Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Marseille Provence

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 80 beoordelingen voor de Luchthaven Marseille Provence
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Marseille Provence

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Marseille Provence bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 26 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 13.04 - 20.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Toyota Yaris
7 Dagen van 13.04 - 20.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 33 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 13.04 - 20.04.2024
Voorbeeld auto

Als u Marseille in de winter wilt verkennen, kunt u het beste een huurauto nemen op de luchthaven van Marseille. Met uw eigen huurauto bent u tijdens uw wintervakantie niet afhankelijk van het openbaar vervoer en hebt u de flexibiliteit om op al uw favoriete plekjes te komen. Reserveer uw huurauto van tevoren online op MietwagenCheck en haal hem direct na uw landing op bij de autoverhuur op Marseille Airport.

autoverhuur op de luchthaven van Marseille MRS

Met een huurauto op Marseille Airport MRS kunt u gemakkelijk de prachtige stad en de omliggende regio Provence verkennen. Na het boeken van uw vlucht, kunt u het beste de prijzen vergelijken en uw toekomstige huurauto online boeken met de aanbiedingen van elk autoverhuurbedrijf op de luchthaven. Zo kunt u gemakkelijk en comfortabel uw geschikte huurauto kiezen uit een verscheidenheid van aanbiedingen thuis en krijg uw gewenste huurauto ter plaatse door online te boeken.

Locatie van de desbetreffende huurauto op de luchthaven van Marseille

U vindt de autoverhuurbedrijven en hun kantoren buiten het luchthavengebouw bij de openbare parkings. De openingstijden zijn van 7.00 tot 23.30 uur 's avonds. Buiten deze uren, gelieve het boekingskantoor van de respectievelijke autoverhuurder te bellen.

De volgende autoverhuurbedrijven zijn te vinden op Marseille Luchthaven:

  • Alamo
  • Avis
  • Begroting
  • Europcar
  • Enterprise Rent-a-car
  • Goldcar
  • Hertz
  • InterRent
  • Nationaal
  • Sixt

Veel autoverhuurbedrijven op de site betekent ook dat u kunt kiezen uit veel verschillende categorieën van huurauto's en boek de huurauto die het beste past bij uw behoeften in de prijsvergelijking direct - gemakkelijk, veilig en handig vanuit huis of onderweg.

Waar kan ik tanken op Marseille Airport MRS ?

Er is een Total benzinestation direct bij de luchthaven naast de parkeerplaatsen voor u en uw huurauto. U vindt ook andere benzinestations op korte afstand van de luchthaven. Voordat u uw huurauto terugbrengt, moet u de tank weer vullen, want bijna elke autoverhuurder hanteert de "vol/vol"-regel. Dit betekent dat u de huurauto met een volle tank in ontvangst neemt en deze op dezelfde manier weer inlevert. Op de luchthaven van Marseille is dat bijzonder gemakkelijk, want er is een Total-tankstation vlak bij de luchthaven dat 24 uur open is. Er is ook een wasstraat, auto-accessoires en een kleine supermarkt die open is van 6 - 23:30 uur. Buiten deze uren kan er nog steeds worden getankt door te betalen aan een automaat.

Van de luchthaven Marseille MRS naar het stadscentrum

De luchthaven ligt in de stad Marignane, 20 km ten noordwesten van het stadscentrum van Marseille, dat bereikbaar is via de A7 of de A55. Het dichtstbijzijnde treinstation is Vitrolles Aéroport Marseille Provence, op ongeveer 1,2 km afstand. Er is een gratis pendelbus tussen de terminal en het station , die aansluit op het regionale vervoersnetwerk Provence-Alpes-Côte d'Azur. U kunt de luchthaven ook indirect bereiken met de bus via het centraal station Marseille-Saint-Charles en Aix-en-Provence.

Met een huurauto in de omgeving van Marseille

Plaatsnaam Afstand tot de luchthaven MRS Reistijd
Marseille centrum 27 km 30 minuten.
Aix-en-Provence 29 km 30 minuten.
Nationaal Park Calanques 52 km 1 uur en 25 minuten.
Cassis 57 km 1 uur
Avignon 90 km 1 uur
Camargue Nationaal Park 110 km 1 uur en 15 minuten.
Saint Tropez 147 km 2 uur
Cannes 176 km 2 uur
Nice en Monaco 205 km 2 uur en 15 minuten.

Verken de omgeving van Marseille met een huurauto

Marseille is de hoofdstad van de regio en de tweede grootste stad van Frankrijk. Hier zal het u aan niets ontbreken op het gebied van culinaire hoogstandjes, cultuur en sightseeing. U kunt cultuur en kunst beleven tijdens een uitstapje naar Aix-en-Provence, de stad van water en kunst. Bovendien is Aix-en-Provence de geboortestad van Paul Cézanne en de inspiratiebron voor veel van zijn schilderijen. In Avignon kunt u een glimp opvangen van het beroemde Pont du Gard aquaduct en ook een bezoek brengen aan het Paleis van de Pausen. Heb je zin in iets meer luxe? Dan zijn Saint Tropez, Cannes, Nice en Monaco de plaatsen voor u. Hier vindt u grote jachthavens, zandstranden, luxe hotels en nog veel meer.

Zijn er tolwegen in Frankrijk?

Op de meeste snelwegen en sommige bruggen, tunnels en autowegen in Frankrijk wordt tol geheven. De tolstations "Péage" innen een kilometer-afhankelijke gebruiksvergoeding in de loop van een beklimming of ook meestal in de loop van een uitrit. Dit wordt gewoonlijk ter plaatse betaald. Het is daarom het beste om deze kosten mee te nemen in de prijsvergelijking bij het boeken.

autoverhuur Marseille Luchthaven MRS - Belangrijke informatie

Terminal 2 op de luchthaven van Marseille wordt gebruikt door de low-cost maatschappijen die op Marseille vliegen. De terminal bevindt zich rechts van de hoofdterminal van luchthaven 1. Het is ongeveer 5-10 minuten lopen naar terminal 1, de autoverhuurkantoren en het meeste openbaar vervoer. De loopbrug tussen mp2 en terminal 1 is niet overdekt. Er is een bushalte voor de mp2 met lijnen naar steden in de buurt van de luchthaven, maar niet naar Marseille. Er zijn enkele winkels en levensmiddelen op de tweede verdieping, samen met internettoegang en een wisselkantoor op de begane grond bij de openbare toegang in de buurt van de check-in. In de hoofdterminal of Terminal 1 genoemd, vindt u diensten zoals cafés, restaurants, winkels en informatiebalies. De hoofdterminal is verdeeld in drie gebouwen, 1 en 3 en 4. Alle hebben twee niveaus met aankomsten op het onderste niveau. Trolleys zijn te vinden buiten de hoofdterminal. Er zijn informatiebalies en een plattegrond van de luchthaven voor en in de buurt van de hoofdterminal.

De meeste steden in het zuiden van Frankrijk hebben een mediterraan klimaat met aangename temperaturen en een zonnige, blauwe hemel. Daarom is het relatief mild in de herfst en de winter, maar valt er iets vaker neerslag dan in de zomer.

Met uw huurauto bent u in ongeveer 30 minuten in het centrum van Marseille.

Geniet van de kathedrale basiliek Notre-Dame-de-la-Garde met het adembenemende uitzicht over de hele stad, en van de talrijke musea zonder lange wachtrijen.

Laat u betoveren door de charme van de wijk Panier, het oude gedeelte van de stad, met trendy bars en shabby-chique boetieks. In de Vieux Port, de oude haven, vindt elke ochtend de beroemde vismarkt plaats.

Met Kerstmis is Marseille een maand lang feestelijk verlicht en vindt u in de verschillende wijken, zoals de Vieux Port of La Canebière, kerstmarkten en de traditionele kerststalmarkt La Foure aux Santos.

Ga winkelen voor typische producten uit de Provence, zoals een Pastis bij La Maison de Pastis, of de wereldberoemde zeep uit Marseille bij Savon de Marseille. Galeries Lafayette is een van de meest spectaculaire warenhuizen waar u beroemde ontwerpers vindt en in Les Docks Village ontdekt u talrijke pop-up stores en vele restaurants met Franse keuken in pas gerenoveerde oude havengebouwen.

Driveboo Tip:

Van restaurant Le Miramar wordt gezegd dat het de beste bouillabaisse van Marseille heeft.

Olijfoogst in de Haute-Province

Neem uw huurauto naar Manosque en de omgeving, die u in ongeveer een uur vanaf de luchthaven van Marseille kunt bereiken. November is de maand van de olijf en als u de cultuur van de olijfoogst wilt ontdekken en de eerste olijfolie van het jaar wilt proeven, met toetsen van artisjok, peper en vers gras, bezoek dan de olijfmolen Moulin de Gouvan in Forcalquier of het Ecomuseum LÓlivier in Volx.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

80 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Marseille Provence

Beoordeling van Anna W.

“De afhandeling met Firefly werkte heel goed. Ik raad aan online een aanvullende verzekering af te sluiten, want die was ter plaatse duurder.”

Beoordeling van Oliver P.

“Zeer snelle afhandeling zowel bij het ophalen als bij het inleveren van de huurauto. De medewerker ter plaatse was ook erg vriendelijk.”

Beoordeling van Lukas B.

“Aardige en zeer coulante afhandeling! We verloren ons huurcontract voor het inleveren van de auto en konden hem toch nog snel inleveren.”

Beoordeling van Konrad R.

“De huurauto die we kregen was in zeer goede staat. Helaas moesten we tijdens de spitsuren wat lang wachten. De terugkeer was des te sneller.”

Beoordeling van Gerhard H.

“Zelfs in het laagseizoen verliep het proces vlekkeloos. Na korte verplichte vragen over aanvullende opties werd de gekozen huurauto snel overhandigd.”

Beoordeling van Marco S.

“We kregen uitstekende service op de luchthaven en konden zonder problemen en tegen een redelijke prijs een upgrade boeken. De huurauto was schoon en volgetankt, precies zoals je zou wensen!”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat