Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Bastia – Poretta Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 167 beoordelingen voor de Bastia – Poretta Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Bastia – Poretta Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Bastia – Poretta Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 35 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat 500
7 Dagen van 15.06 - 22.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500e
7 Dagen van 15.06 - 22.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Renault Twingo
7 Dagen van 15.06 - 22.06.2024
Voorbeeld auto

Bastia ligt op het Franse eiland Corsica en is de ideale bestemming voor een huurauto in de zomer . Haal de huurauto direct op de luchthaven van Bastia op en begin uw welverdiende zomervakantie in Bastia in beweging. Stranden, bezienswaardigheden en gezellige restaurants wachten op u in en rond Bastia. Stap in uw huurauto en verken Corsica op eigen gelegenheid.

Bastia Luchthaven Autoverhuur

Haven van Bastia

Haven van Bastia

De stad Bastia ligt aan de voet van het Pigno-massief en presenteert zich op een bijzonder exotische manier met kronkelige straatjes, barokke kerken, historische gebouwen, een oude citadel, de grote bibliotheek en het theater. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook bijzonder levendig met zijn meer dan 43.000 inwoners. De stad is niet alleen belangrijk voor het toerisme, maar ook economisch gezien relatief belangrijk voor Corsica. Hier bevindt zich de belangrijkste haven van het eiland. Wat is de naam van de luchthaven in Bastia? De luchthaven van Bastia wordt aangeduid met de luchthavencode BIA. De volledige naam van de luchthaven is Aéroport de Bastia Poretta. Het is een van de vier luchthavens op het eiland. Met een huurauto kunt u van hieruit het hele eiland verkennen en rondrijden.

Algemene informatie over de luchthaven van Bastia (BIA)

Corsica Luchthaven

De luchthaven Bastia Poretta (BIA) ligt in het zuiden van de havenstad en is een van de belangrijkste luchthavens van het eiland. In de zomermaanden komen hier veel toeristen. Elke dag landen en stijgen er veel vliegtuigen op. Het wordt bediend door Lufthansa, Eurowings en ook door Franse luchtvaartmaatschappijen. Naast de luchthaven van Bastia zijn er ook luchthavens in Calvi, Ajaccio en Figari. De luchthaven (BIA) bevindt zich in het gebied van Poretta en heeft nog uitbreidingsmogelijkheden. Het is dus heel goed mogelijk dat het geleidelijk de concurrentie zal aangaan met de luchthaven van Ajacco. Dat blijkt ook uit de moderne luchthaventerminal, waar de groei van het eiland elke dag wordt aangekondigd. Bastia Poretta wordt bediend door vele Duitse luchthavens. Maar het vliegveld van Bastia is ook makkelijk te bereiken. Het is gelegen in het oosten van het eiland. Ook van hieruit kunt u met een huurauto gemakkelijk alles bereiken en een mooie roadtrip maken.

Ophalen huurauto op Bastia luchthaven

U bent geland op Bastia Poretta Airport en nu wilt u naar het autoverhuurkantoor zodat u de huurauto kunt ophalen die u eerder goedkoop heeft kunnen huren? De autoverhuurbalies en -kantoren bevinden zich in de luchthaventerminal en zijn bewegwijzerd bij de uitgang van de bagagehal. Volg de borden om bij het autoverhuurbedrijf van uw keuze te komen. Daar aangekomen kunt u alle formaliteiten afhandelen die nodig zijn om uw huurauto op te halen op een aangewezen ophaallocatie. Huur goedkoop een auto en haal hem op bij het ophaalstation van de luchthaven. Verken Bastia en Corsica dan op een flexibele en comfortabele manier.

Bijtanken met uw huurauto op de luchthaven van Bastia

Meestal moet u uw huurauto met een volle tank inleveren. Dit hangt echter af van de overeenkomst die u met het autoverhuurbedrijf hebt gesloten. Op de prijsvergelijking van MietwagenCheck kunt u bij de selectie van uw voertuig filters instellen die alleen een eerlijke tankregeling mogelijk maken. Dit betekent dat u het voertuig met een volle tank ontvangt en het met een volle tank moet terugbrengen.

Aanvullende informatie - Bastia Luchthaven Autoverhuur

Als u op de luchthaven aankomt, zijn er veel verschillende autoverhuurders. Op de huurpapieren kunt u precies zien welke van u is. Deze worden naar u gemaild na de boeking. Het is het beste om naar de informatiebalie te gaan. Het personeel op de luchthaven zal u het snelst kunnen helpen. Reserveer vooraf op MietwagenCheck.

Welke autoverhuurders zijn er op Bastia Luchthaven? Hier zijn enkele van onze partners die autoverhuur aanbieden op Bastia Luchthaven.

  • Alamo
  • Avis
  • Begroting
  • Onderneming
  • Europcar
  • Hertz
  • Sixt

Ontdek de stad Bastia

Wilt u rechtstreeks naar de stad Bastia rijden? Nadat u uw huurauto op de luchthaven heeft opgehaald, kunt u ook rechtstreeks naar de oude binnenstad van Bastia met zijn kleine steegjes rijden. In het midden van de oude stad ligt de Place du Marche. Hier kunt u de barokke kerk van Saint Jean Baptiste bewonderen. Daarachter staat het oude stadhuis. De citadel met het paleis van de gouverneur, de kapel Saint-Roche en het operagebouw bevinden zich ook in de oude stad. Vlieg naar Corsica vanaf een van de Duitse luchthavens, haal uw huurauto op bij de luchthaven (BIA) Poretta en bezoek andere bezienswaardigheden.

Haven van Bastia
Huizen in Bastia

Bastia Oude Stad

Sint Nicolaasplein

Bastia Luchthaven - Verkeersregels

Dit zijn de belangrijkste verkeersregels in Corsica:

  • In steden 30km/h of 50km/h
  • Buiten de stad 80km/h
  • Snelweg 130km/h
  • Verplicht dragen van veiligheidsgordels
  • Verbod op mobiele telefoons
  • Limiet voor blaastest 0.5
  • De blaastest moet in de auto aanwezig zijn.
Driveboo Tip:

Let op. Kinderen tot 10 jaar hebben een stoelverhoger nodig en tot 4 jaar een babyautostoeltje of kinderzitje. U kunt deze direct toevoegen bij het boeken met MietwagenCheck.

Activiteiten in de herfst en stille rust in de winter

De perfecte tijd voor een actieve vakantie op Corsica is in de herfst. Een betoverend kleurenspel wacht op u in de bergachtige streek van Castagniccia in het oosten van Corsica op slechts twee uur rijden met uw huurauto vanaf de luchthaven van Bastia. Het middelgebergte wordt gedomineerd door kleurrijke kastanjebossen, waarvan de bladeren in de herfst fel kleuren.

Bij aangename temperaturen zijn trektochten aan te bevelen, zoals dagwandelingen op de langeafstandswandelroute Gr 20, Mare e Monti, de koninklijke route van de wandelroutes op Corsica. De weg voert door de grandioze bergwereld van het binnenland van het eiland met hoge bergtoppen, heldere bergmeren en kleine dorpjes van Calenzana in het noordwesten over 180 km tot Conca in het zuidoosten van het eiland. In de herfst zijn de wandelpaden sneeuwvrij tot half oktober.

Ontdek de Cap Corse wijnroute

  • Casa Angeli, Tomino
  • Domaine de Gioielli, Rogliano
  • Clos Nicrosi, Rogliano
  • Domaine Pieretti, Santa Severa à Luri
  • Domaine de Pietri, Morsiglia

Skiën met een uitzonderlijk uitzicht

In de winter schommelen de temperaturen aan de kust rond de 10 graden en kunt u in alle rust en eenzaamheid genieten van eindeloze strandwandelingen in de frisse lucht. Ook wintersporters komen op Corsica aan hun trekken. Tussen december en begin maart ligt er een deken van sneeuw in de bergen en in de drie kleine skigebieden in het centrale hooggebergte kunt u naar beneden suizen op gemakkelijke tot middelmatige pistes met een uniek uitzicht op het diepblauwe water van de Middellandse Zee.

Skigebieden in Corsica

  • Val d'Ese à Bastelica
  • Ghisoni Capanelle
  • Haut Asco
Driveboo Tip:

Corsica heeft een uitzonderlijke charme in de periode voor Kerstmis, maar het vinden van accommodatie kan een beetje moeilijk zijn omdat veel hotels gesloten zijn.

weg 90 km/u geen
Snelweg 90 km/u ke
Vierbaansweg 110 km/h tussen 80 km/h en 100 km/h
Snelweg 130 km/u tussen 80 km/h en 100

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

167 Ervaringen van onze klanten in Bastia – Poretta Airport

Beoordeling van Daniel K.

“Vlotte en snelle afhandeling ter plaatse direct op de luchthaven van Bastia. Tegen de tijd dat mijn familie op de koffers wachtte, was ik bijna klaar met alle formaliteiten.”

Beoordeling van Regula G.

“Het Alamo personeel was zeer behulpzaam en super vriendelijk!”

Beoordeling van Jürg Alfred F.

“De verhuur en teruggave van de auto had niet beter of sneller afgehandeld kunnen worden.”

Beoordeling van Wulf-Armin G.

“Gloednieuw voertuig, zeer snelle verhuur en inlevering...Zeer goed , gerenommeerd verhuurbedrijf met allround openingstijden...”

Beoordeling van Bernd E.

“Ophalen en terugbrengen was ongecompliceerd en snel. Zo zou het altijd moeten zijn.”

Beoordeling van Delis R.

“Het ophalen en terugbrengen van het voertuig was snel en ongecompliceerd.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat