Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Fuerteventura

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 656 beoordelingen voor de Luchthaven Fuerteventura
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Fuerteventura

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Fuerteventura bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 11 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 12 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Toyota Yaris
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto

Als u Fuerteventura in maart met uw eigen huurauto wilt verkennen, kunt u zich verheugen op aangename lentetemperaturen. Haal uw huurauto op de luchthaven van Fuerteventura op en begin uw welverdiende vakantie in beweging. Met de huurauto kunt u zelfstandig de mooiste plekjes op Fuerteventura verkennen.

Boek een goedkope huurauto Fuerteventura Luchthaven

Wanneer is de beste tijd om Fuerteventura te bezoeken? Fuerteventura, dat tot Spanje behoort, is een populaire bestemming in de zomer, maar vooral in de herfst en de winter. Zelfs in de koude wintermaanden is de temperatuur hier rond de 25° Celsius. Fuerteventura is het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden en beschikt over een uitstekend wegennet. De beste manier om het eiland te verkennen is met een huurauto.

Vlieg naar Fuerteventura in de winter en verken het eiland

Is Fuerteventura een goede winterbestemming? Fuerteventura wordt beschouwd als het eiland van de eeuwige lente en is een zeer goede vakantiekeuze, vooral in de winter ! Bij aankomst op de luchthaven van Fuerteventura (FUE) kunt u van november tot april temperaturen tot 25 graden verwachten. Perfecte omstandigheden voor een ontdekkingstocht met uw persoonlijke huurauto.

Driveboo Tip:

Onze tip: Zoek van tevoren de goedkoopste huurauto. Gebruik de prijsvergelijking van Mietwagen-Check.de en bespaar tot 60%.

Autoverhuur op Fuerteventura Luchthaven

Fuerteventura Luchthaven

De luchthaven van Fuerteventura ligt direct aan zee, iets ten zuiden van Puerto del Rosario. Bijna alle grote autoverhuurbedrijven zijn hier op de luchthaven vertegenwoordigd en er zijn ook een paar kleine lokale aanbieders. De goedkoopste manier om een auto te huren is door vooraf online te reserveren. Op deze manier kunt u er ook zeker van zijn dat een auto, precies zoals u wilt, op Fuerteventura Airport op u staat te wachten.

Autoverhuur op de luchthaven FUE

Autoverhuur in de hal van de luchthaven

De autoverhuurkantoren op de luchthaven FUE bevinden zich direct naast de bagageband. De toonbanken hebben een voor- en een achterkant, maar worden meestal alleen via de achterkant bediend. De autoverhuurbalies zijn goed bemand, zodat u de sleutel van uw huurauto direct kunt ophalen na slechts een korte wachttijd. Als u al van thuis uit hebt geboekt, zoals aanbevolen, gaat het natuurlijk nog sneller.

Autoverhuur FUE

Met de autosleutel van je huurauto in je hand, ga je naar buiten. Het is slechts een paar meter lopen naar de parkeerplaats die door de verschillende autoverhuurbedrijven wordt gedeeld om hun huurauto's te parkeren. Loop het luchthavengebouw uit en ga naar links of rechts, afhankelijk van welke aanbieder u heeft gekozen. U zult de verschillende borden moeten volgen, afhankelijk van het autoverhuurbedrijf. De route is zeer goed bewegwijzerd en gemakkelijk te vinden.

Luchthaven Autoverhuur

Haal uw huurauto op de luchthaven op en ga!

De luchthaven zelf heeft een directe verbinding met de snelweg FV-2, die u in ongeveer zeven minuten naar de hoofdstad van Fuerteventura, Puerto del Rosario, brengt. Vanaf Puerto del Rasario kunt u langs de kust van het eiland rijden over nieuwe, zeer goed aangelegde wegen. Geniet van het uitzicht op diepblauw water, baaien en zandstranden. Van hieruit is het niet ver naar de kustplaatsen en vakantiedorpen. Rijd bijvoorbeeld noordwaarts naar Corralejo of zuidwaarts naar Costa Calma.

Autoverhuur in Fuerteventura Luchthaven: Benzinestations

De benzinestations op het eiland zijn gewoonlijk op weekdagen geopend tussen 8.00 uur 's morgens en 21.00 uur 's avonds. Op zondag zijn ze echter meestal gesloten. Als u een huurauto gaat tanken, vraag het autoverhuurbedrijf dan bij het ophalen of het een diesel- of benzineauto is. Dit is vooral belangrijk omdat bijna alle benzinestations zelfbediening hebben. Benzine heet in het Spaans "Gasolina" en diesel heet "Gasoil", dat moet u niet door elkaar halen. Zorg ervoor dat u loodvrij tankt, wat in het Spaans "sin plomo" heet, als u met een benzineauto rijdt.

Benzinestations in de buurt van Fuerteventura Luchthaven

Erzijn twee benzinestations in deonmiddellijke nabijheid van de luchthaven van Fuerteventura, één in de stad Puerto del Rosario en één aan de autoweg FV-2. Het benzinestation in Puerto del Rosario heeft een overnachtingsbalie, zodat u de huurauto die u bij het ophaalstation van het autoverhuurbedrijf op de luchthaven heeft gekregen, direct hier kunt tanken om de eerste kilometers af te leggen en uw accommodatie te bereiken. Vraag vooraf informatie over hoe de huurauto later moet worden ingeleverd bij het autoverhuurstation op de luchthaven van Fuerteventura, of de auto moet worden bijgetankt of niet. Wij raden u aan de volledige optie te selecteren wanneer u boekt.

Autoverhuur Fuerteventura: De verkeersregels

Voordat u goedkoop een auto huurt via de prijsvergelijker op internet, moet u zich ook vertrouwd maken met de verkeersregels op de vakantiebestemming en u daarover informeren. Aangezien het eiland tot Spanje en dus tot de Europese Unie behoort, zijn deze vergelijkbaar met de onze.

  • De straffen voor verkeersovertredingen kunnen aanzienlijk hoger zijn dan in Duitsland.
  • De wet is van toepassing.
  • Het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden is verboden.
  • Het gebruik van koptelefoons is eveneens verboden.
  • Zwaailichten zijn verplicht.
  • Dimlichten moeten worden ingeschakeld in slechte omstandigheden, zelfs overdag.
Dit moet worden opgemerkt:

Fietsers hebben altijd voorrang op Fuerteventura! Wees voorzichtig, want er zijn enkele fietsers op de goed onderhouden, mooi geasfalteerde wegen.

De maximumsnelheid op Fuerteventura

Type weg Snelheidslimiet
Binnen de bebouwde kom 50 km/h
Landweg 90 km/u
Snelweg 120 km/u
Snelheidslimiet FUE

Als er afwijkingen zijn in de snelheid km/h, worden deze aangegeven.

Als u met kinderen op vakantie gaat, moet u ervoor zorgen dat er een kinderzitje in de auto aanwezig is voor kinderen onder de 135 cm of kinderen onder de 12 jaar. Het zou een goed idee zijn om het autoverhuurbedrijf bij het huren van de auto te laten weten hoeveel kinderzitjes u nodig hebt, zodat deze samen met de auto aan u kunnen worden overhandigd bij het ophaalstation van het autoverhuurbedrijf op de luchthaven.

Fuerteventura ontdekken met een huurauto

Fuerteventura met huurauto

Autoverhuur Fuerteventura: Reis langs de kust met een huurauto

Auto huren fuerteventura rotonde

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

656 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Fuerteventura

Beoordeling van Elena D.

“Zeer vriendelijk personeel op het station in Fuerteventura, we waren zeer tevreden over alles. Geweldige auto!”

Beoordeling van Thomas W.

“Alles werkte perfect! Voor de zekerheid hadden we een uitgebreide verzekering zonder eigen risico, en alles was in ongeveer 3 minuten geregeld toen we de auto terugbrachten.”

Beoordeling van Jens R.

“Ongecompliceerde en klantvriendelijke levering en ophalen van het voertuig...”

Beoordeling van Uwe E.

“Na een lekke band kregen we meteen een nieuwe huurauto. Vriendelijke service. Alles is in orde...”

Beoordeling van Theresa U.

“Alles werkte geweldig...”

Beoordeling van Mario Hendrik

“Geen klachten. Alles was in orde. Ik heb zelden zo'n goede huisbaas gehad.”