Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Londen Heathrow

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 147 beoordelingen voor de Luchthaven Londen Heathrow
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Londen Heathrow

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Londen Heathrow bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 25 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse Bestelauto
bijv. Transporter
11 Dagen van 08.05 - 18.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
11 Dagen van 08.05 - 18.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 45 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Vauxhall Corsa
11 Dagen van 08.05 - 18.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Londen Heathrow

De zomer staat voor de deur en u wilt een paar dagen in Londen doorbrengen met uw eigen huurauto? Dat is een uitstekend idee. Wanneer u landt op London Heathrow Airport, kunt u de vooraf geboekte huurauto direct ophalen bij een van de autoverhuurbedrijven. Breng uw zomervakantie door met een huurauto op uw favoriete plekken in Londen en geniet van de Britse hoofdstad van dichtbij.

Autoverhuur op de luchthaven van Heathrow

Londen Heathrow Luchthaven

Een citytrip naar Londen is ook populair in de herfst en winter van 2020. Londen is een wereldmetropool en een van de meest bezochte steden ter wereld. Miljoenen bezoekers van over de hele wereld zijn het hele jaar door in de ban van deze fascinerende stad. De meeste van deze bezoekers komen aan op de luchthavens Heathrow of Gatwick . Van hieruit gaan ze meestal rechtstreeks naar het centrum van de stad. De beste manier om de grote stad te verkennen is met een goedkope huurauto . Londen Heathrow Airport en Gatwick Airport zijn twee van de bekendste luchthavens in Groot-Londen, waar internationale bezoekers aankomen. Voor de rest van uw reis kunt u goedkoop een auto huren bij een autoverhuurbedrijf op de luchthaven. Veel aanbieders hebben een filiaal met een ophaalstation op het luchthaventerrein. Huurauto's kunt u goedkoop online boeken bij MietwagenCheck voordat u aankomt op London Heathrow of Gatwick.

London Heathrow Airport: Gunstig gelegen in Londen

Londen skyline

Skyline van Londen

Londen is een stad van luchthavens. Met Londen Heathrow, Gatwick Airport, Southend Airport, City Airport en Stansted Airport liggen zes grote luchthavens op slechts ongeveer een uur rijden van het stadscentrum. De internationale luchthavens zijn Heathrow en Gatwick. De Londense luchthaven Heathrow is de belangrijkste internationale luchthaven in de regio Londen en de grootste luchthaven van Europa. De gemoderniseerde terminals van de luchthaven London Heathrow bieden een uitgebreid scala aan diensten, winkels en restaurants. Autoverhuur voor de verdere reis is beschikbaar tegen een redelijke prijs op LHR . Waar zijn de autoverhuur punten op London Heathrow Airport? Het ophaalpunt voor autohuur op London Heathrow Airport bevindt zich meestal aan de rand van de luchthaven.

Hoe kom ik op de luchthaven London Heathrow? De internationale luchthaven wordt bediend door vluchten uit talrijke steden in Europa en de rest van de wereld. Hier volgen enkele rechtstreekse verbindingen vanuit steden in Duitsland.

Luchthaven Luchtvaartmaatschappij Vliegtijd
Keulen-Bonn Luchthaven - CGN Eurowings 1 uur en 45 minuten.
Stuttgart Luchthaven - STR Eurowings 1 uur 50 min.
Düsseldorf Luchthaven - DUS Eurowings, British Airways 1 uur en 25 minuten.
Hamburg Luchthaven - HAM Eurowings, British Airways 1 uur 50 min.
Berlijn Luchthaven - TXL Eurowings, British Airways 2 h 5 min
Hannover Luchthaven - HAJ Eurowings, British Airways 1 uur 40 min.
Munchen Luchthaven - MUC Lufthansa, British Airways 2 h 05 min
Luchthaven Frankfurt - FRA Lufthansa 1 uur en 45 minuten.

Aankomst op de luchthaven London Heathrow: Huurprocedure

Autoverhuur in de stad

Huurauto in de stad

Zodra u op de luchthaven bent aangekomen, zullen enkele inreisformaliteiten worden verduidelijkt. De bagagekarretjes bevinden zich direct achter de paspoortcontrole. De bagagekarretjes op de luchthaven London Heathrow zijn gratis. Autoverhuur is mogelijk in de aankomsthal van elke terminal bij de douanecontrole. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen stations in de terminal en pendelstations. Deze bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven en zijn over het algemeen goedkoper dan stations in de terminal. Het personeel van de stations zal u opwachten in de aankomsthal van de luchthaven. Een gratis pendeldienst brengt u dan binnen enkele minuten naar het door u gereserveerde station. U kunt de plaats waar u uw huurauto wilt ophalen direct in uw zoekmasker invoeren.

Wanneer u bij het verhuurstation bent aangekomen, zal de medewerker van het station u om een aantal documenten vragen. Zorg er daarom voor dat u de volgende zaken bij de hand heeft:

  • EU-kaart rijbewijs
  • Kredietkaart (naam van de bestuurder)
  • Voucher (afgedrukt of als PDF op uw smartphone)
  • Identiteitskaart of paspoort
Driveboo Tip:

Goed nieuws: Ondanks Brexit is uw EU-rijbewijs voldoende. Een internationaal rijbewijs is dus niet nodig.

De borg voor de huurauto eenvoudig uitgelegd

Kredietkaart

Een borgsom is vereist voor elke verhuur. Het bedrag hiervan hangt gewoonlijk af van de hoogte van het eigen risico. U vindt deze informatie tijdens en na de boeking in de huurvoorwaarden van het gekozen aanbod. De borgsom wordt meestal betaald met een creditcard. Het bedrag wordt voor de duur van de huurperiode op de creditcard geblokkeerd. Wanneer de auto in perfecte staat wordt teruggebracht, wordt het bedrag weer aan u vrijgegeven. Een waarborgsom is een eenvoudige zaak en een goede indicator voor gerenommeerde autoverhuurbedrijven. Op onze portaalsite hebben wij onze partners met grote zorg geselecteerd. Op deze manier garanderen wij u een geweldige autoverhuur ervaring.

Driveboo Tip:

Let op: De borg wordt altijd betaald met een creditcard die op naam van de hoofdbestuurder staat. Zorg er daarom voor dat u van tevoren over een creditcard beschikt met dezelfde naam als op de boeking.

Rijden van London Heathrow naar London City

Verken de omgeving van Londen met een huurauto

Veel bestemmingen die een bezoek waard zijn, liggen niet ver van de luchthaven LHR . Na het huren en ophalen van de auto op de luchthaven, staat een spannende dagtocht op het programma. Hampton Court, een van de indrukwekkendste kastelen van Engeland, ligt in het zuidwesten van Londen. De beroemdste inwoner was Henry VIII, die hier met zijn zesde vrouw trouwde. De twee Engelse universiteitssteden Oxford (75 km) en Cambridge (120 km) zijn met een huurauto gemakkelijk te bereiken. Op ongeveer twee uur rijden met een huurauto ten noordwesten van Londen ligt de geboorteplaats van William Shakespeare, Stratford upon Avon. Hier vindt u de gerestaureerde vakwerkhuizen uit de 16e eeuw die verbonden zijn met het leven van de beroemde toneelschrijver.

Geweldige plaatsen om te bezoeken in de buurt van Londen Heathrow Airport:

  • Hampton Court
  • Oxford
  • Cambridge
  • Cotswolds
  • Salisbury
  • Stonehenge
Universiteit van Cambridge

Universiteit van Cambridge

Hampton Court

Hampton Court

Snel naar alle Londense bezienswaardigheden

Westminster Palace in Londen

Rijd naar Westminster Palace Londen

Londen is een indrukwekkende stad met veel bezienswaardigheden. De geschiedenis van Londen is fascinerend en vooral aanwezig in de gebouwen van de stad. Hoe ver is Heathrow Airport van het stadscentrum? Het centrum van Londen ligt op ongeveer 27 km van de luchthaven Heathrow. Afhankelijk van de verkeerssituatie legt u deze afstand af in 50 - 60 minuten. U kunt ook de Heathrow Express nemen. Dit brengt u in ongeveer 15 minuten naar station London Paddington. Met een huurauto op LHR airport kunt u heel Engeland bezoeken. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar de mooie badplaats Brighton. U kunt Brighton vanaf de luchthaven in 1 uur en 10 minuten bereiken.

Breng na aankomst in Londen zeker een bezoek aan de volgende bestemmingen:

  • Brits Museum
  • Toren van Londen
  • London Eye
  • Big Ben
  • Buckingham Palace
  • Tower Bridge
  • Sint-Pauluskathedraal
  • Hyde Park
  • Palace of Westminster

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

147 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Londen Heathrow

Beoordeling van Markus D.

“Vriendelijke ontvangst bij de SIXT balie! We kregen een gratis upgrade naar een grotere auto omdat we met z'n vijven waren. De huurauto was snel gevonden en ook de inlevering verliep vlot.”

Beoordeling van Maren K.

“Zeer goede service ter plaatse en zeer vriendelijk. Ik kreeg een zeer goede uitleg over de speciale functies in en op de auto.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat