Huurauto Lanzarote

Huurauto Lanzarote

7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Awarded for very good service Comodo Certificaat
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag nog tot 16:00

Lanzarote - verken het vulkanische eiland met een huurauto

Lanzarote is de grootste van de Canarische Eilanden en een populaire bestemming voor vele autoverhuurders. De unieke natuur van het vulkanische eiland biedt u geweldige mogelijkheden voor excursies en sightseeing, die u kunt bezoeken met uw huurauto.

De hoofdstad van Lanzarote is de niet erg toeristische stad Arrecife. Daarom is het de moeite waard om de oude, smalle straatjes van de stad te bezoeken en daar het Canarische leven te leren kennen. Een van de hoogtepunten van het eiland is zeker de krater van de vulkaan Montaña de Golfo bij El Golfo. Bijzonder is dat de krater gedeeltelijk is ondergedompeld in zee en een lagune in de krater heeft gevormd. Een andere bezienswaardigheid van Lanzarote is de Jardín de Cactus, de cactustuin vlakbij het dorp Guatiza. Hier zijn veel verschillende cactussoorten te bewonderen.

Maar wat zou een verblijf met uw huurauto op Lanzarote zijn zonder strand, zon en zwemplezier? Alle zonaanbidders moeten daarom een bezoek brengen aan een van de vele prachtige stranden van het eiland. De stranden van Papagayo, Honda, Playa Blanca, Las Cucharas of El Golfo zijn bijzonder aan te bevelen.

Winter op Lanzarote

Lanzarote is een prachtig eiland waar veel vakantiegangers vooral in de koude maanden van houden. Het ligt slechts ongeveer 120 km van de Afrikaanse kust in de Atlantische Oceaan, maar ongeveer 1000 km van het Iberisch schiereiland en aan de andere kant van Spanje. Het vulkanische eiland is nog steeds een geheime tip en veel Duitsers gebruiken het eiland ook om te overwinteren. Want het voorjaar is hier voorjaar ook in de winter en zo kunt u ontsnappen aan het koude grijs uit Duitsland. Zelfs als Lanzarote lange witte stranden en veel zon biedt, is een pure strandvakantie niet aan te bevelen. Want dan ontsnapt de reiziger aan het fascinerende lavalandschap, dat met een huurauto verkend moet worden.

Boek een geschikte huurauto voor uw vakantie

Voordat een reiziger op vakantie naar Lanzarote vliegt, moet hij eerst online een voordelige huurauto huren via een prijsvergelijking. Een huurauto kunt u het beste direct op Lanzarote Airport (ACE) huren, omdat u dan direct aan uw reis kunt beginnen. Zodra u bent aangekomen en nu moeten zorgen voor een huurauto op het terrein, kan dit duurder dan een online boeking uit Duitsland via de prijsvergelijking. De lokale autoverhuur biedt een huurauto direct op het vliegveld van Lanzarote, zodat de vakantieganger zijn verdere reis kan voortzetten samen met zijn partner, het gezin of als alleenreiziger. Het aanbod om een huurauto te huren varieert van kleine auto's, gezinsauto's tot grote off-road voertuigen, waarmee cruisen en het ontdekken van het eiland zal veel plezier zijn. Net als op Mallorca heeft de reiziger ook op Lanzarote een mobiel voertuig nodig om het eiland goed te kunnen verkennen.

Ontdek Lanzarote met een huurauto

Als u een voordelige huurauto kunt vinden via de prijsvergelijking, dan moet u deze direct boeken om Lanzarote zelf te kunnen verkennen. Over de goed ontwikkelde wegen van het eiland, maar ook in het terrein, is het belangrijk als u een huurauto online huren kunt voor uw vakantie, die u overal veilig zal nemen. De aanbiedingen voor terreinwagens moeten dus absoluut bekeken worden, want het is zinvol om op Lanzarote een SUV te boeken, want ook onbegaanbaar terrein kan men op dit vulkanische eiland met een excursie tegenkomen. Met een terreinwagen van een autoverhuurbedrijf bent u goed voorbereid. Want in dit prachtige vulkanische landschap liggen meer dan 300 vulkanen verscholen, die u met een huurauto kunt ontdekken.

Uw voordelen met Driveboo

  • Huurauto's vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
  • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
  • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
  • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
  • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
  • Express Service en lange termijn verhuur
  • Goedkoop busjes huren
  • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
  • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders