Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Palma de Mallorca

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 6147 beoordelingen voor de Luchthaven Palma de Mallorca
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Palma de Mallorca

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Palma de Mallorca bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 14 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Renault Clio
7 Dagen van 28.10 - 04.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 16 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Seat Ibiza
7 Dagen van 28.10 - 04.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Renault Clio
7 Dagen van 28.10 - 04.11.2024
Voorbeeld auto

Als het in maart wat warmer begint te worden op Mallorca, kunt u op de luchthaven van Palma de Mallorca een auto huren en het Spaanse eiland op eigen gelegenheid verkennen. Mallorca is een geheime tip voor sportliefhebbers in het laagseizoen. Neem een huurauto van de luchthaven Palme de Mallorca naar de bergen en ga wandelen. Of pak de fiets en rij naar de mooiste stranden.

Autoverhuur op de luchthaven van Palma de Mallorca

Palma de Mallorca Luchthaven

Palma de Mallorca Luchthaven

Er is een breed scala aan autoverhuurbedrijven op Palma de Mallorca Airport (PMI). Wij raden u aan vroegtijdig online te zoeken naar aanbiedingen en online een huurauto te reserveren in onze autoverhuur vergelijking. Zo bespaart u geld en weet u van tevoren dat u een huurauto op Mallorca Airport krijgt. Zodra u de sleutel van uw huurauto hebt ontvangen, kunt u vele mooie excursies op het eiland maken. Wij bevelen bijvoorbeeld een autotocht aan naar de oude stad van Palma of de badplaats Cala Millor. Met een huurauto bent u flexibel op het eiland en kunt u mooie plekjes op Mallorca ontdekken die u zonder huurauto niet zou kunnen bereiken.

Lentekriebels in Palma de Mallorca

Lente in Mallorca

Lente in Mallorca

Reis in het voorjaar naar Palma de Mallorca en geniet van de bloeiende lentegevoelens. Reserveer van tevoren een huurauto voor uw voorjaarsreis en haal deze direct na aankomst op de luchthaven van Palma de Mallorca op. Berg uw koffer op en begin aan een onvergetelijke lente op Mallorca. Met uw eigen huurauto kunt u de mooiste stranden van het eiland Mallorca verkennen en naar charmante bergdorpjes rijden. Slenter over de kleurrijke markten en geniet van de lentezon op uw gezicht. Mallorca heeft voor elk wat wils en is een heerlijke bestemming om wat zon en energie op te doen, vooral in het voorjaar.

Waar is het autoverhuurpunt op Mallorca Luchthaven?

De ophaalstations voor huurauto's op Mallorca Airport bevinden zich in de aankomsthal direct achter de douane. Sommige autoverhuurbedrijven hebben geen eigen balie in de vertrekhal. Deze autoverhuurbedrijven bieden echter een pendeldienst naar de ophaalstations. U kunt het beste minibusjes met de naam van het desbetreffende autoverhuurbedrijf voor de vertrekhal zoeken. U haalt dan de sleutels van de huurauto op bij het ophaalstation, waar u ook de borg voor de huurauto betaalt, die meestal met een creditcard wordt betaald. U kunt de huurauto dan ophalen op de parkeerplaats voor de luchthaventerminal op de begane grond P0.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op de luchthaven van Mallorca?

Autoverhuur in Palma de Mallorca Luchthaven

Autoverhuur in Palma de Mallorca Luchthaven

  • Avis
  • Hertz
  • Onderneming
  • Thrifty
  • OK RENT A CAR
  • RECORD
  • Goldcar
  • Begroting
Driveboo Tip:

Met MietwagenCheck kunt u online een auto huren bij alle grote autoverhuurbedrijven in Mallorca Luchthaven (PMI). Vergelijk gewoon de verschillende aanbiedingen online en vind de aanbieding die het best bij u past.

Waar is het dichtstbijzijnde benzinestation op de luchthaven van Palma de Mallorca?

Bijtanken van huurauto's op de luchthaven PMI

Bijtanken van huurauto's op de luchthaven PMI

Het dichtstbijzijnde benzinestation op de luchthaven van Palma de Mallorca bevindt zich direct op het luchthaventerrein aan de toevoerweg(benzinestation Repsol). Een goedkopere optie is het BP-tankstation in ARENAL/PLAYA DE PALMA (Avenida América 18, 07600 Palma, Illes Balears, Spanje). Het BP-tankstation in Arenal is bemand van 6.00 tot 22.00 uur, wat ook de aankomsttijd van de vluchten op de luchthaven van Palma de Mallorca kan zijn. U kunt meestal goedkoop online een auto huren met een volle tank benzine als u hem inlevert. Het is het beste om een paar weken voor uw vakantie de autoverhuur aanbiedingen voor Mallorca te vergelijken. Op deze manier kunt u profiteren van goedkope vroegboekkortingen voor uw huurauto in Palma de Mallorca Luchthaven.

Hoe lang duurt het om van de luchthaven van Mallorca (PMI) naar het hotel te komen?

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven PMI Reistijd van PMI
Palma de Mallorca stadscentrum 9 km 12 minuten
Alcudia 62 km 45 minuten.
Sa Coma 65 km 60 minuten
Paguera 32 km 30 minuten.
Can Picafort 65 km 50 minuten
Cala Ratjada 77 km 60 minuten

Van de bagageband naar de huurauto op de luchthaven PMI

Aangezien de luchthaven van Palma de Mallorca (PMI) zeer overzichtelijk is met slechts één internationale terminal, kunt u via de prijsvergelijking op Internet snel het ophaalstation van uw autoverhuurbedrijf bereiken voor de auto die u van tevoren heeft gehuurd, komende van de bagageband door de sluis. U ziet hier al de verschillende aanbieders met hun ophaalstations en hoeft niet lang te zoeken. Aangezien het eiland Mallorca erg druk is, vooral in de zomer, zult u rekening moeten houden met een wachttijd bij het ophalen van uw vooraf geboekte huurauto. Als u de auto goedkoop hebt kunnen huren via de prijsvergelijking op internet, is er ook nog de mogelijkheid van expresverhuur. Dit verkort de wachttijd. Dit komt omdat veel vakantiegangers op het eiland ook een huurauto hebben geboekt, die zij nu willen ophalen. Maar aangezien de vliegtijd vanuit Duitsland gewoonlijk slechts tussen de twee en twee-en-een-half uur bedraagt, is uw reistijd zeer kort, ondanks een korte wachttijd bij het ophaalstation van het plaatselijke autoverhuurbedrijf op de luchthaven (PMI) Palma de Mallorca. Bovendien bedraagt de rijtijd van de luchthaven naar het centrum van Palma de Mallorca slechts ongeveer 10 minuten.

Ontdek de hoofdstad Palma de Mallorca

Als u uw volgende vakantie op het prachtige eiland Mallorca plant, dan heeft met name de hoofdstad Palma de Mallorca veel te bieden. Want hier kunt u een rustige stranddag doorbrengen op een van de mooie stranden die een beetje van de gebaande paden af liggen, of de hele dag feesten op een strand dicht bij de stad.

De oude stad biedt vele mogelijkheden om te winkelen met zijn vele boetieks van bekende ontwerpers, de kleine tavernes en cafés tussen de winkels nodigen u uit om te blijven hangen. En 's avonds bieden de vele bars, disco's en nachtclubs eindeloze feestmogelijkheden. De kathedraal van Palma torent boven alles uit, direct aan de prachtige jachthaven. Als u onafhankelijk wilt zijn van het openbaar vervoer en de lokale touroperators, heeft u een huurauto nodig van een autoverhuurbedrijf voor de stad en de omgeving, die u direct op de luchthaven (PMI) Palma de Mallorca ter beschikking zal worden gesteld bij het ophaalstation aldaar. U kunt deze huurauto goedkoop op internet vinden en huren via de prijsvergelijker voordat u aan uw reis begint.

Laan in Palma de Mallorca zonder auto's

Boulevard in Palma de Mallorca

Ontdek het centrum van Mallorca met een huurauto

Kleurrijke huizen in het centrum van Palma de Mallorca

Palma de Mallorca Luchthaven - Algemene informatie

De internationale luchthaven (PMI) Palma de Mallorca, of Aeropuerto de San Juan in het Spaans, is de enige luchthaven op het Spaanse Balearen-eiland Mallorca. Het is echter ook de derde grootste luchthaven na Madrid en Barcelona in heel Spanje en verwerkt dagelijks vele vluchten uit Europa en met name uit de meeste luchthavens in Duitsland.

De verkeersregels in Spanje en op Mallorca

Alcoholgehalte in het bloed

De verkeersregels in Spanje zijn vergelijkbaar met die in de rest van Europa als u tijdens uw vakantie hier in een auto van een plaatselijk autoverhuurbedrijf rijdt. Zo is er een alcoholpromillage van 0,5, de verplichting om een veiligheidsgordel te dragen en het verbod op het gebruik van een mobiele telefoon achter het stuur. Bij pech of een ongeval moet u het gele hesje met hoge zichtbaarheid buiten het voertuig dragen. Zorg ervoor dat dit vest met hoge zichtbaarheid bij uw huurauto is inbegrepen wanneer u deze ophaalt bij het autoverhuurbedrijf, anders zult u worden beboet voor het niet dragen ervan.

Snelheidslimiet

De maximumsnelheid op de wegen bedraagt 50 km/u binnen de bebouwde kom, 90 km/u op landwegen, 100 km/u op tweebaanswegen en 120 km/u op autosnelwegen. De bewoners van het eiland rijden echter vaak sneller dan de maximumsnelheid. Laat u hier echter niet opjagen, vooral niet als u net de luchthaven van Palma de Mallorca verlaat met uw huurauto. Op Mallorca, en ook in de rest van Spanje, zijn de boetes voor een overtreding meestal hoger dan hier.

Parkeren

Wanneer u uw huurauto parkeert, dient u niet te parkeren in gebieden met gele lijnen, aangezien parkeren hier absoluut verboden is en voertuigen die hier geparkeerd staan vaak direct worden weggesleept. Bij de blauwe lijnen moet je betalen om te parkeren, want dit zijn betaalde parkeerplaatsen. Het bord "Por su seguridad - Control de velocidad" geeft aan dat er in de komende meters een snelheidscontrole komt. Hier moet je ervoor zorgen dat je toch niet te hard rijdt.

Een rondrit in de omgeving met een huurauto

Mallorca is in vele opzichten anders dan Spanje, dus als u een vakantie in Palma de Mallorca heeft geboekt, moet u niet vergeten om ook de rest van het eiland te verkennen. Met een huurauto, die u al goedkoop van huis uit via internet kon huren, zijn zelfs de verder weg gelegen plaatsen in het noorden en oosten snel te bereiken. U kunt bijvoorbeeld een dagtocht maken naar Valdemossa, dat in de bergen niet ver van Palma ligt. Hier kunt u ook een bezoek brengen aan Soller en Alcudia, die prachtige uitzichten bieden. U kunt de auto ook in Sóller achterlaten en de trein nemen die u door de Sierra de Alfábla voert. In Valdemossa zelf woonde ooit Chopin en vandaag de dag is er nog steeds een indrukwekkend klooster te bezoeken. Verder naar het noorden ligt Alcúdia, maar het is niet de grote badplaats die uw bestemming zou moeten zijn met de huurauto van een autoverhuurbedrijf die u goedkoop zou kunnen huren via onze online prijsvergelijker, maar de ruïnes in Polléntia, die een van de belangrijkste bezienswaardigheden op het eiland zijn.

Mallorca strand

Strand van Port de Sóller

Red Lightning - Met de trein van Palma naar Port de Sóller

Tramlijn in Port de Sóller

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

6147 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Palma de Mallorca

Beoordeling van Claudia R.

“Het personeel was zeer vriendelijk en het proces was snel en ongecompliceerd. We zijn enthousiast en zouden onmiddellijk weer bij Click & Rent boeken.”

Beoordeling van Andreas M.

“Alles werkte perfect: van de pendeldienst tot het ophalen en afzetten. De auto was in topconditie.”

Beoordeling van Bettina C.

“Alles ging perfect met Auto Europe. Het personeel was aardig, alles ging snel en we kregen een goede auto.”

Beoordeling van Dieter B.

“Geweldige gratis upgrade naar een grotere en gloednieuwe auto!”

Beoordeling van Max K.

“Eenvoudige bediening bij het ophalen en terugbrengen van het voertuig.”

Beoordeling van Stephanie S.

“Alles verliep hier gladjes. De transactie was snel en ongecompliceerd! De auto was in absoluut goede staat. We hadden een eerlijke regeling bij het tanken (vol=vol).”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat