Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren Gauteng

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 145 beoordelingen voor Gauteng
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Gauteng

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Gauteng bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 16 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. KIA PICANTO
7 Dagen van 26.07 - 02.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Suzuki S-Presso
7 Dagen van 26.07 - 02.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. KIA PICANTO
7 Dagen van 26.07 - 02.08.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Gauteng met een huurauto

Pretoria centrum van Pretoria

Gauteng is een provincie in Zuid-Afrika. In totaal zijn er 9 provincies. Ze kunnen mogelijk worden vergeleken met de deelstaten in Duitsland. Er wonen ongeveer 15 miljoen mensen in deze provincie. Dit komt omdat er twee belangrijke steden van Zuid-Afrika in Gauteng liggen. Ten eerste, het is Johannesburg. Ten tweede, het is Pretoria. In beide steden is het aanbod van de partners van MietwagenCheck groot. Het is echter ook mogelijk om op andere locaties een huurauto te boeken. Bent u van plan een reis naar Zuid-Afrika te maken? Waarom niet een auto huren om uw reis af te ronden? Zo kunt u de provincie spontaan en comfortabel verkennen.

Autohuur op de luchthaven in Zuid-Afrika

Luchthavenverkeersleidingstoren

Er zijn verschillende luchthavens in Gauteng. Als u de regio wilt verkennen komt u waarschijnlijk aan op de luchthaven van Johannesburg. Ten tweede is er de Grand Central Airport bij Johannesburg. Er vliegen echter aanzienlijk meer internationale luchtvaartmaatschappijen naar de O.K. Tambo luchthaven. Waar is Johannesburg Airport? De luchthaven ligt ongeveer 20 km buiten het centrum van Johannesburg en op ongeveer 40 minuten afstand van Pretoria.

Directe vluchten vanuit Duitsland worden aangeboden door Lufthansa en Southern African Airways vanuit München en Frankfurt. Als u geen probleem heeft met een tussenstop, kunt u vanaf bijna alle andere Duitse luchthavens een verbinding met Johannesburg vinden. Op de luchthaven zijn er veel verschillende autoverhuurbedrijven die partners zijn van Car Rental Check. Waar zijn de autoverhuurstations op de luchthaven van Johannesburg? U boekt een voertuig vooraf via de prijsvergelijking en ontvangt het direct op de luchthaven. Er zijn stations direct in de terminal en naast de luchthaven. Deze worden buiten de terminal bereikt via een pendelbus.

Met een huurauto in Pretoria

Pretoria centrum van Pretoria

Pretoria centrum van Pretoria

Pretoria is de hoofdstad van Zuid-Afrika met bijna 750.000 inwoners. In 2015 won de stad de prijs als "meest leefbare stad ter wereld". Een reden te meer om de huurautoreis vanuit Pretoria te beginnen. De hoofdstad ligt in een vallei omgeven door het Magalië gebergte. Waar kan ik een huurauto ophalen in Pretoria? Er zijn veel verschillende stations in het stadsgebied. Een andere oplossing zou zijn om de huurauto direct op de luchthaven op te halen. De volgende is O.J. Tambo Airport.

Als u uw huurauto op de straten van de stad rijdt, zult u merken waarom de hoofdstad beroemd is om zijn vele tuinen, parken en struiken. Vooral in het voorjaar bloeit de stad op tot een bijzondere schoonheid. De bekende Jacaranda's bloeien dan in een delicate paarse kleur. Wat kan ik doen met een huurauto in Pretoria? Hier vindt u een aantal andere bezienswaardigheden en attracties die u niet mag missen tijdens uw volgende huurauto reis naar Gauteng.

 • Pretoria Botanische Tuinen van Pretoria

 • Eksteen Vervoerstechniek Museum

 • Melrose huis

 • Tranvaal Museum van de Nationale Geschiedenis

 • Gebouwen van de Unie

Ontdek Johannesburg met een huurauto

Johannesburg centrum

Johannesburg zal velen zeer verbazen. Helaas heeft de stad nog steeds de reputatie zeer gevaarlijk te zijn en minder interessant voor toeristen. Dit is echter slechts ten dele waar. In sommige hoeken van de stad moet je 's nachts niet alleen lopen. Echter, als u de stad doorkruist in uw huurauto, zult u merken dat de meeste delen van de stad veilig zijn. Steeds meer kunstenaars zijn naar de stad verhuisd. De wijken Maboneng en Braamfontein worden beschouwd als de nieuwe hippenkoolenwijken. De mensen zijn creatief en open voor buitenlanders en toeristen. Beleef ongewone huizen en de drukbezochte weekmarkten tijdens uw huurauto reis. Afstanden naar andere plaatsen in Zuid-Afrika met de auto zijn hier te vinden:

ligging verwijdering
Johannesberg Luchthaven 30 minuten
Pretoria 50 minuten
Kaapstad 13 uur
Durban 5 uur en 30 minuten

Roadtrip in Zuid-Afrika

Straat in Zuid-Afrika

Straat in Zuid-Afrika

Met een huurauto kunt u flexibel beslissen in welke volgorde u welke plaatsen u wilt bezoeken. Bij acceptatie in Johannesburg of Pretoria kunt u Zuid-Afrika volledig verkennen. De eenrichtingshuur zou ook hier mogelijk zijn. U kunt het voertuig bijvoorbeeld bij aankomst op de luchthaven van Johannesburg in ontvangst nemen en het later terugbrengen naar de luchthaven van Kaapstad op uw terugreis. Om dit te doen, selecteert u eenvoudigweg de gewenste ophaal- en afleverlocatie bij het zoeken naar MietwagenCheck. Bij de keuze van uw voertuig moet u er ook rekening mee houden of u alleen op wegen in het stadsgebied of ook op landwegen rijdt. Zuid-Afrika is echt een perfect road trip land. De bezienswaardigheden en natuurlijke attracties liggen meestal buiten de stad en ver uit elkaar. Bovendien is het openbaar vervoer slecht ontwikkeld. Bussen zijn meestal alleen beschikbaar in grote steden.

Driveboo Tip:

De kwaliteit van de nationale wegen is zeer goed. Landwegen zijn echter vaak alleen maar grindwegen. Een SUV zou hier een goed alternatief zijn.

Waar kan ik een SUV huren in Zuid-Afrika? Bijna elk verhuurstation van onze partners in Zuid-Afrika biedt SUV-voertuigen of off-road voertuigen aan. Bij het zoeken naar de beste aanbiedingen op MietwagenCheck kunt u in de filters de gewenste voertuigcategorie opgeven. Wij raden ook de volgende diensten aan bij het huren van een auto in Zuid-Afrika:

 • Volledig dekkende verzekering met terugbetaling van het eigen risico

 • antidiefstalbescherming

 • Eerlijke tankregeling (vol/volledig)

 • Gratis kilometers

 • Bescherming van glas en banden

Verkeer Varen in Zuid-Afrika

Verkeersbord Zuid-Afrika

Welke verkeersregels moet ik volgen in Zuid-Afrika? Let op: Bij het rijden op de nationale wegen wordt vaak tol geheven. Als u een huurauto bestuurt, moet u als bestuurder deze kosten zelf dragen. Het gaat echter om vrij kleine bedragen. Meestal is de prijs 8 tot 30 Rand. Het is ook links verkeer. In het algemeen kan ook worden gezegd dat het verkeer in Zuid-Afrika relatief beschaafd is. Er zijn veel haltes op sommige plaatsen.

De volgende snelheidslimieten zijn eveneens van toepassing:

straat zich haasten
binnensteden 60km/u
landwegen 100km/u
nationale wegen 120km/u

Tanken met de huurauto

Vergeleken met Europa is de benzine in Zuid-Afrika zeer goedkoop. De prijs varieert tussen 0,90 en 0,95 euro. Dit is echter erg duur voor de meerderheid van de inwoners van het Afrikaanse land. Waar kan je tanken in Zuid-Afrika? Er zijn tal van tankstations in en buiten de stad. Zelfs op de hoofdwegen of in nationale parken kunt u met uw huurauto gemakkelijk tankstations vinden. Er is een groot verschil tussen tanken en de meeste Europese landen. Je hoeft nooit echt zelf bij te tanken. Meestal kunt u ook het oliepeil en de bandenspanning controleren. Maar natuurlijk moet hiervoor een tip van twee tot vijf Rand worden gegeven.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat