Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Colònia de Sant Jordi

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Maximilian: “Zoals altijd was alles top. Ik boek al jaren bij MietwagenCheck....”

1 van 145 beoordelingen voor Colònia de Sant Jordi
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Colònia de Sant Jordi

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Boek een huurauto in Colonia de Sant Jordi

Colonia de Sant Jordi

De zon schijnt, het kristalheldere water van de Middellandse Zee schittert en Mallorca ligt op u te wachten om verkend te worden. De zomer is een ideale periode om het eiland op eigen gelegenheid met een huurauto te verkennen. Geniet van de zon op de talrijke stranden, maak een wandeling door de adembenemende natuur in de buurt van Colonia de Sant Jordi of slenter door de pittoreske steegjes van de oude stad. In het zuiden van Mallorca zult u een onvergetelijke vakantie doorbrengen en kunt u volop genieten van de unieke charme van het eiland. Met MietwagenCheck kunt u geweldige aanbiedingen vinden voor de juiste huurauto vanuit het comfort van uw eigen huis.

Waarom heeft u een huurauto nodig op Mallorca?

Mallorca is al enkele jaren een van de populairste vakantiebestemmingen in Europa. Elk jaar komen duizenden toeristen hierheen om te genieten van de Spaanse mediterrane flair en een ontspannen vakantie door te brengen. In de omgeving van Colonia de Sant-Jordi kunt u tal van activiteiten ondernemen. Of het nu gaat om wandelen, duiken, een zeilcursus volgen of een tochtje op de fiets, het zuiden van Mallorca heeft zijn bezoekers veel te bieden. Hoewel de afstanden op Mallorca tussen de verschillende bezoekpunten niet erg lang zijn, is de gemakkelijkste manier om ze af te leggen met een voertuig. Een huurauto is dus de perfecte oplossing om snel van het ene punt op het eiland naar het andere te komen.

Wat zijn de voordelen van het huren van een auto op Mallorca?

  • Flexibiliteit: u bent vrij om te beslissen wanneer u waarheen wilt gaan
  • Kostenbesparend: U bespaart geld op alternatieve vervoersmiddelen zoals te dure taxi's of bussen voor sightseeing tours
  • Privacy: in plaats van u op te proppen in overvolle bussen, kunt u met uw huurauto ontspannen bij familie of uw vriendengroep blijven
  • Bespaar tijd: wanneer u met een huurauto reist, bent u niet afhankelijk van de tijden van andere vormen van vervoer en kunt u uw eigen reisschema bepalen.

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Mallorca?

Mallorca

Mallorca is een populair eiland dat elk jaar een groot aantal toeristen aantrekt. Als u uw accommodatie in Colonia de Sant Jordi heeft geboekt, kunt u de huurauto daar direct ophalen en inleveren. Als u echter met het vliegtuig naar Mallorca komt en dus eerst op de luchthaven van Palma de Mallorca aankomt, kunt u de huurauto ook op de luchthaven ophalen. Onze lokale partners zijn vertegenwoordigd op tal van locaties op het eiland, zodat u geen moeite zult hebben om snel en goedkoop een huurauto te boeken op een locatie die u schikt. In principe raden wij u aan de Fahrzueg comfortabel van thuis uit te boeken om deze dan alleen ter plaatse op te halen.

Waar kunt u de huurauto in Mallorca ophalen?

  • Palma de Mallorca Luchthaven
  • Palma de Mallorca Stad
  • Cala Millor
  • Peguera
  • Alcudia
  • Can Picafort
  • Cala d'Or
  • Sa Coma
  • Cala Mandia
  • Can Pastilla
  • Port de Sóller
  • Puerto de Pollensa

Bezienswaardigheden rond Colonia de Sant Jordi

In het zuiden van het eiland ligt het charmante en pittoreske vissersdorpje Colonia de Sant Jordi. Het ligt verder weg van de hoofdstad van het eiland, La Palma de Mallorca, maar kan ook elk jaar talrijke bezoekers inspireren. Als u een accommodatie in Colonia de Sant Jordi heeft geboekt, kunt u vanaf hier met een huurauto gemakkelijk de vele bezienswaardigheden bereiken. Wat mag u niet missen in de stad zelf en in de omgeving van Colonia de Sant Jordi?

Stranden in de buurt van Colonia de Sant Jordi
Es Trenc strand

De meeste vakantiegangers bezoeken Mallorca om te genieten op de pittoreske stranden en lekker te zonnen. Er zijn ook geweldige stranden in de buurt van Sant Jordi voor uw strandvakantie. Bezoek met de huurauto bijvoorbeeld het strand van Es Trenc, dat met een lengte van 3 kilometer indruk kan maken en een van de mooiste stranden van het eiland is. Vlakbij, ten oosten van Colonia de Sant Jordi, vindt u het strand Playa d'es Carbo of Platja El Caragol. Met een huurauto kunt u vanuit Sant Jordi alle mooie plekjes van het eiland bereiken en zelfs meerdere stranden op één dag verkennen.

Zoutgebergte Salines de Llevant
Salines de Llevant

Een van de bijzondere bezienswaardigheden van het eiland zijn de zoutbergen van de Salines de Llevant . Hier wordt jaarlijks tot 8000 ton tafelzout geproduceerd. Tegenwoordig staan de zoutbergen onder natuurbescherming en kunnen ze worden bezocht met rondleidingen. Tijdens een rondleiding kunt u veel te weten komen over de geschiedenis van de zoutbergen en na afloop kunt u zelfs geweldige zoutmengsels kopen, zoals olijf- of citroenzout. Ook de natuur is hier bijzonder indrukwekkend, met meer dan 150 vogelsoorten die rond de zoutmeren en zoutbergen leven, zodat u ook prachtige foto's kunt maken en van een unieke sfeer kunt genieten.

Mondrago Natuur Park
Mondrago

Op slechts ongeveer 25 kilometer afstand van Colonia de Sant Jordi ligt het Mondrago Natuurpark. Het duurt ongeveer een half uur om er met een huurauto te komen. Het park werd in 1992 onder speciale bescherming gesteld en kan een gevarieerde flora en fauna laten zien. U kunt hier met uw huurauto naar toe rijden en hem vervolgens achterlaten om heerlijke wandelingen in de frisse lucht te maken.

De beste tijd om Mallorca te bezoeken

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat