Auto huren in Spanje

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Spanje: De populairste autohuur bestemmingen

Huur een auto in Spanje - Op weg naar een vakantieparadijs

Vergelijk het aanbod van autoverhuurbedrijven in Spanje en beleef prachtige autoritten in een van de populairste vakantielanden ter wereld. Autohuur op Mallorca is bijzonder populair, omdat het eiland Balearen wordt gekenmerkt door kronkelende landwegen met een prachtig uitzicht. De Canarische Eilanden zijn ook een populaire Spaanse bestemming. Een ideaal startpunt voor een roadtrip is autohuur op Tenerife South Airport (TFS). Autohuur op Tenerife is een bijzondere ervaring, het Spaanse vulkanische eiland heeft een indrukwekkende natuur te bieden. 

Vergelijk autoverhuur in Spanje

Spanje is een van de populairste vakantiebestemmingen voor autoverhuurders ter wereld. Of het nu gaat om het Spaanse vasteland met zijn prachtige binnenland, de levendige steden en de vele bezienswaardigheden, de vele stranden aan de Middellandse Zee, de Atlantische kust en de Golf van Biskaje, of de Balearen en Canarische Eilanden, Spanje is uniek en de ideale bestemming voor een reis met uw huurauto. Denk er echter aan om van te voren te weten wat de tolkosten zijn. Informatie over de kosten kunt u vinden in ons tol alfabet of bij het plaatselijke autoverhuurbedrijf.

De beroemdste en twee grootste steden van Spanje zijn Madrid, de hoofdstad in het binnenland, en Barcelona aan de Middellandse Zee. Reis met de huurauto naar Madrid, beleef het bruisende Spaanse stadsleven, bezoek de Plaza Mayor en het indrukwekkende Palacio Real, het Spaanse Koninklijk Paleis. Madrid zal voor u een onvergetelijke ervaring zijn - net als een bezoek aan de Catalaanse hoofdstad Barcelona. Reis naar de kosmopolitische stad en bezoek de beroemde Sagrada Família en wandel langs de La Rambla. Als u in het zuiden van Spanje reist met uw huurauto, dan is het de moeite waard om de twee Andalusische steden Sevilla en Malaga te bezoeken - u zult hier ook een geweldige tijd hebben. 

Ontdek de Spaanse eilanden met een huurauto

Natuurlijk worden de Balearen en de Canarische Eilanden bijzonder gewaardeerd door alle autoverhuurders. De twee Spaanse archipels, de Balearen in de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan, zijn de favoriete bestemmingen en ideaal voor gezinnen, watersporters en iedereen die gewoon wil ontspannen onder de Spaanse zon. De Balearen met Mallorca en Ibiza, en de Canarische Eilanden met Tenerife en Gran Carnaria zijn niet alleen geschikt voor alle strandliefhebbers, er zijn ook tal van spannende bezienswaardigheden en excursiebestemmingen die u kunt bezoeken met uw huurauto.

Huur een auto in Spanje - Belangrijke verkeersregels

De verkeersregels in Spanje zijn vergelijkbaar met die in Europa. De belangrijkste verkeersregels voor huurauto's in Spanje vindt u hier: