Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Alberta

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 145 beoordelingen voor Alberta
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Alberta

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Alberta bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 41 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Chevrolet Spark
7 Dagen van 10.05 - 17.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 81 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. DODGE GRAND CARAVAN
7 Dagen van 10.05 - 17.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Hogere klasse
bijv. Toyota Camry
7 Dagen van 10.05 - 17.05.2024
Voorbeeld auto

Autohuur in Alberta vergelijken & besparen

Alberta Meer

Canada is een van de landen in de wereld met een hoge levensverwachting van zijn burgers, een grote natuur en cultuur en aardige burgers. Het land bestaat uit verschillende provincies. Een van hen is Alberta. Indrukwekkende bergen, eenzame bossen, turquoise blauwe meren, wilde dieren en nog veel meer. Dat is wat je kunt verwachten op je reis naar Canada. Ten oosten van Alberta ligt de provincie Saskatchewan en ten westen van Alberta ligt de provincie British Columbia. Er is een uitgebreide flora en fauna in Canada die u niet mag missen. Waar moet ik een roadtrip maken? Het is de perfecte plek voor een roadtrip met een huurauto. De wegen zijn in zeer goede staat. Er zijn veel natuurschoonheden te bezoeken met een huurauto. Bovendien zijn de afstanden tussen de steden en de bezienswaardigheden relatief lang. Daarom is de reis met de huurauto altijd de moeite waard. U krijgt de beste prijs in een online prijsvergelijking bij MietwagenCheck. U kunt de gewenste voertuigcategorie, verzekeringsuitkeringen en speciale wensen invoeren. U vindt dus zeker de juiste huurauto voor een goede prijs.

Autohuurstations in Alberta

Waar kan ik een huurauto ophalen in Canada? Zoals reeds beschreven zijn er veel verschillende stations in Canada en ook in Alberta. De hoofdstad van Alberta is Edmonton. Bijna 1 miljoen mensen wonen in de stad. Dit maakt Edmonton niet de grootste stad van de provincie. Dit is Calgary met 1,3 miljoen inwoners. Beide steden zijn een goed uitgangspunt voor een autoritje dankzij de goede vervoersverbindingen en internationale vliegvelden. Waar kan ik een huurauto ophalen in Canada? De huurauto kan op verschillende locaties worden opgehaald.

Driveboo Tip:

Er worden rechtstreekse vluchten van Europa naar de luchthaven van Vancouver aangeboden. In de provincie Alberta kunt u ook vluchten naar d YYCe luchthaven van Calgary vinden.

Calgary met een huurauto

Calgary Skyline

Waar kan ik een huurauto vinden in Calgary? Er zijn verschillende ontvangststations in de stad en op de luchthaven. Door de vele verschillende leveranciers is er een breed scala aan voertuigen. Calgary is een metropool met veel wolkenkrabbers. De snelle groei van de stad is te danken aan de olie-industrie. Het is een van de belangrijkste industrieën van de provincie. De internationale luchthaven van de stad ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de huurauto van het stadscentrum.

Wat kan ik met de huurauto in Calgary doen? Er is veel te ontdekken in deze metropool. Hier vindt u aanbevelingen voor uw verblijf in Calgary.

Edmonton City - Huur een auto en ontdek Canada

Edmonton stad

Edmonton is de hoofdstad van de Canadese provincie Alberta. Het wordt beschouwd als de poort naar de Rocky Mountains en groeit sneller dan welke andere stad in Canada dan ook. Edmonton's burgers zijn nuchter. De North Saskatchewan River stroomt door de stad langs het River Valley Park. Dit is het langste stadspark van Noord-Amerika. Het valt al op dat hier in het midden van de wildernis en de natuur een gigantische metropool ligt. Daarom is Edmonton een geweldige plek om uw autoverhuur tour te beginnen. Waar kan ik een auto huren in Edmonton? U kunt overal huurauto's vinden. De beste manier om het juiste voertuig en de juiste prijs te vinden is het gebruik van de autoverhuur Check prijsvergelijkingsservice. Hier kunt u niet alleen filteren op voertuigcategorie, maar ook op verzekeringsvoordelen en bijkomende voordelen. Moet ik kiezen voor een volledig uitgebreide en volledige oplossing zonder overdaad? Voor langere ritten adviseren wij over het algemeen een volledige verzekering zonder eigen risico, bescherming tegen diefstal, gratis kilometers en een billijke brandstofregeling. Vrijwel altijd betekent het bijtanken dat u het voertuig volledig ontvangt en het ook in een volle tank moet terugbrengen.

Door het grotere aantal autoverhuurstations vindt u veel goedkopere aanbiedingen voor huurauto's op de luchthaven. Daarnaast zijn de openingstijden op de luchthaven aanzienlijk langer. De volgende aanbieders zijn beschikbaar op Edmonton International Airport:

  • Alamo
  • raad
  • korting
  • hertz
  • Nationaal
  • spaarzaam

Afstanden per huurauto

De beste plek om met een huurauto naar Alberta te gaan is Calgary. Hoe ver is Calgary van Edmonton? Hier ziet u enkele bestemmingen in Canada en de afstand tot de grootste stad van de provincie.

stadje verwijdering
Edmonton 300 km
Jasper Nationaal Park 305 km
Wettelijk 330 km
Canmore 105 km

Een auto huren in Canada - waar u rekening mee moet houden

Hoe snel kan ik in Canada rijden? Heb ik een internationaal rijbewijs nodig? Er zijn veel vragen over autoritten in andere landen. Niemand wil uiteindelijk boetes betalen voor onwetendheid.

  • Een nationaal rijbewijs met een vertaling (Engels/Frans) zou voldoende moeten zijn, maar een internationaal rijbewijs in combinatie met het nationale wordt aanbevolen.

  • Voordat u met uw eigen auto reist, om nog maar te zwijgen van de logistieke inspanning, is het niet aan te raden vanwege de omslachtige bureaucratie. U zou een tijdelijke invoervergunning moeten aanvragen bij de Canadese douane, een storting moeten doen, enz. Daarom wordt een huurauto sterk aanbevolen.

  • Als u er bijvoorbeeld een boekt bij MietwagenCheck, moet u de vereiste minimumleeftijd van 21 of in sommige gevallen 25 jaar hebben bereikt.

  • Een rijbewijs en een creditcard voor de borg zijn ook vereist.

  • Het is niet onbelangrijk om te weten dat er strenge regels gelden voor de invoer van douanegoederen. Bestuurdersclubs bieden deze informatie bijvoorbeeld in een gebundelde vorm aan.

  • Wat velen misschien niet weten: Canada heeft een socialezekerheidsovereenkomst met vrijwel geen enkel Europees land. Wij adviseren daarom een aanvullende verzekering die uitgebreide bescherming biedt in geval van ziekte.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat