Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Korfoe Ioannis Kapodistrias

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 268 beoordelingen voor de Luchthaven Korfoe Ioannis Kapodistrias
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Korfoe Ioannis Kapodistrias

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Korfoe Ioannis Kapodistrias bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 9 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Renault Twingo
7 Dagen van 16.05 - 23.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 10 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Hyundai i20 A/C
7 Dagen van 16.05 - 23.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 12 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Renault Twingo
7 Dagen van 16.05 - 23.05.2024
Voorbeeld auto

Als u het eiland Corfu in de zomer op eigen gelegenheid wilt verkennen, raden wij u aan een auto te huren op de luchthaven van Corfu. Op de luchthaven van Corfu vindt u talrijke autoverhuurbedrijven, zodat u uw welverdiende zomervakantie onderweg kunt beginnen. Rijd met een huurauto naar afgelegen baaien en drukbezochte stadjes op het Griekse eiland Corfu. Met een huurauto bent u ongebonden en kunt u optimaal genieten van uw vakantie op Corfu.

Huurauto op Corfu Luchthaven (CFU)

Vakanties in Griekenland zijn bijzonder populair. Geniet individueel van Corfu met uw eigen huurauto. Kerkyra, zoals het eiland in het Grieks heet, of Corfu, is altijd een bezoek waard. Het eiland is een van de drie populairste van Griekenland. De beste manier om Corfu te ontdekken is met een huurauto. U kunt er een ophalen direct na uw aankomst op de luchthaven van Corfu. Op die manier bent u flexibel vanaf het moment dat u in Corfu aankomt. Wees slim en vergelijk de prijzen voor huurauto's in Corfu. De eenvoudigste en meest transparante manier is met MietwagenCheck. Geniet van een ruim aanbod van de beste huurauto's.

Rondreizen op Corfu met een huurauto

Op weg in Corfu met een huurauto

Ontdek Corfu

Ontdek Corfu

Lentekriebels op Corfu

Pak uw geliefden in en breng een heerlijke voorjaarsvakantie door op Corfu. Dompel u onder in de bloeiende kleurenpracht en ontdek het Griekse eiland op eigen gelegenheid met uw eigen huurauto. Vooral wandel- en natuurliefhebbers komen in het voorjaar op Corfu aan hun trekken. De lentemaanden behoren beslist tot de mooiste op Corfu en zullen u de lentekriebels bezorgen. Maak lange wandelingen door de natuur en geniet van de zonnestralen op uw huid. In het voorjaar komen er niet zo veel toeristen naar Corfu, zodat u langs het strand kunt wandelen en nieuwe energie kunt opdoen. Dit is wat de lente leuk maakt.

Duidelijk en eenvoudig - de luchthaven van Corfu (Kerkyra) CFU

Uitzicht op de landingsbaan in Corfu

Uitzicht op de landingsbaan in Corfu

Corfu Airport CFU ligt direct aan zee. Aankomen op de internationale luchthaven Ioannis Kapodistrias is een unieke ervaring.

U kunt uw gewenste voertuig direct na aankomst ophalen bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Bespaar geld in vergelijking met het nemen van een taxi. Berg uw bagage veilig op in de bagageruimte.

Luchthavengebouw

De luchthaven zelf is goed aangelegd, met alles in hetzelfde gebouw. Voor informatie kunt u hier terecht bij een informatiebalie. Op CFU is er een winkel waar je pop-art kunt kopen en een duty-free winkel. De luchthaven van Corfu verzorgt internationale vluchten naar Europese steden en binnenlandse vluchten naar Athene of de luchthaven van Thessaloniki.

Pick-up station voor uw huurauto
Corfu Autoverhuur Desk

Haal uw huurauto direct op de luchthaven op

Waar is mijn huurauto op Corfu airport? Wanneer u van de bagageband door de luchtsluis in de hal komt, ziet u het afhaalstation voor huurauto's al. Het bevindt zich direct in de aankomsthal. Verschillende grote autoverhuurbedrijven bevinden zich direct in de aankomsthal. Hier kunt u de sleutel van de huurauto ophalen. De experts ter plaatse zullen u naar uw huurauto begeleiden.

Driveboo Tip:

Voor informatie over Corfu en de internationale luchthaven is er ook een toeristenbalie.

Aan welke verkeersregels moet ik me op Corfu houden?

Gelden op Corfu dezelfde verkeersregels als in Griekenland? Ja, zoals uit onderstaande tabel blijkt, geldt dit ook voor snelheidsbeperkingen:

Wegen Snelheidslimiet
In de stad 50 km/h
Landwegen 80 km/h
Autosnelwegen 90 km/u

Ezel in Korfoe

Kijk uit voor ezels in Corfu

Trekker op Corfu

Trekker in Korfoe

Goede vervoersverbindingen vanaf de luchthaven van Corfu CFU

De internationale luchthaven Ioannis Kapodistrias Corfu (Kerkyra) CFU ligt in de onmiddellijke nabijheid van de hoofdstad Corfu-stad. Hoe kom ik van het vliegveld naar Corfu? Een bijzonderheid is de weg langs de luchthaven, die direct achter de landingsbaan ligt. Wanneer vluchten aankomen of vertrekken, wordt het verkeer hier geregeld door verkeerslichten. Zo kunt u weer genieten van het zien opstijgen en landen van de vliegtuigen met uw huurauto van het autoverhuurbedrijf.

Waar moet ik op letten als ik op Corfu ga tanken?

  • Op Corfu kunt u uw huurauto tanken direct nadat u hem heeft opgehaald bij het ophaalstation op de luchthaven.
  • Veel van de benzinestations zijn ook tot laat in de avond en vroeg in de ochtend open. Dit betekent dat u op elk moment uw auto kunt voltanken en verder weg naar uw vakantieverblijf kunt rijden.
  • Vraag van tevoren bij het ophaalstation van het autoverhuurbedrijf of de auto een benzine- of een dieselauto is.

Een rondreis over het eiland Corfu, dat rijk is aan geschiedenis

Baai in Korfoe

Verken Corfu op eigen gelegenheid

Waar is Corfu bekend om? Corfu is vooral bekend om zijn prachtige baaien, witte zandstranden en pittoreske bergdorpjes. Met een huurauto rijdt u door uitgestrekte olijfboomgaarden over de groene heuvels van het eiland. Laat u na elke bochtige weg betoveren door het adembenemende uitzicht op zee. De rit is bijzonder aangenaam in een wendbare kleine auto.

Bezoek zeker de volgende hoogtepunten op Corfu met uw huurauto:

  • Achilleion: kasteel van de Oostenrijkse keizerin Sissi
  • Paxos: klein eiland ten zuiden van Corfu
  • Myrtiotissa: rotsachtige baai, ideaal om te snorkelen

Is het de moeite waard om de hoofdstad Corfu met een huurauto te bezoeken?

Corfu Stad

Ontdek Corfu

Vanaf Corfu Airport CFU is het slechts een paar minuten met de huurauto naar de historische oude stad. Reserveer de auto van uw keuze eenvoudig en goedkoop vooraf met behulp van de online prijsvergelijker. Na uw aankomst op de luchthaven haalt u de auto op bij het ophaalstation van het autoverhuurbedrijf. Op weg naar de charmante hoofdstad van het eiland.

Aangezien de kern bestaat uit voetgangersdoorgangen, is het zinvol uw huurauto te parkeren op een van de gratis parkeerplaatsen bij de haven. Van hieruit kunt u de stad te voet verkennen. De oude stad van Corfu biedt u betoverende steegjes waar de was van huis tot huis wordt gespannen. Dit is ook vaak te zien in Italië. De Venetiaanse, maar ook de Franse invloed is hier overal te zien. Op Liston bijvoorbeeld, dat populair is bij de vele muziekstudenten, ligt het ene café na het andere in de straat. Corfu wordt ook bewaakt door twee forten die aan weerszijden liggen. Deze zijn ook een bezoekje waard. Het Griekse eiland Corfu zal u met al zijn facetten inspireren. Met uw huurauto zult u mooie momenten verzamelen. Met uw metgezel op vier wielen bent u in een mum van tijd bij alle bezienswaardigheden.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

268 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Korfoe Ioannis Kapodistrias

Beoordeling van Martina C.

“Dit is hoe ik me een huurauto voorstel bij het ophalen of terugbrengen. Mooie schone auto en snelle afhandeling. Er werden geen bijkomende verzekeringen opgelegd.”

Beoordeling van Anna K.

“De afhandeling ter plaatse (luchthaven van Corfu) verliep absoluut vlot en zeer snel....auto werd ons overhandigd door een medewerker die ons bij de uitgang opwachtte met een naambadge. De terugkeer was net zo probleemloos als het ophalen. Absoluut een aanrader...”

Beoordeling van Mark E.

“Professionele en tijdige overdracht en teruggave van het voertuig.”

Beoordeling van Gerald L.

“De auto was bijna nieuw en het ophalen en wegbrengen was probleemloos! De brandstofregeling vol/vol is zeer goed. Het personeel van het ALAMO-portaal in Korfoe was erg aardig en kende uitstekend Duits.”

Beoordeling van Jens G.

“We hebben de auto direct op de luchthaven opgehaald. Alles ging goed en de auto was schoon....dat de volgende keer graag weer...”

Beoordeling van Friedrich O.

“De service kon niet beter. Toen ik met de eerste auto pech kreeg met een defect, werd deze binnen een uur zonder problemen vervangen.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat