Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Mainz

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 21 beoordelingen voor Mainz
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Mainz

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Mainz bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 27 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
7 Dagen van 26.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. OPEL CORSA
7 Dagen van 26.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 26.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Mainz met een goedkope huurauto

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair in 2021. Haal meer uit uw reis met een huurauto in Mainz. In een grote stad zijn er vooral veel aanbiedingen van huurauto's. Met een navigatiesysteem is het verkennen van elke stad een fluitje van een cent. Vergelijk snel en eenvoudig verschillende autoverhuurbedrijven in Mainz . Op MietwagenCheck is het eenvoudig om uw droomauto te vinden vanuit het comfort van uw eigen huis. Een huurauto biedt vele voordelen, vooral dit jaar. U bent flexibel in uw planning door gebruik te maken van de huurauto. De huurauto geeft u mobiliteit en onafhankelijkheid. Let bij het vergelijken op de prijs-prestatieverhouding. Vanuit Mainz is een uitstapje naar de zusterstad Wiesbaden altijd de moeite waard. De twee hoofdsteden van de deelstaten (Hessen/Rijnland-Palts) worden gescheiden door de Rijn.
Theodor-Heuss-Brug Mainz

Uw huurauto en de verzekering ervan - volledig omniumverzekering zonder eigen risico?

Met de juiste verzekering beschermt u zichzelf

De juiste bescherming met de juiste verzekering

Als u een auto wilt huren, moet u bijzondere aandacht besteden aan de verzekeringskwesties. Meestal biedt de verzekeringsmaatschappij de mogelijkheid van een volledige omniumverzekering zonder eigen risico. Nu maakt dit het aanbod niet per se goedkoop, maar de extra kosten voor de optie volledig uitgebreide verzekering zonder eigen risico worden heel verstandig geïnvesteerd. Er zijn natuurlijk nog andere opties beschikbaar bij de verzekeringsmaatschappij, maar de volledig omniumverzekering zonder eigen risico biedt de optimale verzekeringsdekking. Controleer de meerprijs en beslis dan of de all-round bescherming in termen van verzekering niet de meerprijs waard is voor de volledig uitgebreide verzekering zonder eigen risico.

Mainz - de Gutenbergstad aan de Rijn

Luchtfoto van Mainz

Flexibel op weg in Mainz

De stad Mainz ligt aan de Rijn en is de hoofdstad van de deelstaat Rijnland-Palts. Mainz heeft meer dan 200.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van Rijnland-Palts. De universiteitsstad kan terugblikken op een interessante geschiedenis en scoort met talrijke bezienswaardigheden. Vandaag de dag presenteert Mainz zich als een levendige en charmante stad. De plaatselijke bevolking en bezoekers houden van de bijzondere sfeer en de manier van leven. Niet voor niets wordt Mainz beschouwd als een bolwerk van het Rijnlandse carnaval. Het vrolijke basisakkoord is ook merkbaar in het dagelijks leven. Mainz is de thuishaven van verschillende radio- en televisiestations, waaronder de Tweede Duitse Televisie met haar grappige pauzekarakters, de beminnelijke Mainzelmännchen. Een van de beroemdste zonen van de stad en wereldwijd bekend is Johannes Gutenberg, de uitvinder van de moderne boekdrukkunst en de drukpers.

Bezienswaardigheden in Mainz

Mainz inspireert met ontelbare gebouwen uit verschillende eeuwen, die de geschiedenis van de stad weerspiegelen. Er zijn overblijfselen uit de Romeinse tijd, waaronder de Drusussteen, de Romeinse Poort of de Dativius-Victorboog. Het Haus zum Stein en de IJzertoren, waar tegenwoordig kunsttentoonstellingen worden gehouden, dateren uit de Middeleeuwen. De stad beleefde een periode van welvaart tijdens de verkiezingsperiode. Er zijn talrijke gebouwen uit die tijd bewaard gebleven, die de toeschouwer ook vandaag nog bekoren door het evenwicht van hun architectuur en hun harmonie. Hiertoe behoren het prachtige keurvorstelijke paleis, de oude universiteit, de oude wapenkamer en de keurvorstelijke stallen, de Golden Ross-kazerne. Andere bezienswaardige gebouwen zijn het Staatstheater, de Citadel op de Jakobsberg en de prachtige Theodor Heussbrug. De brug is een van de mooiste bruggen over de Rijn. Talrijke monumenten en fonteinen bepalen het beeld van de stad, bijvoorbeeld het Gutenberg Monument, de Marktfontein of de Nagelzuil. Interessante musea zoals het Landesmuseum of het Dommuseum trekken bezoekers met interessante speciale tentoonstellingen. Tot de belangrijkste sacrale gebouwen in Mainz behoren de Romaanse Dom van St. Martin, de gotische Hallenkirche van St. Stephen en de Christuskirche met haar indrukwekkende koepel.

Kathedraal van St. Martin in Mainz

Beleef Mainz en wees mobiel

De vrolijke manier van leven die in Mainz heerst, is het best voelbaar bij de vele festivals en evenementen. Er is de betoverende Mainzer Rhein-Frühling, het Oktoberfest, de Museumsnacht, de kerstmarkten, de Sommerlichter en last but not least de wijnfeesten. Wijn speelt een grote rol in het levendige Mainz, net als de speciale Mainzer keuken. Flaneer over de charmante promenades, geniet van het winkelen in de winkelcentra of de charmante kleine winkeltjes en neem een pauze in een van de goede restaurants. Hier krijgt u lekkernijen uit de regionale keuken geserveerd, bijvoorbeeld de Spundekäs' of de Handkäs' met muziek. Ook de combinatie "Worscht, Weck und Woi" (worst, broodjes en wijn) is een typische Mainz-specialiteit.

Mainz scoort met uitstekende vervoersverbindingen

Luchthaven Frankfurt

Luchthaven Frankfurt am Main: 25 minuten afstand

Mainz is zeer gemakkelijk te bereiken met de langeafstandsbus en de trein. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is in Frankfurt am Main. Het is de grootste luchthaven van Duitsland en een van de belangrijkste luchthavens wereldwijd. Het ligt op slechts 25 kilometer afstand en is gemakkelijk te bereiken vanuit Mainz. Er is een directe busverbinding tussen Mainz en de luchthaven Frankfurt-Hahn, die ongeveer 80 kilometer verderop ligt. De luchthaven Frankfurt-Hahn is een populaire bestemming voor goedkope vluchten. Op de treinstations en luchthavens vindt u een ruime keuze aan autoverhuurders. U kunt daar meteen bij aankomst een huurauto krijgen en erop uit trekken om de stad te verkennen. Als u de stad Mainz verkent, zult u de kleurrijke straatnaambordjes opmerken. Al sinds 1853 zijn de straten die loodrecht op de Rijn staan, gemarkeerd met rode borden. Straten die parallel lopen aan de Rijn zijn gemarkeerd met blauwe borden. Kleinere straten, vooral in de districten die verder van de Rijn liggen, hebben witte straatnaambordjes. Mainz heeft een milieuzone in het centrum van de stad. Alleen voertuigen met het juiste milieusticker zijn hier toegestaan.

Vergelijk de aanbiedingen voor huurauto's - het is de moeite waard

Een vergelijking van autoverhuur aanbiedingen is nuttig en belangrijk om aanbiedingen te vinden die tegelijkertijd goed en goedkoop zijn. Dat komt omdat de aanbiedingen goed en goedkoop zijn als de prijs-kwaliteitverhouding goed is.

Het aanbod van de autoverhuur kan worden aangevuld met extra diensten. Er zijn bijvoorbeeld extra bestuurders, eenrichtingsverhuur met terugkeer op andere stations of verzekeringskwesties. Ga na welke extra opties voor u relevant zijn.

Huurauto Mainz: Extra bestuurder

Een extra bestuurder is zinvol als u langere afstanden wilt afleggen en om beurten wilt rijden. De extra bestuurder is een opluchting voor de chauffeur. Maar de optie extra bestuurder gaat meestal gepaard met hogere huurprijzen. Daarom moet u overwegen of u de extra driver nodig hebt of dat u zonder deze optie kunt. Hetzelfde geldt voor huur van een enkele reis.

Autoverhuur in Mainz: Huur huurauto enkele reis

Als u van plan bent de huurauto op een ander station dan de ophaallocatie in te leveren, gaat het om eenrichtingsverhuur. Deze brengen meestal extra kosten met zich mee, want als u de auto bij andere stations inlevert, moet het autoverhuurbedrijf voor de teruggave van het voertuig zorgen. Daarom zijn eenrichtingsverhuurders niet zo goedkoop als de varianten waarbij de inlevering plaatsvindt op de stations waar de auto werd gehuurd. Indien u met de huurauto uitsluitend in een bepaalde regio verblijft, is de optie van enkele reis huren niet aan te raden.

Autohuur Mainz: De borg

Het bedrag van de waarborgsom is niet uniform, maar het is wereldwijd vereist bij het huren van een auto. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf worden verschillende borgsommen gevraagd. Maar aangezien u de waarborg terugkrijgt wanneer u het voertuig terugbrengt, doet de waarborg er niet echt toe bij het vergelijken van de offertes.

Conclusie over autoverhuur in Mainz:

Mainz is de reis waard. Verken echter niet alleen de stad zelf met uw huurauto, maar maak ook een ommetje naar de charmante omgeving, bijvoorbeeld naar het lieflijke Rheingau of het romantische Middenrijndal. Wijnopslaggebouw in de haven van Mainz

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

21 Ervaringen van onze klanten in Mainz

Beoordeling van Alexander S.

“Vriendelijk en bekwaam personeel. Ik zal graag weer boeken.”

Beoordeling van Anton C.

“Alles verliep ideaal en snel. Ik zal graag weer boeken.”

Beoordeling van Anna O.

“De verhuurder ter plaatse was zeer vriendelijk en is een aanrader. Ik zal proberen mijn volgende boekingen daar weer te maken.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat