Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Vancouver International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor de Vancouver International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Vancouver International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Vancouver International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 51 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Nissan Versa
4 Dagen van 08.05 - 12.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 104 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chrysler Pacifica 7ST
4 Dagen van 08.05 - 12.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 51 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark
4 Dagen van 08.05 - 12.05.2024
Voorbeeld auto

autoverhuur op de luchthaven van Vancouver (YVR)

Vancouver Luchthaven

U landt op de luchthaven van Vancouver (YVR) en wilt op eigen gelegenheid Vancouver en West-Canada verkennen met een huurauto? Huur dan uw huurauto direct op de luchthaven om geen kostbare reistijd te verspillen. Vergelijk de huurauto's van de zeven of zo autoverhuurbedrijven op Vancouver Airport vanuit huis met MietwagenCheck en kies de huurauto die het beste bij uw wensen past. Omdat de luchthaven van Vancouver een van de drukste luchthavens van Canada is, is het echter raadzaam om ruim van tevoren online een huurauto te boeken, vooral als u extra accessoires wilt reserveren, zoals een navigatiesysteem of een kinderzitje.

Waar is de ophaallocatie voor mijn huurauto in Vancouver Luchthaven?

Hoewel de luchthaven van Vancouver (YVR) op het eerste gezicht misschien wat groot lijkt, is er overal vriendelijk personeel om u te helpen. U vindt de balies van uw autoverhuurbedrijf nadat u uw bagage hebt opgehaald en door de douane bent gegaan in het zogenaamde"Service Plaza", een apart gebouw tegenover de hoofdingang of uitgang op niveau 1, direct voor de parkeerterreinen.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op de luchthaven van Vancouver?

Natuurlijk hoeft u niet af te zien van het aanbod van de wereldwijde autoverhuurbedrijven op Vancouver Airport, waar u bijna elke huurauto kunt huren waar uw hart sneller van gaat kloppen, van een wendbare kleine auto tot een all-terrain SUV. Hieronder vindt u een lijst van autoverhuurbedrijven die op de luchthaven actief zijn:

  • Alamo
  • Bekijk
  • Begroting
  • Dollar
  • Hertz
  • Nationaal
  • Thrifty
  • Zipcar

Tanken op de luchthaven van Vancouver? Niets eenvoudiger dan dat!

Bijtanken

Moet u uw huurauto met een volle tank inleveren? Dan kunt u tot het laatste moment van uw verblijf genieten, want er is een Petro-Canada benzinestation op het luchthaventerrein vlak voor de parkeergarage waar u uw huurauto moet inleveren, die de klok rond geopend is . Als u echter wat geld wilt besparen, kunt u het beste tanken bij een van de benzinestations in het centrum, want die zijn iets goedkoper.

Rent a car Vancouver Luchthaven (YVR) - met de huurauto direct in de stad!

Aangezien de luchthaven van Vancouver direct aan de rand van het stadscentrum ligt, heeft u meestal niet meer dan 20 minuten nodig om de afzonderlijke stadswijken aan zee te bereiken, zodat u min of meer direct in uw hotel kunt uitrusten na uw langeafstandsvlucht. Als u de volgende dag een beetje wilt acclimatiseren, kunt u enkele excursies maken, bijvoorbeeld naar Stanley Park of de VanDusen Botanical Garden, of een bezoek brengen aan het Museum of Anthropology , een van de belangrijkste musea over de cultuur van de First Nations in de Pacific Northwest. Maar u mag een bezoek aan Gastown, de levendige wijk met de beroemde stoomklok, waar vele kleine cafés en restaurants op u wachten, niet missen. Hieronder hebben we een aantal afstanden samengesteld die het voor u gemakkelijker kunnen maken om de juiste huurauto voor uw behoeften te kiezen:

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven YVR Reistijd
Vancouver stadscentrum 14,1 km 20 minuten.
Squamish 78,2 km 1 uur en 10 minuten.
Hope 158 km 1 uur en 45 minuten
Mount Currie 179 km 2 uur en 35 minuten.
Kelowna 401 km 4 uur
botanische tuin

Botanische tuin van Vancouver

Mount Currie

Mount Currie

Bus of trein? Alles wat u moet weten over vervoersverbindingen

Of het nu per taxi, trein (30 minuten naar Richmond) of intercitybus is, op de luchthaven van Vancouver, die op"Sea Island" ligt en perfecte vervoersverbindingen heeft, hoeft u zich gegarandeerd geen zorgen te maken over hoe u in welk deel van de stad dan ook komt. Bij het inleveren van uw huurauto hoeft u alleen maar uit te kijken naar Highway 99 en vanaf daar ofwel Sea Island Way of SW Marine Drive en de borden te volgen om bij de luchthaven te komen of vice versa.

Vancouver Luchthaven - Algemene informatie

Vancouver Airport, de op één na grootste luchthaven van Canada, zal het u gegarandeerd aan niets ontbreken. Een ruim aanbod aan fastfoodrestaurants, restaurants, cafés en fijne boetiekjes doen de wachttijd voorbijvliegen en wie van een snelle massage wil genieten, kan terecht in een van de spacentra of zelfs een vulling laten bijwerken bij een plaatselijke tandarts.

Huurauto op de luchthaven van Vancouver: van kust tot kust, een geweldige rondreis!

Vooral natuurminnende reizigers waarderen Vancouver als een ideaal vertrekpunt voor diverse rondreizen of zelfs een kust-tot-kust rit. Wil je ook wat meer van Canada zien? Dan moet u echt van deze unieke gelegenheid gebruik maken en in ieder geval met uw huurauto verschillende uitstapjes in de omgeving maken.

Stap achter het stuur van uw huurauto en rijd vanuit Vancouver richting Banff National Park, laat u betoveren door het adembenemende landschap in Grasslands National Park en maak een stop in Calgary om vervolgens uw reis te vervolgen via Regina en Winnipeg richting Toronto.

Driveboo Tip:

Onze tip: Boek een huurauto met navigatiesysteem of voeg een draagbaar navigatiesysteem en een tweede bestuurder toe aan uw huurauto, zodat u optimaal kunt genieten van de grenzeloze vrijheid van Canada.

Lake Louise Banff National Park

Banff National Park

In de winter naar Vancouver met een huurauto

skyline van Vancouver

Vancouver en omgeving is ook in de winter een populaire bestemming. Vooral wintersportliefhebbers komen hier aan hun trekken. In de onmiddellijke nabijheid van de stad ligt de Grouse Mountain, die ideaal is om te sleeën, skiën of snowboarden. In de winter is Canada bedekt met een betoverend witte mantel van sneeuw, vooral in de hoger gelegen gebieden. Geniet van de unieke ambiance en beleef uw eigen avontuur met uw huurauto. Vancouver is zelfs in de koudste wintermaanden nog aangenaam om naartoe te reizen, dankzij de milde temperaturen binnen Canada.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat