Huurauto Mainz

Huurauto Mainz vanaf 19 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Mainz

Kleine auto
Kleine auto
bijv. VW Up of gelijkwaardig
VW Up
vanaf 17 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 20 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
VW UP
vanaf 24 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
VW Up
vanaf 17 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Opel Astra of gelijkwaardig
Opel Astra
vanaf 19 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 22 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Astra
vanaf 26 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Opel Astra
vanaf 19 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. VW Passat of gelijkwaardig
VW Passat
vanaf 23 €/dag
Minibus
bijv. VW Golf Kombi of gelijkwaardig
VW Golf Kombi
vanaf 21 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. FORD GALAXY of gelijkwaardig
FORD GALAXY
vanaf 29 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. FORD TOURNEO of gelijkwaardig
FORD TOURNEO
vanaf 46 €/dag
SUV
bijv. NISSAN QASHQAI of gelijkwaardig
NISSAN QASHQAI
vanaf 26 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 530 D of gelijkwaardig
BMW 530 D
vanaf 43 €/dag
Vrachtwagen
bijv. GR.5 MAN 8.180 KOFFER of gelijkwaardig
GR.5 MAN 8.180 KOFFER
vanaf 123 €/dag
Van
bijv. VOLKSWAGEN CADDY of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN CADDY
vanaf 30 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag nog tot 14:00
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Ontdek Mainz met een redelijk geprijsde huurauto

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair in 2020. Met een huurauto in Mainz haalt u meer uit uw reis. In een grote stad zijn er vooral veel aanbiedingen van huurauto's. Het navigatiesysteem maakt van het verkennen van elke stad een makkie. Vergelijk gemakkelijk verschillende autoverhuurbedrijven in Mainz. Met MietwagenCheck kunt u eenvoudig uw droomauto van huis halen. Een huurauto biedt veel voordelen, vooral dit jaar. U bent flexibel in uw planning door gebruik te maken van de huurauto. De huurauto geeft u mobiliteit en onafhankelijkheid. Let bij het vergelijken op de prijs-prestatieverhouding. Vanuit Mainz is een uitstapje naar de zusterstad Wiesbaden altijd de moeite waard. De twee staatshoofdsteden (Hessen/Rijnland-Palts) worden door de Rijn gescheiden.
Theodor Heuss Bridge Mainz

Uw huurauto en de bijbehorende verzekering - volledig compleet zonder eigen risico?

Met de juiste verzekering beschermt u zichzelf

Juiste bescherming met de juiste verzekering

Als u een auto wilt huren, moet u speciale aandacht besteden aan de verzekeringskwesties. In de meeste gevallen biedt de verzekeringsmaatschappij de mogelijkheid van een volledige omniumverzekering zonder eigen risico. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat het aanbod goedkoop is, maar de extra kosten voor de volledige verzekering zonder eigen risico zijn vrij redelijk. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden met de verzekering, maar de volledig omniumverzekering zonder eigen risico biedt de optimale verzekeringsdekking. Controleer de meerprijs en beslis dan of de allround bescherming in termen van verzekering de meerprijs voor de volledige dekking zonder eigen risico niet waard is.

Mainz - de stad Gutenberg aan de Rijn

Luchtfoto van Mainz

Flexibiliteit op de weg in Mainz

De stad Mainz ligt aan de Rijn en is de hoofdstad van de deelstaat Rijnland-Palts. Mainz heeft meer dan 200.000 inwoners en is daarmee ook de grootste stad van Rijnland-Palts. De universiteitsstad kan terugblikken op een interessante geschiedenis en scoort met talrijke bezienswaardigheden. Vandaag de dag presenteert Mainz zich als een levendige en tegelijkertijd charmante stad. De lokale bevolking en de bezoekers houden van de bijzondere sfeer en manier van leven. Niet voor niets wordt Mainz beschouwd als een bolwerk van het Rijnlandse carnaval. Het vrolijke basisakkoord is ook in het dagelijks leven voelbaar. Verschillende radio- en televisiestations zijn gevestigd in Mainz, waaronder de Tweede Duitse Televisie met zijn grappige pauzefiguren, het sympathieke Mainzelmännchen. Een van de beroemdste zonen van de stad en wereldwijd bekend is Johannes Gutenberg, de uitvinder van de moderne boekdruk en drukpers.

Bezienswaardigheden in Mainz

Mainz inspireert met talloze gebouwen uit verschillende eeuwen, die de geschiedenis van de stad weerspiegelen. Er zijn overblijfselen uit de Romeinse tijd, waaronder de Drususstein, de Romeinse poort of de Dativius Victor-boog. Het Haus zum Stein en de IJzeren Toren, waar tegenwoordig kunsttentoonstellingen worden gehouden, dateren uit de Middeleeuwen. De stad beleefde een periode van welvaart in de tijd van de keurvorst. Talrijke gebouwen uit die periode zijn bewaard gebleven, die de bezoeker tot op de dag van vandaag verrassen met het evenwicht van hun architectuur en hun harmonie. Het gaat om het prachtige Kiespaleis, de Oude Universiteit, de Oude Wapenkamer en de Kiezersstallen, de Gouden Ross-kazerne. Andere bezienswaardige gebouwen zijn het Staatstheater, de Citadel op de Jakobsberg en de prachtige Theodor Heuss-brug. De brug is een van de mooiste brugconstructies over de Rijn. Talrijke monumenten en fonteinen bepalen het beeld van de stad, bijvoorbeeld het Gutenbergmonument, de marktfontein of de spijkerkolom. Interessante musea zoals het Landesmuseum of het Dommuseum trekken bezoekers aan met interessante speciale tentoonstellingen. Tot de belangrijkste sacrale gebouwen in Mainz behoren de Romaanse kathedraal St. Martin, de gotische hallenkerk St. Stephan en de Christuskirche met zijn indrukwekkende koepel.

Kathedraal van St. Martin in Mainz

Ervaar Mainz en wees mobiel

De vrolijke manier van leven die in Mainz heerst, is het best te voelen op de vele festivals en evenementen. Er is de betoverende Mainz-Rijnse lente, het Oktoberfest, de Museumnacht, de kerstmarkten, de zomerlampen en niet te vergeten de wijnfeesten. Wijn speelt een belangrijke rol in de bruisende stad Mainz, net als de speciale Mainz-keuken. Wandel door de betoverende promenades, geniet van het winkelen in de winkelcentra of de charmante kleine winkeltjes en neem een pauze in een van de gecultiveerde restaurants. Hier worden lekkernijen uit de regionale keuken geserveerd, bijvoorbeeld 'Spundekäs' of 'Handkäs' met muziek. Ook de combinatie "Worscht, Weck und Woi" (worst, broodjes en wijn) is een typische Mainz-specialiteit.

Mainz scoort met uitstekende vervoersverbindingen

Luchthaven van Frankfurt

Luchthaven Frankfurt am Main: op 25 minuten afstand

Mainz is zeer gemakkelijk te bereiken met de bus en de trein. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is in Frankfurt am Main. Het is de grootste luchthaven van Duitsland en een van de belangrijkste luchthavens ter wereld. Het ligt op slechts 25 kilometer afstand en is gemakkelijk te bereiken vanaf Mainz. Er is een directe busverbinding tussen Mainz en de luchthaven Frankfurt-Hahn, die op ongeveer 80 kilometer afstand ligt. Frankfurt-Hahn Airport is een populaire bestemming voor goedkope vluchten. Op de treinstations en vliegvelden vindt u een breed scala aan autoverhuurservices. U kunt daar direct bij aankomst een huurauto krijgen en op weg gaan om de stad te verkennen. Wanneer u de stad Mainz verkent, zult u de kleurrijke straatnaamborden opmerken. Sinds 1853 zijn de straten die loodrecht op de Rijn lopen, gemarkeerd met rode borden. Blauwe borden dragen de straten die parallel aan de Rijn lopen. Kleinere wegen, vooral in de districten verder weg van de Rijn, hebben witte verkeersborden. Mainz heeft een milieuzone in het centrum van de stad. Alleen voertuigen met de juiste milieubadge zijn hier toegestaan.

Vergelijk de aanbiedingen voor huurauto's - het is de moeite waard

Een vergelijking van de autoverhuuraanbiedingen is nuttig en belangrijk om aanbiedingen te vinden die goed en tegelijkertijd goedkoop zijn. Omdat de aanbiedingen goed en goedkoop zijn als de prijs-prestatieverhouding goed is.

Het autoverhuuraanbod kan worden aangevuld met extra diensten. Het gaat bijvoorbeeld om extra chauffeurs, eenrichtingsverhuur met teruggave op andere stations of om verzekeringskwesties. Controleer welke extra opties voor u relevant zijn.

Mietwagen Mainz: Extra bestuurders

Een extra bestuurder is zinvol als u langere afstanden wilt afleggen en om beurten wilt rijden. De extra bestuurder is een opluchting voor de bestuurder. Maar de extra bestuurdersmogelijkheid wordt meestal geassocieerd met hogere huren. Daarom moet u overwegen of u de extra driver nodig hebt of dat u niet zonder deze optie kunt. Hetzelfde geldt voor eenrichtingsverhuur.

Huurauto Mainz: Eenrichtingsverhuur

Als u van plan bent de huurauto terug te brengen naar een andere locatie dan de ophaallocatie, dan zijn dit eenrichtingsverhuur. Deze zijn meestal onderworpen aan een toeslag, want als u de auto op andere stations inlevert, moet het autoverhuurbedrijf zorgen voor de inlevering van het voertuig. Eenrichtingsverhuur is daarom niet zo goedkoop als de teruggave op de stations waar de auto is gehuurd. Als u alleen in een bepaalde regio bent met de huurauto, is de optie voor eenrichtingsverhuur niet aan te raden.

Huurauto Mainz: De borg

Het bedrag van de waarborg is niet uniform, maar het is wereldwijd vereist bij het huren van een voertuig. Afhankelijk van de huur van de auto worden verschillende borgsommen gevraagd. Echter, aangezien u de borg terugkrijgt wanneer u het voertuig terugbrengt, is de borg eigenlijk irrelevant bij het vergelijken van aanbiedingen.

Conclusie over autoverhuur in Mainz:

Mainz is de reis waard. Verken echter niet alleen de stad zelf met uw huurauto, maar maak ook een omweg in de charmante omgeving, bijvoorbeeld naar de mooie Rheingau of het romantische Midden-Rijndal. Wijnopslaggebouw in de haven van Mainz

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders