Auto huren in Frankrijk

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Frankrijk: De populairste autohuur bestemmingen

Kuur een auto in Frankrijk - verken het land van geneugten en kenners met een huurauto

Met een totale oppervlakte van 550.000 vierkante kilometer is Frankrijk het grootste land in West-Europa. Frankrijk heeft veel te bieden: Dromerige kustregio's, traditionele dorpjes en moderne steden kunnen worden verkend in Frankrijk met een huurauto.
Door zijn geografische ligging beschikt Frankrijk over goede transportverbindingen. Het ontwikkelde autosnelwegennet verbindt de hoofdstad Parijs met de omliggende regio's. Als u met het vliegtuig in de hoofdstad aankomt, kunt u eenvoudig de Autoverhuur op Charles de Gaulle airport ophalen en bent u dus direct vanaf het begin van uw vakantie in Frankrijk mobiel in het land op de way. 
Helaas zijn de meeste snelwegen in Frankrijk zijn particulier bezit, dus je moet rekening houden met een of de andere tolstation wanneer u een auto huren. Gedetailleerde informatie over de hoogte van de kosten en workarounds vindt u in ons tol alfabet.

Met een huurauto naar de natuurgebieden van Frankrijk

Maar u kunt genieten van unieke ervaringen, bijvoorbeeld als u een auto huurt in een van de 156 natuurgebieden in Frankrijk.
In ieder geval moet u de grote wegen af en toe verlaten en verder uw huurauto tour op de kleinere kustwegen. Hier liggen ongelofelijke prospects op u te wachten.
Bovendien moet u een bezoek brengen aan een van de vele wijnregio's in Frankrijk met een huurauto. Onder andere de beroemde Bordeaux en de wereldwijd populaire Champagne komen uit Frankrijk.

Geniet van een strandvakantie in Frankrijk 

De stranden van Frankrijk, zowel aan de Middellandse Zee als aan de Atlantische kust, nodigen uit om te zwemmen en te surfen. Geniet van uw vakantie in de bruisende mediterrane steden zoals Marseille en Nizza. Aan de Franse Middellandse Zeekust zijn er vele prachtige zandstranden en populaire feestplaatsen zoals St. Tropez waar internationale beroemdheden elkaar ontmoeten om te vieren en te ontspannen. Als u liever rustiger bent, is de Franse Atlantische kust een aanrader. Dit gebied is vooral populair bij natuurliefhebbers als vakantieregio. De Atlantische Oceaan is ook ideaal om te surfen en te windsurfen. Als u het liever warmer heeft en toch de natuur niet wilt missen, raden wij u aan een uitstapje naar Corsica te maken. Het eiland is ideaal voor het huren van een auto en het ontdekken van het eiland. De gemakkelijkste manier om uw Autohuur op Bastia Airport direct na aankomst op Corsica pick up.