Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Calgary International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 145 beoordelingen voor de Calgary International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Calgary International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Calgary International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 35 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Chevrolet Spark
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 80 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. DODGE GRAND CARAVAN
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Nissan Versa
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto

Avontuur fans opgelet: Calgary verkennen met uw eigen huurauto in de winter doet uw hart gegarandeerd sneller kloppen. Haal de vooraf geboekte huurauto op bij de autoverhuur op Calgary Airport en begin uw wintervakantie. In en rond Calgary kunt u gaan skiën en snowboarden of met uw huurauto naar een van de berghutten rijden. Dit is wat een vakantie leuk maakt.

Autoverhuur op de luchthaven van Calgary

Calgary Kaart

U landt op Calgary Airport YYC en wilt Calgary en omgeving per huurauto verkennen? Dan is het de moeite waard om te overwegen een goedkope huurauto te huren direct op Calgary Airport, omdat u daar toegang heeft tot het uitgebreide aanbod van verschillende autoverhuurbedrijven. Vergelijk de verschillende huurauto's die worden aangeboden door de autoverhuurbedrijven op Calgary Airport met MietwagenCheck voordat u aan uw reis begint en neem de tijd om het verzekeringspakket of de accessoires te kiezen die het beste bij u passen, zodat u kostbare reistijd bespaart zodra u in Canada aankomt. Vooraf reserveren is ook de moeite waard om geld te besparen en het voertuig te garanderen dat u wenst.

De autoverhuur balies op Calgary Airport

Ophalen huurauto

Aangezien de autoverhuurbalies op Calgary Airport zich in een apart gebouw bevinden tegenover de terminal op het vertrekniveau, kunt u het beste het midden van de halfronde luchthaven opzoeken, omdat u dan ongeveer tegenover het gebouw bent. Nadat u in Calgary bent geland, kunt u direct naar de autoverhuurbalie gaan en uw vooraf geboekte huurauto ophalen. Dit bespaart u tijd en stelt u in staat om uw reis vanuit het comfort van de luchthaven te beginnen.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op Calgary Airport?

Gelukkig vindt u op de luchthaven van Calgary ook de meeste autoverhuurbedrijven ter wereld, zodat u vanaf het moment dat u aankomt in goede handen bent. Hieronder hebben we een aantal autoverhuurbedrijven opgesomd waar u een auto of motor kunt huren op Calgary Luchthaven:

  • Alamo
  • Avis
  • Begroting
  • Dollar
  • Onderneming
  • Hertz
  • Nationaal
  • Thrifty

Is er een benzinestation voor de huurauto op Calgary Airport?

Benzinestation Afstand van Calgary Luchthaven
Esso 7,9 km
Shell 9,5 km
Co-op Gas Bar 10,9 km

Helaas is er geen benzinestation direct bij Calgary Airport. U kunt echter de dichtstbijzijnde benzinestations in de buurt van de luchthaven bereiken.

Huur een auto, taxi of bus - hoe u geld kunt besparen op de luchthaven van Calgary bij het huren van een auto

Of u nu kiest voor een taxi, een limousineservice of het openbaar vervoer, u kunt het stadscentrum van Calgary bijna de klok rond bereiken dankzij de uitstekende service op de luchthaven. Een taxirit kost echter zo'n $40 tot $45, dus het kan de moeite waard zijn om een huurauto te nemen. Wij raden u aan uw huurauto van tevoren direct via de MietwagenCheck homepage te boeken om kosten te besparen en vanaf het begin van uw reis flexibel te zijn. Vind de juiste huurauto voor uw reis naar Canada vanuit het comfort van uw eigen huis en ervaar een ontspannen reis naar Calgary.

Calgary Airport - ontspan en geniet!

Verveling behoort gegarandeerd tot het verleden op Calgary International Airport, dat jaarlijks meer dan 15 miljoen passagiers verwerkt en letterlijk voor elk wat wils heeft, van Thaise restaurants tot fastfoodzaken. Maar er is hier ook geen gebrek aan belastingvrije winkels en chique designerboetieks, zodat u de wachttijd tot uw vertrek zonder grote problemen kunt overbruggen.

Rondreis met huurauto vanaf Calgary Airport

Plant u een reis door Canada vanuit Calgary? Dan hebben wij hieronder wat kilometerdetails voor u op een rijtje gezet:

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven YYC Reistijd
Centrum Calgary 19,9 km 20 minuten.
Vancouver 990 km 10 uur 35 minuten
Winnipeg 1.332 km 13 uur en 17 minuten.
Montreal 3.607 km 37 uur.
Mayo 2.638 km 30 uur.

Calgary ligt in het zuidwesten van Canada, te midden van een adembenemende natuur en omgeven door talrijke natuurlijke attracties. Calgary ligt op enkele kilometers van grotere steden als Montreal en Winnipeg , maar met een geschikte huurauto zijn deze afstanden gemakkelijk te overbruggen.

Montreal

Montreal

Winnipeg

Winnipeg

Waarom is een bezoek aan Calgary de moeite waard?

Calgary

Calgary is waarschijnlijk niet een van de bekendste steden van Canada zoals de metropolen Ottawa, Toronto of Vancouver, maar het is de moeite waard de stad te bezoeken om meer te weten te komen over de geschiedenis van Canada, want deze stad heeft al een aantal veranderingen ondergaan. Er heerst nog steeds een beetje de sfeer van de goudkoorts in Calgary, ook al werpen de wolkenkrabbers van de metropool, glinsterend in het zonlicht, nu hun lange schaduwen over de saloons en western bars. Toch moet u zeker een omweg naar de stad maken, zelfs als u alleen maar vanuit Calgary een ritje door Canada wilt maken. De vele standbeelden in de stad, zoals het Conversation Sculpture of de gigantische Armengol-beelden, zijn bijzonder mooi om te zien, en een bezoek aan de Calgary Tower en het Glenbow Museum mag u zeker niet overslaan.

Onze tip: Als u met uw huurauto dwars door Canada naar Vancouver of Toronto of van kust naar kust wilt rijden, kunt u bij veel autoverhuurbedrijven uw huurauto ook bij een ander verhuurstation inleveren. Hier is het de moeite waard de huurprijs voor een enkele reis te vergelijken, die in dit geval zeer vaak in rekening wordt gebracht.

Autoverhuur op Calgary Airport - Rondreis door Canada

Angstaanjagende grizzlyberen, de hoogste berg van Canada of verlaten woningen met schijnbaar haastig achtergelaten, bijna 100 jaar oude wagens, zijn de overgebleven, stille getuigen van de voormalige goudmijnstadjes die u kunt tegenkomen in de Yukon, in het uiterste noordwesten van Canada, wanneer u met uw huurauto van Calgary op weg gaat naar de grens met Alaska. Maar als het uiterste noorden van het land u te ruig is, kunt u natuurlijk ook met uw huurauto door het Banff National Park richting Vancouver rijden of op weg gaan in de richting van Montreal.

Dit moet worden opgemerkt:

Let op: Niet alle gebieden in Canada zijn dichtbevolkt, dus als u van Calgary naar een van de kuststeden wilt rijden, moet u uw reis vroeg en nauwkeurig plannen om niet in uw huurauto aan de kant van de weg in niemandsland te hoeven overnachten zonder overnachtingsmogelijkheid.

Yukon Landschap

Yukon Landschap

Banff National Park

Banff National Park

Calgary en omgeving verkennen in de lente

Calgary Bow River

Calgary is een ideale bestemming voor een lente huurauto tour. De stad heeft haar bezoekers in de lentemaanden veel te bieden. Met een huurauto kunt u verschillende hoeken van de stad verkennen, maar u kunt de huurauto ook laten staan om de stad te voet te verkennen. Maak in het voorjaar zeker een fietstocht langs de Bow River. U kunt fietsen over meer dan 30 mijl aan verharde paden of een wandeling maken. Prince's Island Park is ook een omweg waard. Hier kunt u een wandeling maken te midden van een indrukwekkende natuur en een frisse neus halen. Wij raden u aan u goed in te pakken ondanks de steeds warmer wordende temperaturen, want de lentemaanden in Calgary kunnen nog steeds erg fris zijn.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat