Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Lanseria International Airport

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor de Lanseria International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Lanseria International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Lanseria International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Suzuki S-Presso
7 Dagen van 08.08 - 15.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 24 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Volkswagen Polo 1.4 Vivo Trendline
7 Dagen van 08.08 - 15.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 08.08 - 15.08.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Lanseria International Airport

Als u in de zomer naar Johannesburg vliegt, kunt u uw huurauto direct ophalen op Lanseria International Airport. U kunt uw huurauto van tevoren online reserveren en direct na aankomst ophalen op Lanseria International Airport. Begin uw onvergetelijke zomervakantie in Johannesburg op flexibele wijze. Met uw eigen huurauto kunt u op een spannende safari gaan in een van de nationale parken.

autoverhuur op de luchthaven van Lanseria

Luchthaven

De regio Gateng in Zuid-Afrika heeft twee luchthavens. Lanseria International Airport is de kleinste van deze. Johannesburg en Pretoria maken de regio wereldberoemd. De meeste toeristen komen echter aan op de internationale luchthaven O.R. Tambo van Johannesburg. De luchthaven van Lanseria biedt echter ook veel verbindingen met andere landen. Aangezien de luchthaven direct tussen beide steden ligt, is de reistijd naar Johannesburg en Pretoria even lang. Er zijn non-stop vluchten van Europa naar Gauteng, uitgevoerd door verschillende Europese luchtvaartmaatschappijen en Southern African Airways. Als u geen probleem ziet in vluchten met een tussenstop, kunt u met verschillende luchtvaartmaatschappijen uit Europa of Noord-Amerika vliegen. Zijn er autoverhuurstations op de luchthaven van Lanseria? U kunt veel verschillende autoverhuurbedrijven vinden die partner zijn van MietwagenCheck. Er zijn stations van de agenten direct in de terminal en in de buurt van de luchthaven. Deze zijn bereikbaar met een gratis pendelbus.

Hoe kom ik aan een huurauto op Lanseria International Airport?

Groene ruimten in Johannesburg

Groene gebieden in Johannesburg

Nadat u door de visumcontrole bent gegaan en uw bagage hebt opgehaald, komt u direct bij het autoverhuurcentrum van de luchthaven. Hier vindt u internationale en ook Zuid-Afrikaanse autoverhuurbedrijven. Als u uw auto huurt bij een luchthavenstation, profiteert u niet alleen van directe onafhankelijkheid, maar hoeft u ook geen pendeldienst naar Pretoria of Johannesburg te boeken. U kunt dus direct kosten besparen op uw reisbudget. De concurrentie van agenten is op luchthavens vrij groot, zodat er vaak aantrekkelijke aanbiedingen zijn. Bovendien zijn er meestal geen kosten verbonden aan een laat of zeer vroeg tijdstip waarop het voertuig wordt opgehaald, aangezien de stations meestal zeer ruime openingstijden hebben.

Welke documenten zijn nodig om een auto te huren in Zuid-Afrika? Zorg ervoor dat u de volgende documenten bij u heeft op de dag van verhuur.

 • Rijbewijs: U dient altijd uw nationale rijbewijs bij u te hebben. Op de meeste autoverhuurlocaties is dit rijbewijs van de Europese kaart voldoende en is geen internationaal document vereist.
 • Creditcard: Om een auto te kunnen huren, moet altijd een borgsom worden betaald. Dit wordt gedaan met een kredietkaart. Zorg ervoor dat het wordt afgegeven op naam van de hoofdbestuurder.
 • Voucher: De voucher is de boekingsbevestiging van de touroperator. Neem het ook mee naar het autoverhuurstation als PDF op uw smartphone of tablet.

Johannesburg in de zomer - Avontuur roept

Heeft u altijd al eens Johannesburg willen bezoeken in de zomer? Dan is het nu de tijd. Boek een huurauto en reis in de zomer naar Johannesburg. De niet al te warme temperaturen zijn perfect voor een safari tijdens de zomermaanden. Zie zebra's, olifanten en andere wilde dieren. Maar Johannesburg zelf heeft ook in de zomer veel te bieden. Rijd bijvoorbeeld met uw huurauto naar een van de musea, maak een fietstocht door de stad of bekijk het landschap vanuit het plezier van een heteluchtballon. Wat uw plannen voor de perfecte zomer in Johannesburg ook zijn, met een huurauto bent u altijd flexibel en onafhankelijk. Onderstaande tabel geeft een overzicht van de zomertemperaturen in Johanensburg:

Juni Juli Augustus
Max. Temp. 18 18 21
Min. temp. 3 3 5
Regenachtige dagen 3 1 3

Welke verkeersregels zijn belangrijk?

Net als in Europa moet u zich als toerist ook in Zuid-Afrika aan de verkeersregels en -wetten houden, anders zijn hoge boetes en straffen mogelijk. Let wel dat de boetes en straffen relatief hoog zijn in vergelijking met andere landen. Aan welke regels moet ik me in Zuid-Afrika houden? Hoe hard mag ik rijden in Zuid-Afrika? Hier zijn enkele tips voor het rijden in Zuid-Afrika.

 1. Vaak moet tol worden betaald.
 2. Er is links verkeer in het hele land.
 3. De minimumleeftijd voor het besturen van een PKW is 18 jaar.
 4. Veiligheidsgordels zijn verplicht.
 5. Stedelijk 60 km/u of 37 mph
 6. Buiten de stad 120 km/u of 74 mph

Een spannende road trip door Zuid Afrika

De luchthaven van Lanseria ligt in het midden van de provincie Gauteng. Er zijn nog acht andere provincies in Zuid-Afrika. Je kunt ze vergelijken met de deelstaten van Duitsland. Er wonen meer dan 15 miljoen mensen in Gauteng. Dat is meer dan 20 procent van de totale bevolking van het land. Er zijn twee belangrijke redenen waarom zoveel mensen in Gauteng wonen. De eerste is Johannesburg en de tweede is Pretoria. In beide steden zult u veel Driveboo partners vinden. Wat kan ik doen in Johannesberg en Pretoria? Hier zijn enkele plaatsen die u niet mag missen op uw reis naar Gauteng.

 • Ervaar buurten als Maboneng en Braamfontein
 • Botanische tuin van Pretoria
 • Melrose House
 • Tranvaal Museum voor Nationale Geschiedenis
 • Uniegebouw
Pretoria Stad

Pretoria Stad

Maboneng, Pretoria

Maboneng, Pretoria

Uitzicht over Johannesburg

Uitzicht over Johannesburg

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat