Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Kefalonia

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 145 beoordelingen voor Kefalonia
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Kefalonia

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Kefalonia bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 23 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
11 Dagen van 29.06 - 10.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 24 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat Panda
11 Dagen van 29.06 - 10.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
11 Dagen van 29.06 - 10.07.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur Kefalonia: Ontdek het Griekse vakantieparadijs in de Ionische Zee

Op de weg in Kefalonia

Op de weg op Kefalonia

Ooit gehoord van het eiland Kefalonia ? Boek een huurauto op MietwagenCheck.de en verken het paradijs in de Ionische Zee. Griekenland heeft veel te bieden met de populaire bestemmingen Athene, Rhodos, Thessaloniki en Heraklion. Maar ook de Ionische Eilanden zijn een bezoek waard, vooral als u de flexibiliteit hebt om ze met een huurauto te verkennen. Naast Corfu en Zakynthos is een vakantie op het eiland Kefalonia bijzonder de moeite waard. Om altijd flexibel en onafhankelijk te zijn op Kefalonia, kunt u het beste een huurauto nemen. Met de prijsvergelijking op MietwagenCheck.de kunt u online autoverhuur aanbiedingen vergelijken en de juiste huurauto voor Kefalonia boeken tegen een goede prijs. Met de juiste huurauto tegen een goede prijs wordt uw vakantie in Kefalonia gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Haal een huurauto op bij Kefalonia Luchthaven

Vrouw met sleutel

De beste manier om het eiland, dat tot Griekenland behoort, te bereiken is via de luchthaven van Kefalonia. Zodra u op de luchthaven bent aangekomen, kunt u direct naar een van de autoverhuurbedrijven gaan om uw huurauto op te halen. De luchthaven (EFL) ligt ten zuidoosten van de hoofdstad Argostoli en heeft goede verbindingen met Athene. Als u uw huurauto op de luchthaven ophaalt, bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u rechtstreeks naar uw hotel rijden. Zo verspilt u geen minuut van uw kostbare vakantietijd.

Wanneer u uw autohuur online boekt, kunt u extra opties toevoegen, zoals een extra bestuurder of onbeperkte kilometers. De aanbiedingen en prijzen van de autoverhuurbedrijven lopen hier uiteen. Houd er bij het boeken van de huurauto rekening mee dat er extra kosten kunnen zijn voor een extra bestuurder. Met MietwagenCheck.de vindt u zeker een goedkope huurauto en kunt u zorgeloos aan uw welverdiende vakantie beginnen.

Dit moet worden opgemerkt:

Beslis over een volledig uitgebreide verzekering zonder eigen risico. Zo kunt u ook in geval van schade zonder stress op reis!

Kefalonia huurauto: de juiste auto voor uw vakantie

Welke auto u huurt voor uw verblijf op Kefalonia bepaalt u zelf. Reist u met het hele gezin en wilt u een ruime auto met veel ruimte? Dan is een stationwagon of minivan misschien iets voor u. Wil je het eiland alleen verkennen met je vrienden en kun je niet genoeg krijgen van de zon? Huur dan een cabriolet en rij naar een van de stranden. Of heeft u er altijd al van gedroomd om samen met uw geliefde een hele leuke tijd te hebben en rond te rijden in een luxe auto? Met MietwagenCheck.de zal geen van uw wensen onvervuld blijven en vindt u gegarandeerd een goedkope huurauto om het Griekse eiland Kefalonia onveilig te maken.

Met de huurauto in de steden van Kefalonia onderweg

Om het eiland te leren kennen met alles wat het te bieden heeft, is een huurauto een goede keuze. Op deze manier bent u onafhankelijk en flexibel en kunt u uw reis plannen volgens uw wensen. Breng zeker een bezoek aan de hoofdstad van Kefalonia, Argostoli. Hier pulseert het leven. Bezoek de talrijke bezienswaardigheden en neem daarna plaats in een van de cafés om te ontspannen. Als u het liever wat rustiger heeft, kunt u met uw huurauto naar Fiskardo rijden. In dit pittoreske vissersdorpje ervaart u gegarandeerd het typisch Griekse gevoel. In Lixouri vind je een mix van beide. Geniet van de kleurrijke drukte en dompel u onder in een mengeling van jong en oud, traditie en moderniteit.

Bestemming Afstand van de luchthaven van Kefalonia Reistijd
Argostoli 8 km 15 minuten.
Lixouri 42 km 55 minuten
Fiskardo 55 km 1 uur en 20 minuten.
Skala 35 km 50 minuten
Sami 33 km 45 minuten.

Ontdek de beste bezienswaardigheden op Kefalonia met een huurauto

Vooral de vele stranden van Kefalonia zijn een bezoek waard en gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Geniet van een lange wandeling terwijl u luistert naar de golven of laat de zon op uw buik schijnen.

Deze stranden mag u niet missen:

  • Myrtos Beach
  • Xi Beach
  • Kimilia-strand
  • Petani Beach
  • Koroni Beach
Xi Beach

Xi Beach

Myrtos Beach

Myrtos Beach

Bovendien scoort Kefalonia met een verscheidenheid aan grotten en spelonken, naast een adembenemende natuur. Stap in de huurauto en ga op weg naar de grot van Melissani. U kunt met een bootje de grot binnenvaren en het water zien glinsteren in de meest ongelooflijke kleuren dankzij het zonlicht. Of maak een wandeling op de berg Enos, vanwaar u als u geluk hebt zelfs de naburige eilanden Zakynthos en Ithaca kunt zien liggen. Met de vele kastelen, musea en andere must-sees, zult u zich op Kefalonia zeker niet vervelen:

  • Drogarati druipsteengrot
  • Archeologisch Museum
  • Museum Iakovatos
  • Olijf Museum
  • Klooster Agiou Gerasimou
  • Klooster van Sissia

De beste tijd voor uw vakantie in Kefalonia

Er zijn het hele jaar door vluchten naar de luchthaven van Kefalonia. Vooral in het laagseizoen heeft u de kans om ongelofelijk goedkope aanbiedingen te krijgen voor uw vakantie en tegelijkertijd huurauto's te huren. Al in het voorjaar kunt u prachtige wandelingen maken en genieten van de bonte verscheidenheid aan bloemen. In deze tijd, en ook in de herfstmaanden, is het nog niet te heet. Juli en augustus zijn daarentegen perfect voor een strandvakantie. In de winter, heb je het eiland bijna voor jezelf.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat