Huurauto Kaapstad

Huurauto Kaapstad vanaf 13 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Kaapstad

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Kia Picanto of gelijkwaardig
Kia Picanto
vanaf 13 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Kia Picanto
vanaf 14 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Kia Picanto
vanaf 13 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Kia Picanto
vanaf 13 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Toyota Corolla Quest of gelijkwaardig
Toyota Corolla Quest
vanaf 18 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Toyota Corolla Quest
vanaf 19 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Toyota Corolla Quest
vanaf 18 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Toyota Corolla Quest
vanaf 18 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Ford Focus of gelijkwaardig
Ford Focus
vanaf 28 €/dag
Minibus
bijv. FordTourneoConnect of gelijkwaardig
FordTourneoConnect
vanaf 43 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Toyota Avanza, 7 seater, Automatic or similar of gelijkwaardig
Toyota Avanza, 7 seater, Automatic or similar
vanaf 45 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Hyundai H1 Bus 12 Seater, Automatic or similar of gelijkwaardig
Hyundai H1 Bus 12 Seater, Automatic or similar
vanaf 108 €/dag
SUV
bijv. Toyota Urban Cruiser of gelijkwaardig
Toyota Urban Cruiser
vanaf 28 €/dag
Cabrio
bijv. BMW 2 Series Convertible of gelijkwaardig
BMW 2 Series Convertible
vanaf 143 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 3 Series of gelijkwaardig
BMW 3 Series
vanaf 83 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Vergelijk autoverhuur in Kaapstad & autohuur

Gezicht op Kaapstad Zuid-Afrika

Bent u van plan op vakantie te gaan in Zuid-Afrika en wilt u Kaapstad en Johannesburg verkennen? Huur een huurauto in Kaapstad en bereik elke stad die u wilt snel en flexibel. Met MietwagenCheck kunt u eenvoudig de tarieven voor autoverhuur in Kaapstad vergelijken en uw autohuur online boeken voordat u op reis gaat. Dit bespaart u tijd en geld door het vergelijken van de offertes en het vinden van de goedkoopste autohuur voor uw vakantie in Zuid-Afrika. In ons online vergelijkingsportal kunt u kiezen tussen voertuigcategorieën, zoals SUV's, SUVkleine auto's en andere voertuigcategorieën. Huur gewoon de juiste auto voor uw vakantie. Met uw auto, die u direct bij de autoverhuur in Kaapstad Airport kunt ophalen, kunt u alle bezienswaardigheden in Zuid-Afrika op een comfortabele manier verkennen. De luchthaven ligt op ongeveer 22 kilometer van het stadscentrum. Kaapstad heeft veel bezienswaardigheden te bieden. U wordt verwend met een keuze als uw vakantie in de stad van korte duur is. Bekijk de aanbiedingen van de autoverhuur in Kaapstad.

Wetenswaardigheden over het huren van een huurautoMenu-Entry

De juiste verzekering

Autoverhuur verzekering

De juiste verzekering voor uw huurauto

Zelfs voordat u uw auto op de luchthaven in Zuid-Afrika ophaalt, moet u een verzekering afsluiten, zodat u uw tijd in een ander land zonder zorgen kunt doorbrengen. Als u een auto huurt, is het raadzaam om een volledige omniumverzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt alle schade die u zelf hebt veroorzaakt. Uitgesloten hiervan zijn schade door grove nalatigheid, het verlies van de sleutels of schade aan de versnellingsbak. Een aansprakelijkheidsverzekering met voldoende dekking voor uw goedkope huurauto is ook noodzakelijk. Deze verzekering dekt door u veroorzaakte schade aan personen en goederen, met uitzondering van de personen die zich in de gehuurde auto bevinden. Voordat u gebruik maakt van de autoverhuurdienst, informeert u naar een verzekering die voor u geschikt is. Bekijk de verschillende aanbiedingen van uw huurauto op de luchthaven van Kaapstad en kies een huurauto die volledig aan uw eisen voldoet.

Waarborgsom

Als u Kaapstad, Johannesburg en de wijde omgeving in Zuid-Afrika wilt verkennen met een huurauto, is een borg vereist die u aan het autoverhuurbedrijf moet betalen. In de meeste gevallen is de borg gelijk aan het eigen risico dat u bent overeengekomen voordat u de huurauto bij het verhuurbedrijf afhaalt. Dit betekent dat u de borg kunt gebruiken om het eigen risico te dekken in geval van schade. De hoogte van het eigen risico varieert per huurauto, per autocategorie en per land. Het varieert tussen 300 en ongeveer 2.000 euro.

Eenrichtingsverhuur

Als uw vertrekpunt niet hetzelfde is als uw bestemming, dan is de eenrichtingsverhuur een perfecte oplossing. Bent u van plan een rondreis door Zuid-Afrika te maken? Ook dan kan de flexibele eenrichtingsverhuur de juiste oplossing voor u zijn. Bekijk de aanbiedingen, huur een auto tegen lage kosten en ontdek Kaapstad, Johannesburg en omgeving in Zuid-Afrika.

Extra bestuurder

Vrienden in de auto

Meer plezier dankzij de extra bestuurdersmogelijkheid

Als u met meerdere personen reist, is een extra chauffeur vaak een voordeel. Vooral als u lange afstanden aflegt, is het nuttig om een extra bestuurder aan te wijzen die u van deze last kan ontlasten. Als u van plan bent om het stuur te overhandigen tijdens het rijden, is het noodzakelijk om de extra bestuurder te registreren bij het autoverhuurbedrijf. Doet u dit niet, dan vervalt de dekking van de verzekering bij een ongeval. Dit kan duur zijn voor u. U moet dus extra chauffeurs registreren.

Verkeersregels in Zuid-Afrika - wat moet ik naleven in Kaapstad?

 • In Zuid-Afrika is links verkeer geldig
 • Het alcoholgehalte in het bloed is 0,5
 • Snelheidslimiet in de stad 60 km/u
 • Snelheidslimiet buiten de stad 100 km/u
 • Snelweg maximaal 120 km/u

Excursies met de auto in KaapstadMenu-Entry

Verken Kaap de Goede Hoop met een huurautoMenu-Entry

Kaap de Goede Hoop Kaapstad

Er zijn verschillende bezienswaardigheden in de omgeving, die u comfortabeler kunt bereiken met de auto. Bijvoorbeeld de Kaap de Goede Hoop. De excursie langs het Kaapse schiereiland brengt u naar het zuidwestelijke punt van het continent en is gewoonweg onvergetelijk. Kaap de Goede Hoop is een van de meest magische plaatsen ter wereld. Je hebt zeker iets gehoord over de Kaap. Veel schepen zijn daar gezonken en de Indische Oceaan en de Atlantische Oceaan komen hier samen. Het grootste deel van het jaar is de zee rustig en biedt een wijds uitzicht in de verte. Een bezoek aan het zuidelijkste puntje van Afrika is een must als u met uw huurauto de Kaap de Goede Hoop verkent. Plan voldoende tijd voor een bezoek aan de Kaap, want er is onderweg al veel te ontdekken vanuit uw huurauto. U kunt overigens ook comfortabel met de auto terug naar uw hotel reizen. De Kaap van de Goede Hoop behoort, zoals de Engelse naam zegt, net als de Tafelberg, tot de bezienswaardigheden van Kaapstad.

Met de auto naar de Tafelberg

Kabelbaan naar Tafelberg Kaapstad

Kaapstad en de Tafelberg vormen een symbiose. Het is 1.086 m hoog en ligt in het midden van de stad. Het is ook een van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld. Het motief van de skyline inclusief de Tafelberg op de achtergrond is een van de meest gefotografeerde. Uw huurauto brengt u naar de voet van de berg. Vanaf daar neemt u een moderne kabelbaan naar boven en ziet u een enorm plateau, waar u een aantal inheemse planten kunt zien. Op de goed aangelegde paden kunt u vele kilometers lopen en genieten van het prachtige uitzicht dat u wordt geboden. In het oosten liggen de grote townships van de Cape Flats, die u vanaf de berg kunt zien. In het noorden heeft u een prachtig uitzicht op het prachtige stadscentrum en de Victoria & Alfred Waterfront, dat zich aan de Tafelbaai bevindt. In het noordwesten ligt Robbeneiland. Nelson Mandela zat daar tientallen jaren gevangen. Het westen wordt gedomineerd door de badplaatsen Camps Bay en Clifton. Maar de Tafelberg is niet de enige berg in Kaapstad. Devils Peak en Signal Hill zijn ook prominente bergen die u met uw huurauto kunt bereiken en verkennen.

Seal Island Duiker Island - een stukje geschiedenis van Zuid-Afrika

Zeehondeneiland Duiker Eiland in Kaapstad

Vijf kilometer van Kaapstad ligt het zeehondeneiland Duiker Eiland, dat waarschijnlijk bij iedereen bekend is. Vandaag de dag is het eiland een symbool van de strijd tegen de apartheid en werd het natuurlijk vooral beïnvloed door één naam - Nelson Mandela. Het eiland is sinds 1997 een museum.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders