Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in OR Tambo International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 145 beoordelingen voor de OR Tambo International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in OR Tambo International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In OR Tambo International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 18 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Suzuki Celerio
13 Dagen van 04.11 - 17.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. VW Polo Vivo
13 Dagen van 04.11 - 17.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
13 Dagen van 04.11 - 17.11.2024
Voorbeeld auto

In Johannesburg kunt u uw huurauto voor uw perfecte zomer direct op O. R. Tambo Airport ophalen. Reserveer uw huurauto van tevoren online en haal hem direct na aankomst op de luchthaven van Johannesburg op. Begin uw onvergetelijke zomervakantie in Johannesburg. Bezoek het Apartheidsmuseum, het Mandela House en kijk uit naar een spannende safari in een van de nationale parken met uw eigen huurauto.

Autoverhuur op de luchthaven van Johannesburg

Uitzicht over Johannesburg, Zuid-Afrika

Uitzicht over Johannesburg

Wees mobiel in Zuid-Afrika vanaf Johannesburg Airport (JNB) met een huurauto van MietwagenCheck. De luchthaven van Johannesburg (JNB, officiële naam: OR Tambo International Airport) is een internationale luchthaven bij Johannesburg in de Republiek Zuid-Afrika. Het is de drukste luchthaven van Afrika en de hub van de grootste luchtvaartmaatschappij van Afrika, South African Airways, en van talrijke kleinere luchtvaartmaatschappijen met non-stop vluchten naar alle continenten. Het dient ook als luchthaven voor de hoofdstad Pretoria. Neem een huurauto vanaf O.R. Tambo Airport en verken Johannesburg en omgeving op eigen gelegenheid.

Autoverhuur op de luchthaven van Johannesburg: Waar vind ik de autoverhuurbedrijven?

De autoverhuurbalies bevinden zich op niveau 0 in de parkeergarage tegenover de terminal voor binnenlandse vluchten. Er rijdt een gratis pendelbus rond de luchthaven tussen de verschillende terminals en andere faciliteiten. De volgende autoverhuurbedrijven zijn gevestigd op Johannesburg Luchthaven:

  • Avis
  • Bidvest / Begroting
  • Europcar
  • Hertz
  • Nationaal
  • Thrifty
  • lokale autoverhuurbedrijven

Lente in Johannesburg: een feest voor alle wijnliefhebbers.

Als u graag wijn drinkt, dan moet u zeker in het voorjaar naar Johannesburg afreizen. Aangezien de seizoenen in Zuid-Afrika omgekeerd zijn, vindt de wijnoogst plaats wanneer het hier lente is. Verheug u op spannende wijntours tijdens uw voorjaarsreis door Zuid-Afrika. Het beste is om op de luchthaven van Johannesburg een auto te huren en de omgeving op eigen gelegenheid te verkennen. Maar niet alleen wijnliefhebbers komen in het voorjaar in Johannesburg en omgeving aan hun trekken, maar ook alle sportliefhebbers. De lentemaanden zijn perfect voor watersport. Dus waar wacht je nog op? Breng de perfecte lente door in Johannesburg.

De luchthaventerminals van de luchthaven van Johannesburg

Vliegtuigen op tarmac

O.R. Tambo Luchthaven

Er zijn zes terminals op de luchthaven, maar deze kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdgebieden: de internationale terminals; de binnenlandse terminals; en de transit terminals. Terminals A1 en A2 zijn voor internationale passagiers, terwijl de andere twee terminals binnenlandse vluchten afhandelen.

Door de manier waarop de luchthaven is gebouwd, worden de vertrek- en aankomstterminals als afzonderlijke terminals beschouwd. De centrale terminal in aanbouw wordt Terminal A3 genoemd en wordt gebruikt voor zowel internationale als binnenlandse passagiers. De twee terminals, Terminal A en Terminal B, zijn geherstructureerd. Verscheidene luchtvaartmaatschappijen gebruiken nu Terminal B voor alle check-ins (bovenste verdieping, naast de aankomsthal), zowel voor binnenlandse als internationale vluchten. De luchtvaartmaatschappijen die het inchecken hebben verplaatst naar terminal B zijn South African Airways, South African Express, Airlink Air Mauritius en Qantas.

Wat zijn de luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen op Johannesburg Airport?

Luchtvaartmaatschappijen Bestemmingen in Europa (directe vluchten)
Air France Parijs-Charles de Gaulle
British Airways Londen-Heathrow
Iberia Madrid
KLM Amsterdam
Lufthansa Frankfurt-Main
Swiss International Air Lines Amsterdam
Virgin Atlantic Londen-Heathrow

De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die hier actief zijn, zijn South African Airways (Terminals A en B), Air France (Terminal A), KLM (Terminal A), Emirates (Terminal A) en meer dan 40 buitenlandse luchtvaartmaatschappijen, waaronder Lufthansa, Swiss International Air Lines en British Airways. Binnenlandse vluchten vanaf de Domestic Airport worden uitgevoerd door South African Express.

Welke voorzieningen zijn er in het luchthavengebouw?

Winkelen

Terminals A en B hebben 140 verkooppunten. De belastingvrije winkels bevinden zich na de veiligheidscontrole in terminal A en vele daarvan verkopen producten die exclusief zijn voor de luchthaven.

Eten en drinken

Op de luchthaven vindt u meer dan 40 restaurants die de culinaire diversiteit van Zuid-Afrika bieden.

Noodgevallen

Er is een reiskliniek, met medisch personeel dat 24 uur per dag beschikbaar is. Het politiebureau van de luchthaven is ook 24 uur per dag open.

Internet, postkantoor en stopcontacten

Er is een postkantoor in de aankomsthal. Op de luchthaven is er internet via een Wi-Fi / WLAN gratis voor ofwel 50 MB of 30 minuten, afhankelijk van wat het eerst van toepassing is, daarna wordt er een vergoeding gevraagd. In de meeste delen van de luchthaven zijn er stopcontacten voor passagiers, maar het kan zijn dat u een adapter nodig hebt.

Geldautomaten en wisselkantoren

Pinautomaten zijn te vinden bij de internationale aankomsthal en in de winkelruimte in de binnenlandse terminal. Alle grote Zuid-Afrikaanse banken zijn vertegenwoordigd en internationale creditcards worden geaccepteerd. U kunt geld wisselen bij de internationale aankomsthal. De maatschappijen zijn ABSA, American Express, Rennies en Master Currency.

Hotels in of bij de luchthaven

Het Garden Court OR Tambo International Airport hotel ligt op slechts 3 km van de luchthaven en biedt een pendelbus van en naar de luchthaven en diverse winkelcentra.

Het Keizerspaleis ligt ook dicht bij de luchthaven. Het is een casino resort en hotel in één.

Bezienswaardigheden in Johannesburg te verkennen met een huurautoMenu-InvoerBezienswaardigheden

Pilansberg Reservaat, Johannesburg

Pilansberg Reservaat

Lesedi Cultural Village, Johannesburg

Lesedi Cultural Village

  • Gold Reef City
  • Lesedi Cultural Village
  • Randburg Waterfront
  • Wieg van de mensheid
  • Pilansberg Wildreservaat (wildreservaat)

Met winkels, familie entertainment, wilde dieren bekijken en werelderfgoed locaties, Johannesburg biedt genoeg te beleven en met een auto huren van Johannesburg Airport, kunnen bezoekers genieten van een ontspannen reis naar deze plaatsen en niet te hoeven vertrouwen op taxi's of ander vervoer tegen opgeblazen prijzen. Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Johannesburg bieden ook de mogelijkheid om grotere voertuigen te huren, zodat groepen comfortabel in één voertuig kunnen reizen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat