. In Europa staat Frankfurt Airport op de derde plaats wat passagiersaantallen betreft, na London Heathrow Airport en Paris Charles de Gaulle Airport CDG. Er zijn nog twee andere luchthavens die de naam Frankfurt dragen: Luchthaven Frankfurt-Hahn HHN en Luchthaven Frankfurt-Egelsbach. Beide hebben niets te maken met de luchthaven van Frankfurt (FRA). De luchthaven Frankfurt-Hahn ligt op ongeveer 120 kilometer van Frankfurt in de regio Hunsrück in Rijnland-Palts. De luchthaven Frankfurt-Egelsbach ligt ongeveer 20 kilometer ten zuiden van de metropool Main en is louter een commerciële luchthaven.

Luchthaven Frankfurt - gunstig gelegen vanuit het oogpunt van vervoer

Skyline en vliegtuig in Frankfurt

Het uitgestrekte terrein van de luchthaven ligt in het zuiden van de metropool Main, op ongeveer 12 kilometer van het stadscentrum. De luchthaven scoort met uitstekende vervoersverbindingen. De locatie is handig voor iedereen die met de auto naar de luchthaven reist.
De snelweg A3 loopt sinds 1953 oost-west tussen de stad en het district Frankfurt Airport. Bij het knooppunt Frankfurter Kreuz kruist hij de snelweg A5, die noord-zuid loopt. Deze twee belangrijke autosnelwegen vormen bij het Frankfurter Kreuz een van de drukste verkeersknooppunten van Europa. Het luchthaventerrein is via verschillende toegangspunten verbonden met beide snelwegen.
Een andere aanvoerweg die een gemakkelijke toegang tot de luchthaven biedt, is de rijksweg B43, die parallel aan de A3 loopt en nog meer knooppunten heeft. Als u een huurauto ophaalt bij een ophaalstation op de luchthaven, kunt u rechtstreeks naar uw bestemming rijden via de snelweg of de hoofdweg.

Ontdek de naburige steden van Frankfurt met een huurauto

De volgende steden zijn gemakkelijk te bereiken met een huurauto vanaf Frankfurt Airport:

Stad Afstand tot luchthaven FRA
Mainz 30 km
Wiesbaden 26 km
Darmstadt 28 km
Aschaffenburg 45 km

Autoverhuur in Frankfurt Luchthaven goedkoopMenu-Intrede

Sleutel huurauto

Vergelijk prijzen online en reserveer een huurauto van tevoren

De online vergelijking biedt de mogelijkheid om de verschillende aanbiedingen op het gebied van huurauto's te controleren. Op deze manier kunt u informatie vinden over het autoverhuurbedrijf waar u goedkoop een auto kunt huren tegen een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding . Deze controle is betrekkelijk eenvoudig. Het gaat erom de criteria te belichten die voor u van belang zijn als u goedkoop een auto wilt huren. Geeft u de voorkeur aan een huurauto met handgeschakelde versnellingsbak of rijdt u liever in een auto met automatische transmissie? De controle geeft ook informatie over de apparatuur. Hoe meer informatie u bij het inchecken in het zoekvenster invoert, hoe groter de kans dat u precies die auto vindt die aan uw verwachtingen van een huurauto voldoet en bovendien nog goedkoop is ook. U kunt deze vergelijking gemakkelijk van tevoren online maken. U kunt de boeking ook online afronden na controle.

Luchthaven van Frankfurt: Informatie over autoverhuur

skyline van Frankfurt

In de regel bevindt het ophaalstation van het autoverhuurbedrijf zich op het luchthaventerrein. Dit betekent dat u uw huurauto gemakkelijk kunt ophalen bij het ophaalstation. Er kan echter ook worden gekozen voor een autoverhuurstation buiten het luchthaventerrein. De meeste autoverhuurbedrijven op luchthavens hebben ook ophaalpunten in de stad, bij het treinstation of op andere locaties die gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar zijn. Informatie over het autoverhuurstation is echter meestal niet online beschikbaar, maar aan de autoverhuurbalie in de terminal. U vindt de autoverhuurbalies in beide terminals. Afhankelijk van waar u aankomt, gaat u naar de autoverhuurbalie in Terminal 1 of naar de autoverhuurbalie in Terminal 2. Daar regelt u de formaliteiten en verneemt u waar het ophaalstation voor uw huurauto zich bevindt.

Waar kan ik tankstations vinden voor mijn huurauto in Frankfurt?

Oude binnenstad Frankfurt

U beslist online over de tankbeurten voor uw huurauto wanneer u uw reservering bij het autoverhuurbedrijf maakt.
Als u de auto met een volle tank benzine bij het ophaalstation van het autoverhuurbedrijf wilt ophalen en met een volle tank benzine bij het ophaalstation wilt inleveren, dan is dat de volgetankte tankbeurtregeling. Tank de huurauto direct nadat u hem bij het autoverhuurbedrijf hebt opgehaald of voordat u hem terugbrengt. Op de luchthaven van Frankfurt bevindt zich een benzinestation direct op het luchthaventerrein waar u uw huurauto kunt bijtanken. Maar u kunt uw auto ook volgooien op de rijksweg B43. Bovendien zijn er verschillende tankstations op de weg naar het stadscentrum, die slechts enkele kilometers lang is en u de mogelijkheid kan bieden om uw huurauto te tanken tegen een iets lagere prijs dan rechtstreeks op de luchthaven.

Met een huurauto door de regio rond de luchthaven van FrankfurtMenu-Entree

De Main-metropool Frankfurt domineert de regio. Frankfurt is niet alleen de grootste stad in het Rijn-Maingebied, maar ook de interessantste. Frankfurt am Main is het culturele en economische centrum en scoort met uitstekende verkeersverbindingen, een uitstekende infrastructuur, een veelzijdige, levendige culturele scène en bezienswaardigheden en evenementen van wereldklasse. Als u zonder eigen auto reist, moet u er een huren. Frankfurt heeft een zeer goed ontwikkeld openbaar vervoer systeem met bussen en treinen, maar een huurauto geeft u flexibiliteit en onafhankelijkheid. Het maakt niet uit of u de metropool bezoekt voor zaken of voor privéredenen. De kosmopolitische stad aan de Main biedt stadsreizigers, globetrotters en zakenmensen een overvol programma. Hier kunt u goedkoop een auto huren bij een autoverhuurbedrijf om elke hoek van Frankfurt te verkennen.

Hoofdtoren in Frankfurt

Hoofdtoren

Palmentuin in Frankfurt

Palmtuin

Museum van toegepaste kunst, Frankfurt

Museum van Toegepaste Kunsten

Hoofdtoren

Kruip achter het stuur van uw huurauto en rijd naar de Hoofdtoren. Deze wolkenkrabber is de op drie na hoogste in Duitsland. Ga naar boven naar het observatiedek en geniet van het uitzicht over Frankfurt.

Palmtuin

Als u op zoek bent naar wat rust, maak dan een wandeling door de Palmengarten in Frankfurt. De botanische tuin herbergt talrijke tropische en subtropische planten en zelfs twee woestijnlandschappen.

Museumsufer

Er zijn 15 musea in de onmiddellijke omgeving van de Main die u zeker moet bezoeken met uw huurauto. Kijk uit naar het Museum voor Toegepaste Kunst, het Duitse Filmmuseum en het Museum voor Communicatie.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

231 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Frankfurt am Main

Beoordeling van Alesia S.

“Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.”

Beoordeling van Fahrid E.

“Absoluut vriendelijk personeel van ALAMO. Individueel advies en ondersteuning. Top in alle punten. Zowel voor het ophalen in Frankfurt als het terugbrengen in Stuttgart. We komen graag nog eens terug. Hartelijk dank...”

Beoordeling van Heidi V.

“De klantenservice van Buchbinder was niet alleen zeer professioneel en efficiënt, maar ook uiterst hoffelijk en behulpzaam. De hoffelijkheid en behulpzaamheid van de klantenservice in Terminal 2 van de luchthaven van Frankfurt is onovertroffen. Over de huurauto kan ik alleen maar zeggen: heel goed...”

Beoordeling van Petrer U.

“Alles was in orde. Personeel was vriendelijk en snelle, ongecompliceerde terugkeer. De storting was 2 dagen later terug op de rekening en er waren kleine geschenken als dank....auto was erg schoon,...auto...was gehuurd op FFM luchthaven...”