Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Cape Town International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 145 beoordelingen voor de Cape Town International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Cape Town International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Cape Town International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 16 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Suzuki Celerio
14 Dagen van 09.04 - 22.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Toyota Starlet
14 Dagen van 09.04 - 22.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai Atos
14 Dagen van 09.04 - 22.04.2024
Voorbeeld auto

Bent u van plan volgend voorjaar naar Zuid-Afrika te gaan? Dat is een goed idee. Reis veel onafhankelijker en ervaar niet alleen Kaapstad maar het hele land met een huurauto. MietwagenCheck werkt samen met verschillende lokale partners. Daarom kunt u uit vele aanbiedingen de juiste huurauto voor u kiezen. Dit maakt een vakantie in de lentemaanden nog leuker.

Huurauto Kaapstad Luchthaven: verken de stad

Uitzicht op Kaapstad

Uitzicht op Kaapstad

Kaapstad is niet voor niets een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld: met zijn fantastische ligging aan de Atlantische Oceaan, het uitgestrekte stedelijke gebied en de prachtige natuur is de miljoenenstad ideaal voor een vakantie met een huurauto. is de op één na grootste stad van Zuid-Afrika en ligt in het zuidwesten van het land.De stranden en aantrekkelijke buitenwijken zoals Camps Bay zijn ook gemakkelijk en goedkoop te bereiken met een huurauto. Breng ook een bezoek aan de Tafelberg, het herkenningspunt van Kaapstad. Hoe eerder u de aanbiedingen op Mietwagen-Check.de vergelijkt, des te betere voorwaarden kunnen wij u bieden.

Kaapstad Luchthaven (CPT)

Uitzicht op de luchthaven van Kaapstad

Uitzicht op de luchthaven van Kaapstad

De luchthaven van Kaapstad, die in het Engels Cape Town International Airport heet, is de op één na grootste luchthaven van Zuid-Afrika en de op twee na grootste luchthaven van het hele continent. Het werd geopend in 1954 en onlangs gerenoveerd en uitgebreid voor de wereldbeker voetbal in 2010. De luchthaven van Kaapstad wordt aangeduid met de code IATA"CPT". Meer dan tien miljoen passagiers stijgen hier jaarlijks op en landen.

Lente in Kaapstad

Als het hier lente is, wacht het ongelooflijke landschap van Kaapstad op u. Pak uw wandelschoenen maar in en kijk uit naar een onvergetelijke voorjaarsvakantie in Kaapstad. Wandel door de natuur, geniet van een strandwandeling en ontdek de grote stad op eigen houtje. Een ander hoogtepunt in Kaapstad in de lente is de wijnoogst. Kijk uit naar een wijnproeverij voor een prachtig lente decor. Als u wilt, kunt u tijdens uw voorjaarsvakantie ook een handje toesteken en helpen bij de druivenoogst.

Autoverhuur op Cape Town Airport: Waar moet ik op letten?

Er zijn momenteel negen autoverhuurbedrijven gevestigd op de luchthaven van Kaapstad, waaronder zowel internationaal gevestigde als kleine regionale aanbieders:

  • Auto Europa
  • Auto Del Mar
  • Avis
  • Drive FTI
  • Hertz
  • Zonnige auto's
  • Europcar

Hier kunt u een auto huren tegen een redelijke prijs. De autoverhuurbalies bevinden zich in een afzonderlijke autoverhuurzone, tegenover de terminals. Verlaat het hoofdgebouw en loop een paar minuten door de ondergrondse passage voor voetgangers. Dit brengt u rechtstreeks naar de autoverhuurbalie van Cape Town International Airport.

U kunt uw huurauto het beste vooraf goedkoop huren via Mietwagen-Check.de en een passende aanbieding kiezen. Ter plaatse legt u de documenten voor aan het autoverhuurbedrijf en neemt u de sleutels en papieren van uw auto in ontvangst. Vraag dan aan het personeel om u de weg te wijzen naar het ophaalstation.

Autoverhuur op de luchthaven van Kaapstad: Het ophaalstation

Autoverhuur op de luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven

Nadat u van het autoverhuurbedrijf de sleutels en papieren van uw huurauto heeft ontvangen, gaat u naar het ophaalstation waar uw auto op u staat te wachten. Elk autoverhuurbedrijf heeft een eigen ophaalstation op CPT, dat zich in een van de parkeergarages bevindt. Er zijn vier verschillende parkeerterreinen bij Cape Town International Airport, waaronder een parkeergarage met meerdere verdiepingen. Sommige parkeerplaatsen liggen naast het autoverhuurkantoor en zijn te voet in een paar minuten te bereiken. Gratis pendelbussen rijden op regelmatige tijdstippen naar de verder gelegen parkeerterreinen. Dit is een goedkope en handige manier om bij uw opstapplaats te komen. Het autoverhuurpersoneel zal u precies de weg wijzen naar uw persoonlijke ophaalstation.

Wegverkeer in Kaapstad

  • Wanneer u in een huurauto rijdt, zorg er dan voor dat u in heel Zuid-Afrika aan de linkerkant van de weg rijdt. Daarom krijgt u bij het huren van een auto op de luchthaven een huurauto met het stuur aan de rechterkant.
  • De volgende snelheidsbeperkingen gelden in Kaapstad:
Road Snelheidslimiet
Urban 60 km/h
Buiten de stad 100 km/h
Snelweg 120 km/u

Sightseeing tour in Kaapstad en omgeving per huurauto

In Kaapstad ervaren bezoekers een unieke mix van bruisende metropool, indrukwekkende bergen en blauwe zee. Huur goedkoop een auto en geniet van de stad en de omgeving in het typische zonnige weer dat Zuid-Afrika kenmerkt.

Kabelbaan naar Tafelberg, Kaapstad

Kabelbaan naar Tafelberg

Camps Bay, Zuid-Afrika

Camps Bay

Tafelberg

De Tafelberg is het herkenningspunt van Kaapstad en is wereldwijd bekend dankzij zijn opvallende vorm met zijn grote plateau. Het verrijst buiten het stadsgebied en vormt de skyline van Kaapstad. U kunt de Tafelberg snel en goedkoop bereiken met een huurauto. U kunt uw huurauto het beste aan de voet van de berg parkeren en met de kabelbaan in een gondel naar boven gaan. Vanaf de top kunt u genieten van een indrukwekkend uitzicht over Kaapstad, de Atlantische Oceaan en naburige steden zoals Camps Bay.

Victoria & Alfred Waterfront

Een van de meest indrukwekkende en veelzijdige bestemmingen in Zuid-Afrika is het Victoria & Alfred Waterfront in Kaapstad. Dit levendige en moderne uitgaansdistrict aan het water biedt onderdak aan restaurants, winkels, bars, theaters, musea, bioscopen, hotels, een aquarium en vele andere amusements- en toeristische attracties. Parkeer uw huurauto en maak een rondvaart door de haven. Van hieruit vertrekken ook veerboten naar het voormalige gevangeniseiland Robbeneiland.

Camps Bay

Wanneer u Kaapstad met uw huurauto hebt verkend, kunt u tal van excursies maken in de prachtige omgeving. Rijd bijvoorbeeld naar Camps Bay, waar u enkele van de populairste stranden van de regio vindt. In Camp Bay kunt u genieten van lange zandstranden en zwemmen, surfen of duiken in de Atlantische Oceaan. De met palmen omzoomde strandpromenades met hun cafés en restaurants trekken ook veel bezoekers. Huur een auto om goedkoop en comfortabel Kaapstad, Camps Bay, de Tafelberg en vele andere waardevolle bestemmingen te bereiken. Cabrio, SUV of kleine auto: huur uw droomauto voor uw vakantie in Zuid-Afrika via Mietwagen-Check.de.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat