Huurauto Darmstadt

Autoverhuur Darmstadt vanaf 24 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Darmstadt

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Kia Picanto of gelijkwaardig
Kia Picanto
vanaf 46 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
TOYOTA AYGO
vanaf 48 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 48 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Ford KA 3dr A/C
vanaf 88 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Ford Focus of gelijkwaardig
Ford Focus
vanaf 52 €/dag
Compactklasse
 • Boekbaar zonder borg
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 55 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 55 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
VW Golf 5dr A/C
vanaf 124 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Skoda Octavia of gelijkwaardig
Skoda Octavia
vanaf 62 €/dag
Minibus
bijv. Seat Leon sw of gelijkwaardig
Seat Leon sw
vanaf 57 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Ford Galaxy of gelijkwaardig
Ford Galaxy
vanaf 71 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Tourneo custom of gelijkwaardig
Ford Tourneo custom
vanaf 106 €/dag
SUV
bijv. Seat Arona of gelijkwaardig
Seat Arona
vanaf 55 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 1 Series of gelijkwaardig
BMW 1 Series
vanaf 104 €/dag
Van
bijv. VOLKSWAGEN CADDY of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN CADDY
vanaf 180 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Autoverhuur Darmstadt: Symbiose van wetenschap en cultuur

Stadscentrum van Darmstadt

Ontdek de binnenstad van Darmstadt flexibel

Vakantie in Duitsland in 2020 is bijzonder populair. Verken Hessen en Darmstadt individueel met een huurauto. Waar is Darmstadt? In het zuiden van Hessen, in het Rijn-Maingebied, ligt de onafhankelijke stad Darmstadt. Met ongeveer 155.000 inwoners is het de vierde stad van Hessen, na de metropool Frankfurt, de staatshoofdstad Wiesbaden en de Noord-Hessische stad Kassel. Maar onderzoek en wetenschap zijn niet de enige belangrijke onderwerpen in Darmstadt. De stad heeft een interessante geschiedenis en biedt bewoners en gasten culturele hoogtepunten en talrijke bezienswaardigheden. Vooral in de omgeving zijn er veel bezienswaardigheden die bijzonder goed met de auto te verkennen zijn. Daarom is het ook voor de inwoners van de stad de moeite waard om een auto te huren voor een weekendje weg om het Rijn-Maingebied te verkennen.

Onderweg in de stad van de wetenschap

Skyline van Frankfurt

Ontdek Frankfurt am Main met de huurauto

De stad staat ook bekend als een wetenschapsstad en is ideaal om met een huurauto te worden verkend. Er is een groot aantal autoverhuurbedrijven in Darmstadt, die u hier bij MietwagenCheck kunt vergelijken wat betreft het PKWaanbod, maar ook wat betreft de prijs. Darmstadt dankt zijn bijnaam als wetenschapsstad trouwens aan zijn talrijke universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstituten. Bijzonder vermeldenswaard zijn de Technische Universiteit van Darmstadt en de EHD, zij hebben meer dan 40.000 studenten. Onder de onderzoeksinstellingen bevinden zich topfaciliteiten zoals het European Space Control Center, het GSI Helmholtz Center for Heavy Ion Research en drie instituten die behoren tot de Fraunhofer-Gesellschaft. De in Darmstadt gevestigde bedrijven en grote ondernemingen in de communicatie- en IT-sector voeren hier ook toegepast onderzoek uit. Een van de factoren die heeft bijgedragen aan deze ontwikkeling is de nabijheid van de stad bij de metropool Frankfurt am Main. Met een huurauto bent u er in slechts 20 - 30 minuten.

De mooiste steden van Hessen:

 • Frankfurt am Main
 • Wiesbaden
 • Darmstadt
 • Kassel
 • Marburg
 • Fulda
 • Hanau
 • Wetzlar

Autoverhuur in Darmstadt: Een stad in beweging

Russisch-orthodoxe kerk in Darmstadt

Op naar prachtige bezienswaardigheden in Darmstadt

De regio was al in voorchristelijke tijden gevestigd. Het huidige dorp is waarschijnlijk gesticht door de Franken in de vroege Middeleeuwen. De naam van de stad Frankfurt, de oversteekplaats van de Franken, gaat ook terug op hun vestigingsactiviteiten. Eeuwen later, in 1330, kreeg de zich gestaag ontwikkelende nederzetting haar stadsrechten, gecombineerd met het recht om markten te houden. Dit betekende een economische opleving, een periode van welvaart begon. Dit kreeg een bittere terugslag toen Darmstadt een nogal onbeduidende tweede verblijfplaats van de keurvorst van Hessen werd, wat een mooi klinkende titel met zich meebracht, maar gepaard ging met economische lasten. Pas toen Landgrave Georg de nevenlijn Hesse-Darmstadt stichtte en van Darmstadt zijn residentie maakte, kwam de geschiedenis van de stad op gang. In de eeuwen daarna ontwikkelde Darmstadt zich tot een centrum van cultuur en handel. Een voorbeeld hiervan is de kunstenaarskolonie op de Mathildenhöhe. Talrijke historische gebouwen en monumenten getuigen van de bewogen geschiedenis van de stad, die zich ondanks diverse tegenslagen gunstig heeft ontwikkeld. Vandaag de dag krijgt de bezoeker een vriendelijke, charmante grote stad voorgeschoteld, die ondanks het pulserende leven een bijzondere sfeer behoudt en niet hectisch lijkt.

Huurauto Darmstadt: Uitstekende transportverbindingen

Onderweg op de luchthaven van Frankfurt

Luchthaven Frankfurt: 25 kilometer van Darmstadt

Darmstadt is zeer gemakkelijk te bereiken met de bus, de trein en ook met het vliegtuig. De internationale luchthaven Frankfurt (FRA) ligt op 25 kilometer afstand. Frankfurt Airport is een van de grootste luchthavens in Duitsland. Er is een directe busverbinding tussen Darmstadt en Frankfurt Airport. Bij Darmstadt ligt een commercieel vliegveld en het vliegveld Egelsbach, ongeveer 15 kilometer ten zuiden van Frankfurt Airport.

Het Centraal Station van Darmstadt biedt zeer goede verbindingen via de Main-Neckarspoorweg en de Odenwaldbaan en de Rhein-Main-spoorweg. Dit biedt uitstekende verbindingen met de regio en ook met verder weg gelegen grote steden als Karlsruhe, Stuttgart, München en, in het noorden, Kassel, Göttingen, Hannover en Hamburg.

U kunt een huurauto krijgen bij het autoverhuurbedrijf op de luchthaven, in de buurt van het centraal station en op vele andere autoverhuurbedrijven in de stad. Het is echter belangrijk dat u de prijzen vergelijkt voordat u een auto huurt om erachter te komen welk autoverhuurbedrijf u kan voorzien van een goede en goedkope huurauto.

De huurauto biedt vele voordelen in Darmstadt

Geniet van het comfort van een huurauto. Wees onafhankelijk van het openbaar vervoer. U kunt uw tijd flexibel indelen naar uw eigen wensen. Met een huurauto zit u letterlijk op de bestuurdersstoel van uw eigen reis.

De huurauto geeft u een hoge mate van flexibiliteit en onafhankelijkheid. Het geeft u veel vrijheid voor spontane beslissingen, wat weer ten goede komt aan het vakantieprogramma. Zelfs als u op zakenreis bent in Darmstadt, geniet u van de voordelen die de huurauto biedt. Daarnaast is er het grote aanbod aan voertuigtypen dat bij het autoverhuurbedrijf verkrijgbaar is. Trakteer uzelf eens op een heel ander type voertuig! Huur een cabriolet of een andere cabriolet SUV en geniet van een compleet nieuwe rijervaring.

De juiste verzekering voor uw huurauto in Darmstadt

Kies de juiste verzekering

Veilig op de weg met de juiste verzekering

Niet voor niets biedt het autoverhuurbedrijf zijn klanten een allround verzekeringspakket aan. De volledig omniumverzekering zonder eigen risico dekt u in ieder geval. Als u heeft gekozen voor de volledig omniumverzekering zonder eigen risico, bent u zonder risico onderweg.

In ieder geval, wees gerust. Daarom is de volledig omniumverzekering zonder eigen risico het allroundpakket op het gebied van de verzekering van de huurauto. De volledig omniumverzekering zonder eigen risico betaalt zich altijd uit. Selecteer individuele filters voor nog meer flexibiliteit.

Als alternatief helpen wij u graag met onze servicepakketten

Service pakket Diensten inbegrepen
Basis Eerlijke brandstofregulering; volledige bescherming tegen diefstal
Plus + Zonder overdaad; Alle kilometers vrij
Allround zorgeloos + Glas- en bandbescherming

Bespaar geld: In sommige gevallen is het Pluspakket zelfs goedkoper dan het Basispakket. Vergelijk de vele aanbiedingen voor Darmstadt en omgeving.

Conclusie voor de autoverhuur in Darmstadt

Is het de moeite waard om een auto te huren in Darmstadt? Het is de moeite waard om Darmstadt te ontdekken met een huurauto. Bewonder de bezienswaardigheden en geniet van de bijzondere sfeer van deze charmante stad. Maak van de gelegenheid gebruik om de ene of de andere excursie in de regio te maken met uw huurauto. Bezoek de bruisende metropool aan de Main, of de romantische plaatsen langs de Bergstraße, het beroemde Odenwald, of de charmante steden aan de Rijn en de Main.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders