Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Granada

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 5 beoordelingen voor Granada
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Granada

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Granada bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 21 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 02.04 - 09.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Peugeot 208
7 Dagen van 02.04 - 09.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 02.04 - 09.04.2024
Voorbeeld auto

Granada Autoverhuur

In het zuiden van Spanje trekt de stad Granada vakantiegangers van over de hele wereld aan die Spanje met een huurauto willen verkennen. Deze universiteitsstad, gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren Genil en Darro, heeft een geschiedenis die meer dan 2000 jaar teruggaat en kan dan ook bogen op talrijke historische bezienswaardigheden. Een groot deel van de 230.000 inwoners werkt in de toeristische sector. Vanuit Duitsland kunt u Granada rechtstreeks bereiken met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, de internationale luchthaven Federico García Lorca ligt 15 km ten westen van de stad.

Kan ik de huurauto direct ophalen op de luchthaven van Granada?

Vliegtuigen op de startbaan

Een huurauto ophalen op de luchthaven

Op de luchthaven van Granada (IATA Code GRX) heeft elk gevestigd autoverhuurbedrijf een kantoor en een ophaalstation. Het ophalen van de huurauto gebeurt binnen korte tijd, op voorwaarde dat u ons vergelijkingsportaal voor reservering hebt gebruikt. Bij ons kunt u elke auto huren goedkoop en perfect uitgerust, geef gewenste accessoires en handige diensten. De huurauto staat zoals gereserveerd op u te wachten en dankzij de optimaal uitgebouwde snelweg bent u in een paar minuten in het centrum van Granada. Wat u daar met de huurauto kunt ontdekken, leert u hieronder.

Lente en herfst in Granada: mooi weer voor wandelliefhebbers

Als u van wandelen houdt, is Granada de place to be, vooral in de lente- en herfstmaanden. U kunt het beste meteen na aankomst op de luchthaven van Granada een auto huren. Zo bent u altijd mobiel en kunt u de omgeving van Granada op uw gemak verkennen. In de lente en de herfst zijn de temperaturen in Granada aangenaam warm, maar niet te heet, zodat u lange wandelingen kunt maken. Er zijn 333 wandelroutes in en rond Granada, zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw herfst- of voorjaarsvakantie.

Met een huurauto naar het Alhambra van Granada

Het rode stadskasteel torent onmiskenbaar op een heuvel boven Granada uit en getuigt van de langdurige Moorse bezetting. Het fort diende als residentie voor verschillende moslimheersers en is vandaag een bezienswaardigheid en toeristische trekpleister. Nadat de Arabieren van het Iberisch schiereiland waren verdreven, werd in het Alhambra een klooster gebouwd. Tijdens uw bezoek kunt u ook een bezoek brengen aan het Alhambra Museum. Volg in uw huurauto gewoon de borden naar het gebouwencomplex dat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat.

Alhambra in Granada

Alhambra

Alhambra in Granada

Sierlijke zuilen in het Alhambra

Autoverhuur Granada - ontdek de hoogtepunten in het centrum van de stadMenu-Intrede

Zelfs in het centrum van de stad is het onmiskenbaar dat Spanje lange tijd door de islam werd overheerst. Toch overheersen bezienswaardigheden met een katholieke achtergrond in de stad. Het hoogtepunt van een wandeling is de kathedraal van Granada, die fier boven alle getuigen van de Moorse aanwezigheid uitsteekt. Ook bezienswaardig is de universiteit die door de Jezuïeten werd gebouwd bij het klooster van St. Jerome. Ten noorden van het centrum ligt een universiteitscampus met een observatorium, en het indrukwekkende klooster van La Cartuja wacht op uw bezoek. Alle bezienswaardigheden zijn druk in het seizoen, maar parkeerplaatsen voor uw huurauto zijn overal beschikbaar. U kunt elke bestemming snel bereiken op brede, goed onderhouden wegen.

Verken de omgeving van Granada met een huurauto

Uitzicht op de omgeving van Granada

Uitzicht op de omgeving van Granada

Op slechts acht kilometer buiten Granada kunt u wandelen en ontspannen in een fascinerende natuur, ver weg van de toeristische drukte. Neem een huurauto naar het zuidoostelijke dorp Monachil en wandel van daar ongeveer twee kilometer naar de schitterende Los Cahorros-kloof . De beste tijden voor deze excursie zijn de lente en de herfst, want de aangename temperaturen bieden adembenemende natuurspektakels.

Granada autoverhuur - reserveer uw auto online

Op ons onafhankelijke portaal kunt u op transparante wijze de voertuigen van alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Granada en in het stadscentrum vergelijken en zo een goedkope huurauto huren die aan al uw eisen voldoet. U boekt niet alleen heel goedkoop, maar met alle relevante diensten en accessoires die u nodig hebt. De reservering bij ons vereenvoudigt het ophalen bij het autoverhuurbedrijf aanzienlijk. U ondertekent gewoon het huurcontract en even later zit u in de geboekte huurauto op weg naar Granada. Hieronder leggen wij uit waar u op moet letten bij het huren op ons portaal en bij de autoverhuur, tijdens het ophalen.

Waar moet ik op letten bij het boeken?

De juiste verzekering

In uw eigen belang moet u elke huurauto verzekeren met een volledige omniumverzekering. U kunt kiezen tussen polissen met of zonder eigen risico. Polissen met eigen risico zijn iets goedkoper, maar brengen ongewenste extra kosten met zich mee in geval van ongevallen. Polissen zonder eigen risico dragen bij tot berekenbare kosten met optimale zekerheid en beschermen tegen onaangename verrassingen.

De optie extra bestuurder

Meer plezier dankzij de extra bestuurdersoptie

Meer plezier dankzij de extra bestuurdersoptie

De voor de huurauto gekozen verzekering is een persoonsgebonden optie, die u als contractpartner en bestuurder een individuele bescherming biedt. Mocht een reisgenoot echter actief worden als tweede bestuurder, dan moet u zorgen voor voldoende verzekeringsdekking. Het autoverhuurbedrijf zal op verzoek een extra bestuurder in het huurcontract opnemen en zo de bescherming uitbreiden tot deze persoon.

Een geldige kredietkaart

Het autoverhuurbedrijf zal de verschuldigde borg voor elke huurauto op uw kaart blokkeren voordat u de auto afhaalt. Het bedrag zal opnieuw beschikbaar zijn nadat het voertuig zonder schade is ingeleverd. Op onze portaalsite kunt u het bedrag van de waarborgsom zien en de alternatieve betalingsmogelijkheden die door elk autoverhuurbedrijf worden aangeboden.

De enkele reis huur

Als u de luchthaven van Granada wilt gebruiken als vertrekpunt voor een rondreis door Spanje, kies dan voor de optie enkele reis als u huurt op ons portaal. Zo kunt u goedkoop over het Iberisch schiereiland rijden en meer zien. Bij het boeken geeft u gewoon de gewenste luchthaven van vertrek op, zoals Murcia , en levert u het voertuig in bij hetzelfde autoverhuurbedrijf.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat