Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Frankfurt-Hahn

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Frankfurt-Hahn
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Frankfurt-Hahn

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Frankfurt-Hahn bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 23 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 31.03 - 07.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
7 Dagen van 31.03 - 07.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 34 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 31.03 - 07.04.2024
Voorbeeld auto

Als u in de winter naar Frankfurt reist, kunt u zich verheugen op tal van hoogtepunten om te verkennen met autohuur vanaf Frankfurt Hahn Airport. Rijd bijvoorbeeld naar de Kunsthalle of het Naturmuseum Senckenberg. En natuurlijk mag een bezoek aan een van de kerstmarkten in Frankfurt niet ontbreken. Met uw eigen huurauto kunt u op elk moment zelfstandig en flexibel reizen.

Autoverhuur in de luchthaven van Frankfurt-Hahn

Frankfurt met luchthaven

Met een huurauto vanaf Frankfurt-Hahn Airport (HHN), geboekt bij een autoverhuurbedrijf via MietwagenCheck, kunt u direct aan uw verdere reis beginnen. Of u nu de prachtige regio Rijnland-Palts wilt verkennen of een van de nabijgelegen steden in het Ruhrgebied of Frankfurt wilt bereiken. Met een huurauto is dit gemakkelijk en ongecompliceerd. MietwagenCheck biedt u de beste selectie van elke huurauto en lage prijzen op Frankfurt-Hahn Luchthaven aanbiedingen en hun uitgebreide auto huren selectie.

Lente in Frankfurt am MainMenu-InvoerEvenementen

Frankfurt am Main in de lente

De lente heeft gewoon de aangenaamste temperaturen, wanneer de laatste sneeuw van de winter langzaam smelt en de natuur weer tot leven komt. De temperaturen worden warmer en je kunt eindelijk weer meer doen. Langzaam openen cafés en restaurants hun buitenterreinen weer en kun je weer in een biertuin gaan zitten om bij mooi weer van een koud biertje te genieten, zoals bijvoorbeeld bij Deck 8. Nu kun je weer langzaam naar een park gaan en spontaan gaan barbecueën, of gewoon bij de Main gaan zitten en van het uitzicht genieten. Zoals in veel grote steden in Duitsland is er ook in Frankfurt een lentefeest, de zogenaamde Dippemess, waar u een ritje kunt maken in een reuzenrad, verschillende hapjes kunt proeven en nog veel meer achtbanen kunt berijden. Het vindt plaats in april of anders in september. Met een huurauto bent u veel flexibeler in Frankfurt en kunt u gemakkelijk overal komen waar u maar wilt.

Excursiebestemmingen met de huurauto rond de luchthavenMenu-Entree

Trier

Trier

Mannheim

Mannheim

Keulen

Keulen

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven HHN Reistijd
Trier ongeveer 79 kilometer ongeveer 1 uur
Kaiserslautern ongeveer 104 kilometer ongeveer 1 uur en 15 minuten
Luxemburg ongeveer 110 kilometer ongeveer 1 uur en 25 minuten
Frankfurt ongeveer 120 kilometer ongeveer 1 uur en 25 minuten
Mannheim ongeveer 134 kilometer ongeveer 1 uur en 20 minuten
Keulen ongeveer 170 kilometer ca. 2 uur

De vervoersverbindingen naar de luchthaven Frankfurt-Hahn

Luchthaven Frankfurt

Hoewel er voor iedereen een geschikte huurauto te vinden is op de luchthaven Frankfurt-Hahn, kunt u ook een huurauto ophalen in het stadscentrum van Frankfurt am Main, Mainz of het nabijgelegen Mannheim. Of u kunt direct op de luchthaven Frankfurt-Hahn kiezen voor een huurauto en daarmee de omgeving verkennen.
De belangrijkste verbinding met de luchthaven Frankfurt-Hahn in oostelijke richting is de Bundesstraße 50, die vanaf de afrit Rheinböllen op een nieuw aangelegd stuk in de richting van de A 61 naar vier rijstroken is verbreed. In het westen in de richting van Trier is de Bundesstraße 327 gedeeltelijk verbreed naar drie rijstroken.

Informatie over de luchthaven Frankfurt-Hahn HHN

Luchthaven Frankfurt

Op de luchthaven Frankfurt-Hahn hebt u ook de mogelijkheid om te winkelen, te eten en nog veel meer na uw aankomst of voor uw vertrek. In de Heinemann Duty Free Shop bijvoorbeeld wacht u na de veiligheidscontrole een ruime keuze aan sterke dranken, sigaretten, snoepgoed, parfums, cosmetica en andere accessoires tegen bijzonder lage prijzen. Van modern tot antiek: snuffel door een rijke selectie geschenken en decoratieve voorwerpen, fantasiejuwelen en souvenirs in de Art and Gift Gallery in Area B van de luchthaven. In de kiosk vindt u de internationale pers, reisgidsen en ansichtkaarten. Bovendien kunt u bij de geldautomaat in zone A geld opnemen en stortingen verrichten.

Het culinaire aanbod op de luchthaven HHN

skyline van Frankfurt

Bij BäckSnäck Jung in de zones A en B en in beide veiligheidszones is een ruim assortiment traditionele bakkerswaren en k rakelingen verkrijgbaar, evenals koffie en een selectie gebak, taarten en ijs. Coffee Fellows biedt koffiespecialiteiten in alle denkbare variaties. Naast de klassieke koffiedranken zoals espresso, cappuccino en café latte , worden deep L liefhebbers verrast door seizoensgebonden creaties en nieuwe ontwikkelingen. Bij Extrawurst in wijk B worden verschillende worstvarianten aangeboden, zoals braadworst, kielbasa, chili-worst en runderworst. Frietjes, salades en vers getapt bier uit de eigen brouwerij ronden het aanbod af. Er is ook een filiaal van de fast-food keten McDonalds en Subway op de luchthaven.

Overnachting op de luchthaven Frankfurt-Hahn HHN

Hoofdtoren Frankfurt

Het B&B Hotel Frankfurt-Hahn Airport bevindt zich op de luchthaven direct tegenover de terminal en is daarom het ideale uitgangspunt voor vakantie- en zakenreizen. Onze hotelgasten die met de auto komen, kunnen parkeren in de parkeergarage "P1" tegen een speciaal tarief van € 5,50 per nacht. B&B HOTELS biedt alles wat u echt nodig hebt en doet dat zonder alle toeters en bellen die alleen maar onnodig geld kosten. Het perfecte idee voor stadsreizigers die zoveel mogelijk voor de stad willen overlaten. Voor zakenreizigers die liever investeren in hun bedrijf dan in dure accommodatie. En natuurlijk voor gezinnen, die zelfs in onze voordelige familiekamers kunnen verblijven. Trouwens, we zijn allesbehalve zuinig met fris design en zinvolle extra's.

Sport en vrije tijd rond de luchthaven HHN

Uitzicht op Frankfurt

Op afspraak kunt u individueel deelnemen aan een rondleiding op de luchthaven Frankfurt Hahn. De 9-holes golfbaan van de Golf-Club Hahn e.V. ligt direct naast de luchthaven. Huurmateriaal is beschikbaar en proeflessen zijn mogelijk. Bovendien is er op de luchthaven ook een kartbaan voor snelle achtervolgingen. U vindt het in gebouw 1001, voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met de kartbaan.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat