Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren Brits-Columbia

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor Brits-Columbia
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Brits-Columbia

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Brits-Columbia bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 38 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark
13 Dagen van 01.09 - 13.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 61 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Dodge Grand Caravan
13 Dagen van 01.09 - 13.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 45 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark
13 Dagen van 01.09 - 13.09.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur in Brits-Columbia Vergelijk & Bespaar

Canada Rivier

Canada is waarschijnlijk een van de meest populaire landen ter wereld vanuit internationaal oogpunt. Het bestaat uit een totaal van tien provincies. Brits-Columbia is de meest westelijke provincie. Het heeft de indrukwekkende Rocky Mountains in het oosten en de Stille Oceaan in het westen. De belangrijkste stad van de provincie is de hoofdstad Victoria. Zoals u nu al kunt zien is er een onvergelijkbare natuur in West-Canada. Waar moet ik een roadtrip maken? Het is de perfecte plek voor een roadtrip met een huurauto. De straten zijn in uitstekende staat. Er zijn veel natuurschoonheden te bezoeken met een huurauto. Bovendien zijn de afstanden tussen de steden en de bezienswaardigheden relatief lang. Daarom is de reis met de huurauto altijd de moeite waard. Er zijn veel verschillende steden en luchthavens in Brits-Columbia waar u uw huurauto kunt afhalen bij een van onze partnerlocaties. U krijgt de beste prijs in een online prijsvergelijking bij MietwagenCheck. U kunt de gewenste voertuigcategorie, verzekeringsuitkeringen en speciale wensen invoeren. U vindt dus zeker de juiste huurauto voor een goede prijs.

Aanvaarding van de huurauto

Kust Brits Colombia

Waar kan ik een huurauto ophalen in Canada? De huurauto kan op verschillende locaties worden opgehaald. U vindt deze locaties allemaal in het zoekvak bij het vergelijken van prijzen op MietwagenCheck. Hoeveel borg moet ik betalen voor een huurauto? Een borgsom is meestal verschuldigd bij aanvaarding van het voertuig. Dit wordt meestal betaald met een creditcard. Als er geen schade is opgetreden, zal dit bedrag onmiddellijk na teruggave van het voertuig worden terugbetaald. In geval van schade is de geboekte verzekeringsuitkering doorslaggevend. In het geval van een volledige verzekering zonder eigen risico, betaalt de tussenpersoon u de ingehouden waarborgsom terug. In het geval van een volledige verzekering met eigen betaling, bent u zelf aansprakelijk voor het bedrag van de waarborg. Daarom raden wij u aan om de volledige bescherming te boeken. Ze zijn dus beschermd tegen grotere hoeveelheden.

Er zijn ook verschillende stations op elke luchthaven in Brits-Columbia waar u uw huurauto kunt ophalen. Hier ziet u de belangrijkste luchthavens van Brits-Columbia:

Luchthaven Luchthaven
Vancouver Vancouver International Airport - YVR
Victoria Victoria International Airport - YYJ
Kelovna Kelowna International Airport - YLW
camloops Fulton Field Airport - YKA
Prins George Prins Georg Luchthaven - YXS
Nanaimo Nanaimo Luchthaven - YCD
Terras en Kitimat Northwest Regional Airport - YXT
tofino Tofino Long Beach Airport - YAZ

Reis met een huurauto door Vancouver

Regeringsgebouw van Vancouver

Waar kan ik een huurauto ophalen in Canada? Zoals reeds beschreven zijn er veel verschillende stations in Canada en ook in Brits-Columbia. Het perfecte startpunt voor een huurauto tour in Canada is Vancouver. De stad ligt zeer zuidelijk in de staat British Columbia. De afstand tot de grens vanaf het USA is maar 60km verderop. De huurauto kan op verschillende locaties worden opgehaald. Vancouver is de grootste stad in Brits-Columbia en is met 650.000 inwoners de derde grootste stad van het land na Toronto en Montreal. Bent u op zoek naar een mix van moderne metropool en open, adembenemende natuur? Vancouver is daar een goede keuze voor.

Driveboo Tip:

Vancouver International Airport is een belangrijke internationale luchthaven in Canada. U vindt er veel verschillende directe vluchten vanuit Europa. Er zijn veel autoverhuurstations direct op de luchthaven.

Victoria - Ontdek de bezienswaardigheden met een huurauto

Victoria

In de Canadese provincie wordt Victoria beschouwd als de Britse metropool. Terwijl u de straten van de stad met een huurauto verkent, ziet u niet alleen de Britse bouwstijl, maar ook de beroemde rode dubbeldekkerbussen. Waar kan ik een huurauto ophalen in Victoria? Victoria heeft ook een internationale luchthaven met veel autoverhuurstations. Hier kunt u uw huurauto accepteren en direct na aankomst in Canada zonder tijdverlies vertrekken.

Door het grotere aantal autoverhuurstations vindt u veel goedkopere aanbiedingen voor huurauto's op de luchthaven. Daarnaast zijn de openingstijden op de luchthaven aanzienlijk langer. Op Victoria International Airport - YYJ er zijn de volgende aanbieders:

 • Alamo
 • raad
 • budget
 • hertz
 • Nationaal
 • spaarzaam

Autohuur - Verzekering en waarborg

Man naast de auto

Hoeveel borg moet ik betalen voor een huurauto? Bij het huren van een auto in Canada wordt meestal een borgsom gevraagd. Dit wordt meestal betaald met een creditcard. Als er geen schade is opgetreden, zal dit bedrag onmiddellijk na teruggave van het voertuig worden terugbetaald. In geval van schade is de geboekte verzekeringsuitkering doorslaggevend. In het geval van een volledige verzekering zonder eigen risico, betaalt de tussenpersoon u de ingehouden waarborgsom terug. In het geval van een volledige verzekering met eigen betaling, bent u zelf aansprakelijk voor het bedrag van de waarborg. Daarom raden wij u aan om de volledige bescherming te boeken. Ze zijn dus beschermd tegen grotere hoeveelheden.

Bezienswaardigheden in Brits-Columbia met een huurauto

Met een huurauto kunt u de hele staat ontdekken. Omdat de afstanden tussen de afzonderlijke bestemmingen lang zijn, maar de wegen goed ontwikkeld zijn, is het reizen met een huurauto de beste oplossing. Wat moet ik in Canada doen? Er is veel te ontdekken in dit prachtige land. Wat kan ik doen in Brits-Columbia? Hier vindt u enkele van onze tips voor bezienswaardigheden en attracties in elke stad:

Vancouver
 • Stanley Park
 • Vancouver Aquarium
 • Engelse baai
 • Capilano hangbrug
 • China Stad
Victoria
 • Koninklijk Brits Columbia Museum
 • Baken Heuvelpark
 • Kasteel Craigdarroch
 • Victoria Bug Zoo
Verdere bezienswaardigheden
 • Haida Gwaï...
 • Canadese Rockies
 • Grote beer regenwoud
 • Fluiter
 • Pacific Rim National Park Reserve Reserve
Canadese Rockies
Nationaal Park Canada
Westkust Canada

Een auto huren in Canada - waar u rekening mee moet houden

 • Een nationaal rijbewijs met een vertaling (Engels/Frans) zou voldoende moeten zijn, maar een internationaal rijbewijs in combinatie met het nationale wordt aanbevolen.

 • Voordat u met uw eigen auto reist, om nog maar te zwijgen van de logistieke inspanning, is het niet aan te raden vanwege de omslachtige bureaucratie. U zou een tijdelijke invoervergunning moeten aanvragen bij de Canadese douane, een storting moeten doen, enz. Daarom wordt een huurauto sterk aanbevolen.

 • Als u er bijvoorbeeld een boekt bij MietwagenCheck, moet u de vereiste minimumleeftijd van 21 of in sommige gevallen 25 jaar hebben bereikt.

 • Een rijbewijs en een creditcard voor de borg zijn ook vereist.

 • Het is niet onbelangrijk om te weten dat er strenge regels gelden voor de invoer van douanegoederen. Bestuurdersclubs bieden deze informatie bijvoorbeeld in een gebundelde vorm aan.

 • Wat velen misschien niet weten: Canada heeft een socialezekerheidsovereenkomst met vrijwel geen enkel Europees land. Wij adviseren daarom een aanvullende verzekering die uitgebreide bescherming biedt in geval van ziekte.

Wat zijn de verkeersregels in Canada?

Canada is een uitgestrekt land waar het nogal gezellig is - maar hier is in ieder geval rechts verkeer van toepassing. De wegen zijn goed ontwikkeld. Het volgende moet in acht worden genomen:

 • Sommige wegen zijn tolwegen
 • Het licht op de auto moet altijd ingeschakeld zijn.
 • Parkeerplaatsen zijn gemarkeerd met gele lijnen
 • Winterbanden zijn verplicht in Vancouver van 1 oktober tot 30 april.

Snelheidslimieten in Canada met de huurauto

straatcategorie maximumsnelheid
binnensteden 50 km/h
buiten de stad 80 km/h
snelwegen 100 km/u

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat