Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Londen Luton

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Londen Luton
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Londen Luton

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Londen Luton bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 33 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
14 Dagen van 24.07 - 07.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Peugeot 208
14 Dagen van 24.07 - 07.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
14 Dagen van 24.07 - 07.08.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Londen Luton

Wilt u in de zomer een paar dagen in Londen doorbrengen met uw eigen huurauto? Boek dan de juiste huurauto op MietwagenCheck en vlieg naar Londen Luton Airport. Rijd tijdens uw zomervakantie met een huurauto naar de mooiste plekjes van Londen en geniet van dichtbij van de Britse hoofdstad.

Autoverhuur in Londen Luton Luchthaven (LTN)

Als u op Londen Luton Airport landt, bent u bijzonder flexibel met een huurauto. Of het nu gaat om een stedentrip naar de Britse hoofdstad Londen, een reis naar de groene heuvels van de Cotswolds, de charmante dorpjes van Cornwall of adembenemende zeekliffen aan de kust in het zuidwesten. Boek vooraf online met MietwagenCheck om te profiteren van de beste aanbiedingen van lokale autoverhuurbedrijven en vind op uw gemak een voertuig dat aan uw wensen voldoet.

Interessante feiten over Londen Luton Luchthaven

Londen Luton Arirport is de vierde drukste internationale luchthaven in Groot-Londen, na Heathrow, Gatwick en Stansted. Het wordt vooral gebruikt door lagekosten- en chartermaatschappijen zoals easy Jet, Ryanair, Wizz Air en SunExpress. Vanuit Duitstalige landen kunt u de luchthaven bereiken vanuit Berlijn, Hamburg, Dortmund en Zürich. De luchthaven beschikt over een terminal, talrijke restaurants en winkels, alsmede een wisselkantoor en geldautomaten zijn beschikbaar in het luchthavengebouw. Gratis wifi is beschikbaar voor 4 uur.

Verbindingen met luchthaven Londen Luton

Verschillende busdiensten zoals de National Express, easyBus, Terravision of GreenLinie757 verbinden de luchthaven met verschillende busstations in het centrum van Londen. Taxi's zijn beschikbaar op de luchthaven, een rit naar het centrum van Londen kost minimaal 90 GBP en is afhankelijk van de aanbieder (Black Cabs, Mini Cabs) en het verkeer. De snelste manier om in Londen te komen is met de trein. Deze vertrekt vanaf het treinstation Luton Airport Parkway en kan worden bereikt met een pendelbus vanaf de terminal. Je bent bijzonder flexibel met een huurauto. De luchthaven is met Londen verbonden via de snelweg M1 en het duurt ongeveer 1,5 uur om in het centrum van Londen te komen.

Autoverhuur op Londen Luton Luchthaven

Er zijn veel internationale autoverhuurbedrijven op de luchthaven, waaronder Avis, Budget, Europcar, National, Alamo Hertz en Enterprise. De informatiebalies bevinden zich ten noorden van de luchthaven in President Way. Vanaf de bushalte (Bay C) voor de terminal rijdt meerdere malen per uur een pendelbus naar het autoverhuurcentrum.

Waarop moet u letten met uw huurauto in het Verenigd Koninkrijk

De twee grote verschillen voor de Europeanen van het Europese vasteland zijn het links verkeer en de afstand in mijlen. Maar als u er eenmaal aan gewend bent, is het een heerlijk gevoel om in uw huurauto over een uitgebreid netwerk van tolvrije snelwegen en autowegen te rijden. De uitzonderingen zijn de M6 East Brimingham Bypass, Dartford Crossing (ringweg M25 ten oosten van Londnon, Tunnel en Queen Elizabeth II Bridge) en de London Congestion Charge.

  • U heeft een geldig EU-rijbewijs of internationaal rijbewijs nodig
  • Alcoholgehalte in het bloed is 0,8 promille (0,5 promille in Schotland)
  • De maximumsnelheid is 48 km/u in de bebouwde kom, 96 km/u buiten de bebouwde kom en 112 km/u op autowegen en autosnelwegen.
  • Handsfree telefoneren achter het stuur is alleen toegestaan.
  • Veiligheidsgordels moeten op alle zitplaatsen worden gedragen.
  • Roken in het voertuig is verboden indien de passagier jonger is dan 18 jaar.
  • Een ononderbroken gele of rode streep aan de rand van de weg betekent verboden te parkeren (alleen stoppen voor laden en lossen), evenals een ononderbroken dubbele streep.

Dit moet worden opgemerkt:

De London Congestion Charge geldt van maandag tot vrijdag tussen 07.00 en 22.00 uur en wordt per auto per dag in rekening gebracht (£15). Er kan online, per telefoon of per app worden betaald. De zone wordt gemarkeerd met verkeersborden of grondmarkeringen (witte C op rode achtergrond) en wordt bewaakt door camera's.

Ontdek Londen met een huurauto

Met 8 miljoen inwoners is Londen de op twee na grootste stad van Europa en een van de meest fascinerende steden ter wereld met ontelbare bezienswaardigheden en een geweldige cultuur. Een stad vol contrasten tussen historische muren en moderne glazen paleizen, ontworpen door beroemde architecten als Norman Foster en Richard Rogers, en een bonte mengeling van multiculturalisme en typisch Britse tradities. Met uw huurauto rijdt u in ongeveer anderhalf uur comfortabel van Londen Luton Airport naar het hart van Londen. Parkeren langs de kant van de weg is mogelijk met een parkeerkaartje, maar voor een langer verblijf zijn de grote parkeerterreinen van particuliere bedrijven zoals Masterpark of National Car Parks (NCP) meer aan te bevelen. Laat u onderdompelen in de Britse metropool en bewonder de Big Ben, de grote klokkentoren en de belangrijkste bezienswaardigheid van Londen, Buckingham Palace met de traditionele ceremonie van het wisselen van de soldatenwacht, voel de middeleeuwse charme in de Tower of London en loop over wat waarschijnlijk de beroemdste basculebrug ter wereld is, de Tower Bridge. Naast Westminster Abbey en St Paul's Cathedral, een bezoek aan het British Museum of de Tate Modern, winkelen in Oxford of Bondstreet, bij Harrods, de beroemdste warenhuizen', op Camden Market of Borough Market, een wandeling door Hyde Park, flaneren op Piccadilly Circus en Trafalgar Square, zal de pulserende metropool u inspireren met zijn diversiteit. Voor het beste uitzicht gaat u naar de London Eye, het reuzenrad op de Theems, of naar het observatiedek van The Shard, met 309,6 meter het hoogste gebouw van Groot-Brittannië en de EU.

Chinatown Londen

Kust van Cornwall

De herfst is milder dan in de rest van het VK en de weelderige tuinen en parken vertonen dan een fascinerend schouwspel van rood, oranje, geel en roze. U ervaart er brede zandstranden en populaire badplaatsen zonder grote drommen toeristen. Er zijn verse oesters en nieuwe cider in de pubs. Natuurliefhebbers ontdekken tijdens wandeltochten wilde dieren zoals reeën en herten, en in de mist over het kleurrijke heidelandschap krijgt u een spookachtige misdaadsfeer. Een heel bijzonder spektakel zijn de Bonfire Nights, ook wel Gundpowder Plot of Guy Fawkes Day genoemd, een traditie die teruggaat tot de 17e eeuw. Het Gunpower Plot vond plaats op 5 november 1605. Een groep katholieken probeerde met de explosievenexpert Guy Fawkes het House of Parliament op te blazen met behulp van 36 vaten buskruit. Zelfs vandaag nog wordt met vuurwerk en fakkeltochten overal de mislukking van deze poging gevierd. Met uw huurauto bent u flexibel en kunt u prachtige plaatsen bezoeken, zoals Dover Castle, Canterbury, de tuinen van Sissinghurst, de krijtrotsen van The Seven Sisters, Brighton of het wereldwonder Stonehenge.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat