Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Caleta de Fuste

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 15 beoordelingen voor Caleta de Fuste
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Caleta de Fuste

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Caleta de Fuste bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. HYUNDAI i10
8 Dagen van 20.04 - 28.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. RENAULT CLIO
8 Dagen van 20.04 - 28.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Hyundai I10
8 Dagen van 20.04 - 28.04.2024
Voorbeeld auto

Verken Caleta de Fuste en het Canarische eiland Fuerteventura met een huurauto.

Gezicht op Caleta de Fuste

Ontdek Caleta de Fuste met de flexibiliteit en onafhankelijkheid van de autoverhuur! De plaats staat ook bekend als Caleta de Fustes of El Castillo en ligt in de gemeente Antigua, aan de oostkust van het Canarische eiland Fuerteventura. Het is een van de toeristische centra van Fuerteventura, samen met Corralejo, Costa Calma en Jandía Playa. Met 6.000 inwoners is Caleta de Fuste de ideale uitvalsbasis om dit unieke eiland met een huurauto te verkennen. Met MietwagenCheck kunt u het aanbod van autoverhuurbedrijven in Caleta de Fuste vergelijken en online een huurauto voor Caleta de Fuste boeken.

In het voorjaar en de zomer een road trip door Fuerteventura met een huurautoMenu-Entry:

De lente en de zomer zijn de beste seizoenen voor een roadtrip of een citytrip. Vooral in Spanje kan dit heel avontuurlijk zijn als u met een huurauto op het eiland Fuerteventura bent. U kunt alle steden, alle bezienswaardigheden en vooral alle stranden in uw eentje ontdekken en u zult zich zeker niet vervelen.

Strand in Caleta de Fuste
Strand in Caleta de Fuste
Bestemming Afstand tot Caleta de Fuste Duur per huurauto
Cuchillos de Vigán (Natuurpark) ongeveer 30 kilometer ongeveer 27 minuten
La Montana Tinyada ongeveer 32 kilometer ongeveer 30 minuten
Gran Tarajal ongeveer 35 kilometer ongeveer 25 minuten
Corralejo ongeveer 46 kilometer ongeveer 40 minuten
Oase Park ongeveer 50 kilometer ongeveer 40 minuten
Costa Calma ongeveer 60 kilometer ongeveer 45 minuten

Haal uw huurauto op in de stad of op het vliegveld

Strand in Caleta de fuste

Vestigingen van de bekende autoverhuurbedrijven zijn te vinden in de buurt van het stadscentrum, op slechts een korte bus- of taxirit afstand, bijvoorbeeld van de luchthaven van Fuerteventura. Hier kunt u zelf bepalen, wanneer u een auto huurt, welke ophaallocatie het meest geschikt is voor u en uw plannen. De reis van Duitsland naar Caleta de Fuste of Fuerteventura vindt plaats per vliegtuig naar de luchthaven Fuerteventura (FUE). De luchthaven is zeer duidelijk, modern, schoon en de check-in is zeer snel. De vliegtijd vanuit Duitsland is ongeveer 4,5 uur. De luchthaven Fuerteventura ligt op ongeveer 5 km afstand van Caleta de Fuste en wordt vanuit de Duitstalige landen door alle grotere luchthavens en bekende luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks benaderd. Bijvoorbeeld Frankfurt, van daaruit TUI vliegen, SunExpress en Condor vliegen met directe vluchten naar Fuerteventura. Ook goedkope luchtvaartmaatschappijen zoals easyJet, Eurowings en Ryanair hebben rechtstreekse vluchten vanaf verschillende Duitse luchthavens. De prijzen voor een retourvlucht variëren sterk afhankelijk van het seizoen (ca. 200 € - 800 € per persoon).

Verkeer op Fuerteventura

Straat en huizen in caleta de fuste

Om de echt mooie plaatsen en stranden van het eiland te bereiken, is het raadzaam om een auto te huren. De wegen op Fuerteventura zijn enkele jaren geleden volledig vernieuwd en daardoor zeer goed begaanbaar. Maar sommige hoogtepunten van het eiland zijn slechts over deels hobbelige en avontuurlijke wegen te bereiken. Maar de autoverhuurders op het eiland verbieden vaak om deze plaatsen met gewone auto's te bezoeken. Als men alles van het eiland wil bereiken, moet men een terreinwagen huren.

Autohuur in Spanje en Fuerteventura

In veel Spaanse vakantieregio's, zoals de Canarische Eilanden, is het huren van een auto zeer goedkoop. De reden hiervoor is de sterke concurrentie van de dealers. Zo kan eigenlijk iedere vakantieganger zich een huurauto veroorloven. Wie de auto voor langere tijd wil huren of bepaalde speciale wensen heeft zoals bijvoorbeeld een kinderzitje, is het raadzaam om de huurauto vooraf via internet te reserveren.

De huurvoorwaarden in Caleta de Fuste

De huurcontracten voorzien meestal in all-inclusive prijzen inclusief onbeperkt aantal kilometers. Na een wetswijziging is een aansprakelijkheidsverzekering met onbeperkte dekking ook in Spanje geldig. Een aanvullende verzekering door de zogenaamde Mallorca-polis is daarom grotendeels overbodig. De meeste autoverhuurbedrijven in Spanje eisen dat de bestuurder ten minste 21 jaar oud is en een jaar lang in het bezit is van een rijbewijs.

Strand bij zonsondergang in caleta de fuste
Strand en kade in caleta de fuste

De brandstofregeling voor de huurauto

In zuidelijke landen - waaronder Spanje - geldt de regel van "vol - leeg" tanken vrij vaak. Dit betekent dat de huurauto wordt overgenomen met een volle tank en kan worden ingeleverd met een lege tank. Voor sommige vakantiegangers zorgt deze regel voor ongenoegen, vooral als ze de (vaak dure) tankvulling slechts gedeeltelijk hebben opgebruikt. Daarom kunt u het beste vooraf met uw autoverhuurbedrijf praten om onaangename verrassingen te voorkomen.

Algemene verkeersinformatie voor Spanje

Kliffen in caleta de fuste

Voor wie het niet weet, de Canarische Eilanden maken deel uit van Spanje, net als Mallorca, dus daar gelden dezelfde verkeersregels als op het Spaanse vasteland. De meeste verkeersregels in Spanje verschillen echter niet significant van die in de EU of de Duitstalige landen. Maar sommige regels zijn een beetje anders. Om nog maar te zwijgen van de discipline op de Spaanse wegen, die veel te wensen overlaat. De situatie is echter aan het verbeteren sinds de politie haar controles heeft aangescherpt. Verkeersovertreders worden met zware straffen bedreigd.

Noodgevallen slepen

Als je pech hebt, moet je je niet laten wegslepen door een andere auto. U moet altijd een sleepdienst bellen, waarvan de service in Spanje meestal is inbegrepen in de autoverzekering.

Drinken & drugsgebruik achter het stuur

De alcohollimiet is 0,5 deel per duizend in het bloed en 0,25 deel per duizend in de adem. Voor beginnende bestuurders (minder dan twee jaar in het bezit van een rijbewijs) is de limiet 0,3 per mille in het bloed en 0,15 per mille in de adem.
Wie na het gebruik van drugs achter het stuur kruipt en betrapt wordt, moet net als bij rijden onder invloed van alcohol zware boetes verwachten. Alleen het opsporen van drugs in het lichaam is al voldoende voor de bestraffing; er is dus geen limietregel.

Haven van Caleta de Fuste
caleta de fuste
Rijden met kinderen - veiligheidsgordels en kinderzitjes

Natuurlijk zijn veiligheidsgordels verplicht voor zowel de chauffeur als voor alle passagiers. Alle kinderen korter dan 1,35 meter of jonger dan 12 jaar moeten in een speciaal kinderzitje reizen en achterin zitten als er plaats is.

Parkeren in Caleta de Fuste

Het parkeren wordt geregeld door geen parkeergelegenheid en geen stoptekens. Daarnaast zijn er soms gele lijnen aan de rand van de weg, die ook een parkeerverbod aangeven. Blauwe lijnen betekenen dat u parkeergeld moet betalen bij een ticketautomaat. Met een groene markering bedoelen we het parkeren van de bewoners, maar daar kunt u ook vaak op bepaalde tijden met een betaald parkeerkaartje parkeren. Houd er rekening mee dat in geval van een overtreding de parkeerklauwen aan het voertuig worden bevestigd of dat het voertuig in ernstige gevallen wordt weggesleept!

Welke bezienswaardigheden zijn er in Caleta de Fuste?

Strand en zee in caleta de fuste

Caleta de Fuste wordt bezocht door een groot aantal toeristen en heeft talrijke hotels, winkels, boetieks, bars, cafés en restaurants in de buurt van de stranden. In de haven is een kasteel (Castillo) bezienswaardig, gebouwd in 1743 door de militaire ingenieur Claudio de Lisne als de Martello-toren. Naast de strandactiviteiten zijn er ook andere recreatieve activiteiten zoals zeilen, duiken en windsurfen. De wateren in het gebied staan bekend om hun dolfijnen- en schildpaddenpopulatie. Een wekelijkse beurs staat bekend om enkele van de beste deals voor lederwaren. Vlakbij ligt een 18-holes golfbaan, een van de twee in Fuerteventura en de locatie voor de Spaanse Open in 2004. Een andere golfbaan ligt naast de eerste en werd voltooid in 2007. Aan de kust is ook een winkelcentrum met drie hotels en een conferentiecentrum gebouwd.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

15 Ervaringen van onze klanten in Caleta de Fuste

Beoordeling van Alex B.

“De Avis medewerker was erg vriendelijk, beleefd en recht door zee.”

Beoordeling van Marta M.

“Zeer goede service.”

Beoordeling van Renolt E.

“Ongecompliceerde verwerking, precies zoals je zou willen! Alle documenten lagen klaar en de verhuur was dus tijdbesparend. We hadden een nieuwe auto met slechts 2000 km op de klok, geen gebreken. De terugkeer was ook erg relaxed, we zouden graag weer bij Hertz huren.”

Beoordeling van Dirk H.

“Alles ging perfect zoals beschreven. Graag weer.”

Beoordeling van Luis D.

“Alles is in orde. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Bedankt.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat