Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Playa Blanca

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 9 beoordelingen voor Playa Blanca
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Playa Blanca

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Playa Blanca bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 33 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Opel Corsa
7 Dagen van 23.03 - 30.03.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Opel Astra
7 Dagen van 23.03 - 30.03.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 23.03 - 30.03.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Lanzarote en Playa Blanca met een huurauto

Strand in Playa Blanca, Lanzarote

Strand in Playa Blanca

Stap op het vliegtuig, vlieg naar Lanzarote en neem de huurauto naar Playa Blanca! Lanzarote is een eiland van de archipel van de Canarische Eilanden, die tot Spanje behoren, maar in de Atlantische Oceaan liggen, ten westen van het Afrikaanse continent, om precies te zijn ongeveer 140 km ten westen van de Marokkaanse kust en tegelijkertijd meer dan 1000 km van het Spaanse vasteland. Het is het noordelijkste van de zeven grote Canarische Eilanden en het werd in 1993 door de UNESCO volledig uitgeroepen tot Biosfeerreservaat. Playa Blanca ligt op het zuidelijke "puntje" van het eiland en is zeer geschikt om met een huurauto te verkennen. Vergelijk autoverhuur aanbiedingen in Playa Blanca en vind de goedkoopste!

Waarom een auto huren en naar Playa Blanca rijden?

Het rustige dorp Playa Blanca is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin. De stad heeft een ruim aanbod aan hotels en diensten, alsook bars, restaurants en winkels. Het is niet ver van de witte zandstranden. De Playas de Papagayo liggen op een steenworp afstand. Maar net ver genoeg dat je liever een auto dan een fiets gebruikt om er te komen. Maar let op: je doorkruist natuurgebied en moet dus 3 euro betalen als je er met de huurauto heen wilt. Andere mooie plaatsen zijn ex Parque Nacional de Timanfaya, El Golfo (ook wel de groene lagune genoemd) en het mooie plaatsje Yaiza. Of Las Brenas is ook een bezoekje waard. Van hieruit kunt u tot Fuerteventura, het naburige eiland Lanzarote, kijken. Of neem een veerboot en steek binnen een half uur over naar Fuerteventura. Geen probleem met een huurauto.

Dit is wat de Canarische Eilanden en Playa Blanca zo speciaal maakt:

  • Milde omstandigheden het hele jaar door
  • Telt mee voor Europa en de EU
  • Hoge levensstandaard
  • Wilde en romantische natuur
  • Verscheidenheid aan stranden en kusten

Voorjaar en zomer doorbrengen in Playa Blanca

U kunt het hele jaar door naar Playa Blanca in Lanzarote reizen. Als je niet tegen hete temperaturen kunt, dan is een zomer in Playa Blanca ook geschikt. Als je het niet zo warm vindt, dan kun je ook in het voorjaar naar Playa Blanca. Of u nu liever ontspant op het strand of sportief bezig bent, in Playa Blanca staan alle deuren voor u open. Omdat het in het voorjaar en vooral in de zomer erg warm kan worden in Playa Blanca, raden wij u aan om voor uw reis een auto met airconditioning te huren. Rijd met de huurauto door het vulkanische landschap of naar het strand. Hier kunt u een kajak huren, een duikcursus volgen, of op een surfplank de golven trotseren. Hoe uw perfecte lente en zomer er ook uitziet, u vindt het allemaal in Playa Blanca.

Wat is de beste manier om in Playa Blanca te komen?

Zoals reeds vermeld, ligt Playa Blanca aan de zuidkant van het eiland Lanzarote. U kunt er per boot komen of comfortabel met het vliegtuig. De luchthaven van uw bestemming heet: Airport Lanzarote (ACE). Vanaf hier begint uw vakantieavontuur. En om dit zo mobiel mogelijk te ervaren, moet u beslist een auto boeken bij een autoverhuurbedrijf en daarmee het eiland en misschien ook de naburige eilanden verkennen. Deze stap is net zo eenvoudig als het boeken van uw vlucht. Blader door het aanbod van MietwagenCheck, krijg de auto's aangeboden direct op de luchthaven. Hier is de keuze het grootst, en zijn de prijzen het goedkoopst. Als u de auto van tevoren reserveert, kunt u na het ophalen van uw bagage direct naar de verhuurwinkel gaan en uw auto ophalen. Na slechts ongeveer 30 minuten rijden komt u aan in Playa Blanca.

Strandhuisje in Playa Blanca, Lanzarote

Pure ontspanning op het strand

Vulkanisch landschap Lanzarote

Vulkanisch landschap van Lanzarote

Reisvoorbereidingen - wat u moet weten over uw woonplaats

Promenade in Playa Blanca, Lanzarote

Promenade in Playa Blanca

Zelfs als u meer dan 1000 km van het Spaanse vasteland verwijderd bent, bent u niet in Afrika, maar in feite in de EU. Je hebt een paspoort nodig, alleen al vanwege de vlucht. Wij bevelen ook een internationaal rijbewijs aan. Anders zijn de wetten van de EU en Spanje van toepassing. Als je Spaans kent, zal iedereen je hier begrijpen. Met Engels kom je ook vrij ver. Het eten, als je geen restaurants kiest die op maat van de Duitsers zijn gemaakt, is ook Spaans. Op de eilanden heersen min of meer het hele jaar door milde lente- of zomertemperaturen. De zee, als u een beetje gehard bent, nodigt het hele jaar door uit tot zwemmen. De nabijheid van het Afrikaanse vasteland en dus ook van de Sahara-woestijn kan ertoe leiden dat woestijnstormen zand opdwarrelen tot op de Canarische Eilanden. De Canarische Eilanden worden ook gekenmerkt door vulkanische activiteit.

U dient met uw huurauto in Playa Blanca en Lanzarote op het volgende te letten

Snelheidslimiet

Andere landen, andere gewoonten. Spanje heeft ruwe gewoonten wanneer u door de politie wordt aangehouden voor te hard rijden of verkeerd parkeren, om maar twee voorbeelden te noemen. De volgende snelheidsbeperkingen gelden in Playa Blanca en Lanzarote:

Waar Limiet in km/h
In de stad 50
Buiten de stad (snelweg) 110

Verzekering

Ongeacht waar u rijdt: de "Omniumverzekering zonder eigen risico" wordt aanbevolen omdat deze het zorgeloze allround pakket vertegenwoordigt. De aansprakelijkheidsdekking moet ook hoog genoeg zijn. Wij achten een totaal schadebedrag van 7,5 miljoen euro passend.

Extra bestuurder

Als u graag om beurten rijdt, moet u een tweede bestuurder in het contract opnemen. Dit kan iets extra kosten, maar is soms gratis inbegrepen. MietwagenCheck zal deze vraag voor u ophelderen in de offertes.

Benzinestations in Lanzarote

Het eiland is niet al te groot. Er rijden ook niet al te veel auto's rond. Vooral in de stedelijke gebieden vindt u echter tankstations in voldoende aantal. Men moet gewoon niet beginnen met een bijna lege tank wanneer men het eiland gaat verkennen. Dan zul je geen problemen hebben. De brandstofprijzen zijn iets lager dan het Europese gemiddelde.

Excursies met de huurauto in de omgeving van Playa Blanca

El Golfo, Lanzarote

Zonsondergang bij El Golfo

Salinas de Janubio, Lanzarote

Salinas de Janubio

Haven in Arrecife, Lanzarote

Haven in Arrecife

Zonder huurauto is uw bewegingsradius op Lanzarote vrij klein. Daarom: Huur er een! In de volgende tabel vindt u enkele ideeën voor excursiebestemmingen met een huurauto, evenals hun afstand vanaf Playa Blanca.

Excursie bestemmingen van Playa Blanca Afstand per huurauto Tijd
El Golfo 17 km 20 min.
Papagayo Stranden 5 km 10 min.
Salinas de Janubio 12 km 20 min.
Jameos del Agua 60 km 55 min.
Cueva de los Verdes 60 km 55 min.
Jardin de Cactus 56 km 50 min.
Arrecife 34 km 35 Min.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

9 Ervaringen van onze klanten in Playa Blanca

Beoordeling van Lisa M.

“De auto ophalen was geen probleem, alles was al voorbereid....afzetten bij de receptie van het hotel was net zo probleemloos...”

Beoordeling van George A.

“Het station was recht voor het hotel. De auto was in goede staat.”