Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Chania

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 287 beoordelingen voor de Luchthaven Chania
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Chania

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Chania bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 34 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
10 Dagen van 13.07 - 23.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Hyundai i20 A/C
10 Dagen van 13.07 - 23.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
10 Dagen van 13.07 - 23.07.2024
Voorbeeld auto

Maak een lente road trip met uw eigen huurauto vanaf de luchthaven van Chania op Kreta. Haal de vooraf geboekte huurauto direct na aankomst op de luchthaven van Chania op en verken de mooiste stranden van het eiland. Het brengt je gegarandeerd in de vakantiestemming. s Avonds kunt u uw huurauto in Chania parkeren en het uzelf gemakkelijk maken in een van de restaurants.

Autoverhuur op de luchthaven van Chania

Het Griekse zonnige eiland Kreta trekt op magische wijze vakantiegangers aan. Een van de mooiste plaatsen is de voormalige eilandhoofdstad Chania, die in het noorden van Kreta direct aan de Kretenzische Zee ligt en met een huurauto optimaal kan worden verkend. Uitgestrekte zandstranden, een pittoreske haven en historische architectuur uit de meer dan 5000-jarige geschiedenis van de stad kenmerken de regio. Huur tijdens uw verblijf een auto tegen een redelijke prijs om de aantrekkelijke havenstad comfortabel op eigen gelegenheid te verkennen. De beste plaats om uw Griekse vakantie in het westen van Kreta te beginnen is op de luchthaven van Chania. Hier kunt u direct na de landing uw huurauto ophalen bij het autoverhuurbedrijf en vanaf het ophaalstation snel de stad in rijden. Kies bijvoorbeeld voor een cabriolet om te genieten van de vele zonuren en het mediterrane weer van Griekenland. Met een SUV of een kleine auto kunt u zowel Chania als het bergachtige binnenland van het eiland verkennen. Vergelijk voor uw vertrek het aanbod op Mietwagen-Check.de en kies de auto van uw keuze. Hoe eerder u een auto bij ons huurt, hoe meer u kunt besparen. Als uw reisplannen op korte termijn veranderen, is dat geen probleem: u kunt uw huurauto tot 24 uur voor de verhuur kosteloos annuleren.

Uitzicht op Chania

Uitzicht op Chania

Ontdek Kreta per huurauto

Ontdek Kreta per huurauto

lentetrip vanaf de luchthaven van Chania op Kreta.

Maak een playlist van je favoriete hits en maak je klaar voor een onvergetelijke voorjaarsroadtrip over Kreta. Begin uw lente op de luchthaven van Chania op Kreta en haal meteen na uw landing de perfecte huurauto op. Zo kunt u vol verwachting aan uw voorjaarsvakantie beginnen en genieten van het kleurrijke landschap van Kreta. Om nog meer in de natuur op te gaan, kunt u het beste de huurauto een tijdje laten staan en te voet op pad gaan. Maak een lentewandeling of geniet van een van de prachtige stranden in en rond Chania. Om de lenteavonden perfect af te sluiten, kunt u in een taverna typisch Griekse gerechten en raki proberen. Uw lente in Chania is gegarandeerd een succes.

Chania Luchthaven (CHQ)

De internationale luchthaven van Chania "Ioannis Daskalogiannis" is genoemd naar een 18e eeuwse Kretenzische verzetsstrijder en wordt aangeduid met de code IATA CHQ .

Autoverhuur in Chania: Huurauto op de luchthaven

Passagiers op een luchthaven

Luchtreizigers op een luchthaven

Drie grote autoverhuurders hebben momenteel een balie op de luchthaven CHQ. Deze zijn gemakkelijk te vinden, aangezien het autoverhuurkantoor zich direct in de aankomsthal bevindt. Hier kunt u goedkoop een auto huren. U kunt uw huurauto het beste thuis reserveren, zodat u uw documenten alleen ter plaatse aan het autoverhuurbedrijf hoeft te overhandigen. Vervolgens ontvangt u van het autoverhuurbedrijf de sleutel en de papieren van uw huurauto en kunt u direct naar het ophaalstation gaan. Het autoverhuurpersoneel zal ook graag al uw vragen beantwoorden over uw huurauto vakantie in Chania.

Het ophaalstation op de luchthaven: Hoe vindt u uw huurauto?

Er zijn 240 parkeerplaatsen voor kort parkeren en 100 parkeerplaatsen voor lang parkeren direct voor de terminal. Hier vindt u het ophaalstation voor uw huurauto. Bij de autoverhuurbalie kunt u precies zien waar het ophaalstation voor uw auto zich bevindt. Vraag hen de exacte route uit te leggen en verlaat dan de aankomsthal. Er is een korte afstand tussen de autoverhuur en de parkeerplaats, die u te voet in een paar minuten kunt afleggen.

Huur een auto op de luchthaven van Chania en rij naar de stad

De internationale commerciële luchthaven CHQ ligt ongeveer 14 kilometer ten noordoosten van Chania op het schiereiland Akrotiri. De luchthaven is met de stad verbonden via een landweg die uitkomt op de nationale weg 90 en de autosnelweg E75. Volg de verkeersborden om Chania goedkoop en snel te bereiken. Afhankelijk van het verkeer, duurt de reis ongeveer 20 tot 30 minuten.

Bijtanken op de luchthaven van Chania CHQ


In het contract dat u van het autoverhuurbedrijf hebt ontvangen, kunt u lezen of u de auto met een volle of lege tank moet inleveren. Als u uw huurauto moet voltanken voordat u hem terugbrengt, kunt u dat doen bij verschillende benzinestations. Er is een benzinestation op ongeveer vier kilometer van de luchthaven aan de Aerodromiou Soudas-weg (94), die rechtstreeks naar de luchthaven leidt. Er zijn ook benzinestations in de dorpen Livadi en Kounoupidiana, die ten westen van de luchthaven liggen.

Huurauto Chania: Wegverkeer op Kreta

De volgende snelheidsbeperkingen gelden in Griekenland: In de steden, zoals Chania, mag u maximaal 50 km/u rijden en buiten de steden 90 tot 110 km/u. Let op borden met snelheidsbeperkingen buiten de bebouwde kom. Op de snelweg is de limiet 120 km/u. Merk ook op dat in Griekenland veiligheidsgordels verplicht zijn voor de bestuurder en alle passagiers. In elke auto en huurauto moeten een gevarendriehoek, een verbanddoos en een brandblusser aanwezig zijn. Controleer voor vertrek of ze aanwezig zijn en meld eventuele ontbrekende voorwerpen aan het autoverhuurbedrijf. Als u de drie punten tijdens een verkeerscontrole niet kunt tonen, kunt u een boete krijgen. Als u uw huurauto in Chania wilt parkeren, kies dan een gemarkeerde parkeerplaats. Deze zijn vaak uitgerust met parkeermeters. Parkeren is niet toegestaan in geel gemarkeerde gebieden en op voorrangswegen.

Huur een auto op de luchthaven van Chania en verken de stad

Als u van Griekenland houdt, zult u van Chania op Kreta houden. Het is een van de oudste nederzettingsplaatsen in Europa: de eerste sporen dateren van 3000 v. Chr. Bezoekers kunnen zich dus onderdompelen in het rijke verleden van de stad en indrukwekkende historische bezienswaardigheden en musea bezoeken. U kunt ontspannen op het strand en in de natuur. Als u goedkoop een auto huurt, kunt u het beste genieten van de diversiteit van de regio en uw vakantie individueel en zelfstandig organiseren.

Bezoek het "Venetië van het Oosten" met een huurauto

De vuurtoren van Chania

Vuurtoren van de stad Chania

Chania heeft de bijnaam "Venetië van het Oosten". In de huidige oude stad Chania zijn veel decoratieve gebouwen bewaard gebleven die door de Venetianen werden gebouwd. Zij bezetten delen van Kreta van de 13e tot de 17e eeuw. De Venetiaanse herenhuizen met hun chique gevels en chique balkons zorgen voor een romantische flair. De huizen uit deze periode strekken zich uit tot aan de Venetiaanse haven, waardoor de wijk sterk doet denken aan het Italiaanse model.

De vuurtoren, het herkenningspunt van de stad

Het herkenningspunt van Chania is de vuurtoren, die aan de ingang van de haven staat. Huur een auto om het monument goedkoop te bereiken. De fundering werd gebouwd tijdens de Venetiaanse overheersing. De vuurtoren, gebouwd door de Egyptenaren in 1830, troont er op. Parkeer uw huurauto bij de haven en klim naar de top van de toren. Op de top hebt u niet alleen een prachtig uitzicht over de zee, maar ook over Chania en het naburige Lefka Ori-gebergte.

Bezoek de heilige gebouwen in Chania

Talrijke indrukwekkende sacrale gebouwen kenmerken het stadsbeeld. Als u een auto huurt, kunt u bijvoorbeeld goedkoop en snel naar de kathedraal van de drie martelaren, de Ekklisia tis Trimartyris, rijden. Het Venetiaanse kerkgebouw met zijn klokkentoren van drie verdiepingen is van binnen versierd met grote muurschilderingen. De klassieke kerk van Agios Nikolaos is een interessante bezienswaardigheid. De minaret die boven de klokkentoren uittorent, herinnert eraan dat het gebouw ooit als moskee werd gebruikt. Direct aan de haven ligt de Hasan Pasja moskee, die bekoort door zijn Armeense architectuur en grote koepel. Tegenwoordig wordt het gebouw gebruikt als tentoonstellingsruimte. Dankzij huurauto's kunt u deze en vele andere bezienswaardigheden op eigen gelegenheid verkennen.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

287 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Chania

Beoordeling van Christoph N.

“We kregen een betere auto dan geboekt. Alles ging geweldig. De overdracht was ook stressvrij en gemakkelijk!”

Beoordeling van Marko B.

“Alles verliep zeer vlot. De voertuigcontrole bij het ophalen was super gedetailleerd en correct, evenals de acceptatie. Geen wachten.”

Beoordeling van Darius F.

“Zeer ongecompliceerde en snelle afhandeling, ook zeer snel bij het inleveren van de auto....prijs-kwaliteitverhouding was voor mij zeer goed...”

Beoordeling van Maria F:

“Vriendelijk en behulpzaam personeel dat voor elk probleem een passende oplossing heeft.”

Beoordeling van Noah B.

“Snelle afhandeling ter plaatse. De auto was helemaal in orde. We werden direct van het vliegveld opgehaald en alles verliep soepel...”

Beoordeling van Valentina R.

“Zeer ongecompliceerd, super aardig personeel en goede voertuigen.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat