Auto huren in Griekenland

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Griekenland: De populairste autohuur bestemmingen

Autoverhuur Griekenland - Vakantiebestemming met een indrukwekkend verleden

Griekenland is natuurlijk een zeer populaire bestemming voor veel autohuur reizigers. Het milde klimaat, unieke landschappen, talloze bezienswaardigheden en geweldige bestemmingen maken Griekenland de ideale bestemming voor uw reis. Het populairste eiland voor Duitse toeristen is Kreta. U kunt uw huurauto ophalen op Kreta, direct op de luchthaven van Heraklion of bij een van de vele ophaalpunten in uw vakantieoord.

Of het nu op het Griekse vasteland is of op een van de vele eilanden - Griekenland is met uw huurauto gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. In Griekenland bestaat er echter een routegebaseerde tol en een speciale tol voor tunnels en bruggen. Gedetailleerde informatie over de hoogte van de kosten vindt u in ons tol alfabet.

De twee grootste steden van Griekenland zijn Athene en Thessaloniki. Naast het Griekse stadsleven, leert u ook over het indrukwekkende Griekse verleden op een aantal oude plaatsen en bezienswaardigheden. In principe zijn de wegen op het vasteland van Griekenland in goede staat, zodat u kunt reizen met uw huurauto zonder zorgen.

Reizen op de Griekse eilanden met een huurauto

Als u reist op een van de Griekse eilanden zoals Corfu, Kos, Kreta of Rhodos met een huurauto, zult u niet minder worden aangeboden. Naast de vele prachtige stranden en landschappen, vindt u ook culturele bezienswaardigheden op de Griekse eilanden, die een bezoek waard zijn met uw huurauto. Griekenland biedt u daarom de perfecte mix van ontspanning op het strand en culturele bezienswaardigheden met een historische achtergrond. Niet alleen de wegen zijn meestal in goede staat, maar ook het reizen tussen de afzonderlijke eilanden is geen probleem in Griekenland. Het Griekse veersysteem is goed ontwikkeld - maar u moet overwegen of het is een autoferry of dat u uw huurauto voor de overtocht verlaten moet. Goede reis!