Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Málaga

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 871 beoordelingen voor de Luchthaven Málaga
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Málaga

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Málaga bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 10 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
4 Dagen van 09.04 - 13.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 11 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Citroen C3
4 Dagen van 09.04 - 13.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 14 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
4 Dagen van 09.04 - 13.04.2024
Voorbeeld auto

Maart met een huurauto in Málaga betekent pure lentekriebels. Haal de huurauto direct na aankomst op de luchthaven van Málaga op en ga op weg naar de populairste bezienswaardigheden. Wanneer je in Málaga rondreist met een huurauto, hoef je niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer, maar kun je onafhankelijk van je vakantie genieten. Tank voorjaarszon en geniet van de reis met een huurauto.

Autoverhuur op de luchthaven van Málaga AGP

U landt op de luchthaven van Málaga (AGP) en wilt Málaga en Andalusië verkennen met uw eigen huurauto? Dan kunt u uw huurauto ook direct op de luchthaven huren bij een van de zeven of zo autoverhuurbedrijven, zodat u direct na aankomst mobiel bent met uw eigen huurauto. Vergelijk het aanbod van het wagenpark van alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Malaga vanuit het comfort van uw eigen huis met MietwagenCheck en huur de auto die het beste bij uw vakantie aan de Costa del Sol past, van een wendbare kleine auto tot een sportieve cabriolet.

Vlieg naar Malaga in de winter en geniet van de zon

Vliegtuig landt op vliegveld Malaga

Vliegtuig dat landt in Malaga

Wanneer is de beste tijd om Malaga te bezoeken? Malaga wordt beschouwd als een bestemming voor het hele jaar. De wintermaanden zijn bijzonder interessant. De geografische ligging zorgt voor warme temperaturen en vele uren zonneschijn, zelfs in het koudste deel van het jaar. Het is de perfecte bestemming voor al diegenen die nog steeds van de zon willen genieten, maar tegelijkertijd niet ver willen vliegen.

Waar vind ik de autoverhuurbalie op de luchthaven van Malaga?

Ophalen van de huurauto direct op de luchthaven

Balie direct op de luchthaven

Heb je al vanuit huis geboekt? Dan zult u bij aankomst op de luchthaven gegarandeerd niet met lege handen vertrekken. U kunt de papieren en sleutels van uw huurauto in een mum van tijd ophalen bij een van de autoverhuurbalies die zich tussen de bagagebanden 28 en 31 bevinden en in slechts enkele minuten de parkeerplaats van de luchthaven van Malaga verlaten.

De autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Málaga

Gelukkig vindt u op de luchthaven van Málaga een handvol autoverhuurbedrijven die wereldwijd actief zijn en waar u uw auto kunt huren uit een uitgebreide vloot van voertuigen tegen goede voorwaarden met diverse accessoires zoals een navigatiesysteem. Hieronder vindt u een lijst met autoverhuurbedrijven die zich op de luchthaven bevinden:

  • Avis
  • Europcar
  • Hertz
  • Sixt
  • Record Go
  • Goldcar Rental
  • Firefly

Kan ik brandstof tanken op de luchthaven van Malaga?

Gelukkig is er een BP tankstation op Malaga Airport waar u uw huurauto de klok rond kunt tanken, zodat u snel en gemakkelijk uw huurauto kunt voltanken voordat u hem terugbrengt naar het autoverhuurbedrijf.

Huur een auto op de luchthaven van Málaga en beleef Spanje

Uitzicht op Málaga

Uitzicht op Málaga

Heb je genoeg van de zon en verlang je naar iets anders? Waarom neemt u uw huurauto dan niet mee op een ontdekkingsreis langs de Costa del Sol en maak gewoon een tussenstop in Marbella en meng u onder de rijken en beroemden voor een dag. Maar ook een uitstapje naar de Sierra de las Nieves met zijn in de winter besneeuwde bergen, de vele kleine diepgroene meren en de kleine waterlopen is de moeite waard, vooral omdat je van hieruit een adembenemend uitzicht hebt over de Middellandse Zee. Ook het Castillo de Colomares bij Torremuelle ten zuiden van Málaga of het Castillo de Sohail in Fuengirola, waar van tijd tot tijd diverse culturele evenementen, markten en concerten worden gehouden, zijn bijzonder mooi. Als u liever met uw huurauto in de richting van Motril en Almería rijdt, is het de moeite waard een omweg te maken naar de grotten bij Nerja en het suikermuseum in Motril voordat u misschien aan uw rondreis door het binnenland begint via Granada, Córdoba en Sevilla.

Driveboo Tip:

Onze tip: Als u zonder veel bagage reist, is het een goed idee om een kleine auto te huren, waarmee u een schaduwrijke parkeerplaats kunt vinden.

Ontdek de Costa del Sol met een huurauto

Oude binnenstad van Málaga

Oude binnenstad van Málaga

Plant u een stedentrip tijdens een lang weekend? Dan heeft u met Malaga een uitstekende keuze gemaakt, want in Malaga vindt u niet alleen een groot aantal musea, zoals het Museo Automovilístico de Málaga of het Museo del Vidrio y Cristal, maar ook een aantal prachtige kathedralen, diverse markten en een mooie haven, waar het 's avonds heerlijk flaneren is.

Als u een rondreis door Andalusië hebt gepland, hebben we hieronder enkele kilometerafstanden en rijtijden voor u op een rijtje gezet, zodat u zich beter kunt oriënteren:

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven AGP Reistijd
Málaga stadscentrum 14.0 km 18 min.
Sevilla 215 km 2 uur en 15 minuten.
Granada 136 km 1 uur. 30 minuten.
Motril 114 km 1 uur en 13 minuten.
Gibraltar 126 km 1 uur. 32 minuten.

Interessante feiten over de verbindingen op de luchthaven van Malaga

Autosnelweg in Malaga

Snelweg in Malaga: goede verbindingen

Dankzij de gunstige ligging aan de snelweg MA-22 kunt u met uw huurauto vanaf de luchthaven rechtstreeks naar de kustplaatsen van de regio's rijden. Als u uw huurauto niet onmiddellijk na uw aankomst wilt ophalen, kunt u het stadscentrum en de nabijgelegen steden natuurlijk per taxi bereiken. Er is ook een snelbus die overdag om de 20 minuten naar de stad rijdt, of u kunt de voorstedelijke spoorlijn C1 nemen, die ook overdag om de 20 minuten naar het stadscentrum rijdt.

Luchthaven van Málaga - Winkelen en eten

Dineren op de luchthaven van Malaga

Goede eetgelegenheden op de luchthaven

Met meer dan 16 miljoen reizigers per jaar is de luchthaven van Málaga met zijn drie terminals letterlijk "hot", vooral in de zomermaanden. Maar maakt u zich geen zorgen, want op de luchthaven vindt u een uitgebreid aanbod, van coffeeshops en restaurants tot sportwinkels, boetieks, tabakswinkels en belastingvrije winkels, waarvan de meeste tot 22.00 uur open zijn, zodat ook reizigers die wat later komen nog een vakantiesouvenir kunnen kopen en niet met een lege maag aan boord van het vliegtuig hoeven.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

871 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Málaga

Beoordeling van Eric J.

“Perfecte behandeling en snelle vrijgave van het depot.”

Beoordeling van Michelle P.

“De service ter plaatse was ongecompliceerd. De auto was in topconditie (zeer schoon, zowel van binnen als van buiten).”

Beoordeling van Volker G.

“Het proces was ongecompliceerd en onbureaucratisch. Het personeel was zeer vriendelijk bij het terugbrengen van de auto.”

Beoordeling van Alexander S.

“Zeer aardig personeel ter plaatse!...ook de taal in het navigatiesysteem veranderd in Duits,...voertuig was schoon, alles in orde, zeer eerlijke prijs, komen graag terug...”

Beoordeling van Franz T.

“Zou het altijd aanraden.”

Beoordeling van Jörg M.

“Alles was geweldig. Het voertuig was in topconditie (zo goed als nieuw), schoon en de service bij het ophalen en wegbrengen was uitstekend....Wiber graag weer gebruiken...”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat